- 15 Temmuz 2016
- 8.172
- 13.663
- 248
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Eşim Bulgaristan göçmeni içki çok nadir kullanır. Ve gerçekten içmeyen içmiyor. Memlekete göre eşiniz katagorize etmesin.Bulgaristan göçmeni eşim.bizde normal diyor ki gerçekten de onlarda normal görülüyor hepsi kadın erkek şarap bira vs..
Ben bilmiyorum diye genelleme yapıp bizim kültürümüzde var bizde normal dedi o zaman..Eşim Bulgaristan göçmeni içki çok nadir kullanır. Ve gerçekten içmeyen içmiyor. Memlekete göre eşiniz katagorize etmesin.
İnanmayın. Her şehrin insanı içer yada içmez.Ben bilmiyorum diye genelleme yapıp bizim kültürümüzde var bizde normal dedi o zaman..
Ne güzel çok şanslısınız çünkü esim ve eşimin akrabalarının yüzde 95 i içiyor.
Doğru söylüyorsunuz bu sefer kendimi düşüneceğim olmuyorsa artık uzatmayacağım arkama bakmayacağım herkes kendi seçimiyle yaşarmış.eger akli başına gelmediyse ve yeniden aynı şeyleri yasatirsa bir dakika bile düşünmeyeceğim.kac aydır zaten gördüm ki onsuz da yaşayabiliyorum çoğu acıyı atlattım aslında bu süreçte o yüzden çok zor olmaz diye düşünüyorum biterse de.İnanmayın. Her şehrin insanı içer yada içmez.
Siz kendinizi düşünün lütfen.
içkiyi bırakmıyorsa kendi çukurunda tek başına sonunu hazırlasın.
Ben sizin adınıza inanın çok içerledim.
Bı kadına bunları yaşatmak nedir.
Beyin zarı inceldimi tamam artık iyice zıvanadan çıkar. Zar tekrar kesinlikle kalınlaşmıyor.
Bı arkadaşımın kp ri var. Çok iyi tanıyorum te kız evlenmeden önce. Adamı içkisi yüzünden karısı 3 çocuğu ile bırakmış. Ay dükkanının köşesinde bile içki vardı. İçerdi. Çocuklarını çok seviyordu. Ama bu yeterli değil.
Siz bu sefer kararlı olun. Gelişmelerden bizi haberdar edin lütfen.
En büyük acı 21 gün sürermiş.Doğru söylüyorsunuz bu sefer kendimi düşüneceğim olmuyorsa artık uzatmayacağım arkama bakmayacağım herkes kendi seçimiyle yaşarmış.eger akli başına gelmediyse ve yeniden aynı şeyleri yasatirsa bir dakika bile düşünmeyeceğim.kac aydır zaten gördüm ki onsuz da yaşayabiliyorum çoğu acıyı atlattım aslında bu süreçte o yüzden çok zor olmaz diye düşünüyorum biterse de.
Dogru soyluyorsunuz biz burda dunyanin sonu sandığımız dertlerimizi sorunlarımızı paylaşıyoruz ama aslında düşününce evladını kaybedenler kanserle savaşanlar müziği duyamayan renkleri göremeyen nice insanlar var.boyle düşününce o kadar anlamsız geliyor ki yaşadıklarım..En büyük acı 21 gün sürermiş.
İnsanlar evlatları gömüyor toprağa yaşıyor.
Siz güçlü bı kadınsınız, bu sefer inşallah herşey gönlünüzce olur.
Doğru söylüyorsunuz bu sefer kendimi düşüneceğim olmuyorsa artık uzatmayacağım arkama bakmayacağım herkes kendi seçimiyle yaşarmış.eger akli başına gelmediyse ve yeniden aynı şeyleri yasatirsa bir dakika bile düşünmeyeceğim.kac aydır zaten gördüm ki onsuz da yaşayabiliyorum çoğu acıyı atlattım aslında bu süreçte o yüzden çok zor olmaz diye düşünüyorum biterse de.
Ben ölüm riski yüksek gebelik geçirdim.Dogru soyluyorsunuz biz burda dunyanin sonu sandığımız dertlerimizi sorunlarımızı paylaşıyoruz ama aslında düşününce evladını kaybedenler kanserle savaşanlar müziği duyamayan renkleri göremeyen nice insanlar var.boyle düşününce o kadar anlamsız geliyor ki yaşadıklarım..
Yaşadıklarıniza çok üzüldüm Allah ım biran önce sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin çok geçmiş olsunBen ölüm riski yüksek gebelik geçirdim.
Acısız bir günüm geçmedi.
Doktor bana iç organlarından biri iflas edebilir, inme geçirebilirsin dedi.
Doğum gerçekleşti. Organlarımda sorun olmadı derken şimdi böbreklerim felaket ağrıyor.
Dayanamıyorum.
Doktor hatta bana kibarca doğurma aldır dedi.
Doktorun dediği organ sorunu bakın doğumdan sonra ortaya çıkıyor.
İnanın ben artık hiç bişey düşünmemeyi öğrendim.
Doktora gidip bir şey daha duymaya tahammülüm kalmadı.
Hayat inanın hem çok güzel hem çok kısa.
Önemli olan güzel günler yaşamak.
İnşallah hepimiz güzel günler yaşarız.
Bugün aklıma geldiniz.Bugün yine yakaladım votka almış hem de eve geldigimde zaten içmiş uyuyordu eskisi gibi uyuyup uyanıp içmek istiyor
Yok bu böyle olmayacak bu adam duzelmeyecek bütün hayallerimi yıktı yine...
Evet bitti artık dün dedi ben içkiyi tamamen bırakamam bunu benden isteme diye.ama sınırını da bilmiyor günde yarim litrelik pet şişede vodka içebiliyor hala.o kadar kızgınım ki ona harcadığım zaman için. Bu ay davamı açacağım artık umudum kalmadı herşey sevgi değilmiş.sevgi de tek taraflı çabayla yürümüyor.esyalar konusunu açtım bugün ben birşey istemiyorum istediğini al dedi ama biz ikimiz evlendikten sonra ödedik öyle şey olmaz ikimiz anlaşıp karar vereceğiz dedim.konusmak istemedi benden beklemiyordu böyle bir konuşmayı.Bugün aklıma geldiniz.
Acaba nasıl diye...
Hiç kendinizi yıpratmayın.
Yok hayır siz başka bir üye ile karışırdınız sanırım.bizim tek ve en büyük sorunumuz alkol.Siz eşinizin konuşmalarını yakalayın kadın değilsiniz Di mi
İçkiyi bırakamıyor ama karısını bırakıyor....Evet bitti artık dün dedi ben içkiyi tamamen bırakamam bunu benden isteme diye.ama sınırını da bilmiyor günde yarim litrelik pet şişede vodka içebiliyor hala.o kadar kızgınım ki ona harcadığım zaman için. Bu ay davamı açacağım artık umudum kalmadı herşey sevgi değilmiş.sevgi de tek taraflı çabayla yürümüyor.esyalar konusunu açtım bugün ben birşey istemiyorum istediğini al dedi ama biz ikimiz evlendikten sonra ödedik öyle şey olmaz ikimiz anlaşıp karar vereceğiz dedim.konusmak istemedi benden beklemiyordu böyle bir konuşmayı.
Bence hayatini mahfetme cunku duzelmeyecek cok sevsende askindan olsende duzelmeyecek benim babam duzelmedi duzelmek icin kılını bile kipirdatmadi 6 cocuguna ragmen torunlarına ragmen duzelmedi annemin yemedigi dayak cekmedi cile kalmadi geceleri gelecek diye titremeden aglamaktan kardeslerim uyuyamadi buyumeden buyumek zorunda kaldik biz sonrada icti bir gece yine sadece abim annemi korudu diye onuvurdu kendi hapishaye abim yogunbakima gitti sadece kendi isterse birakir ickiyi sevmekte biraktirmaz fedakarlikta istersen eri onunde öl ama o istemezse hic birsey degismeyecek üzgünüm biz bittik sen şansın varken bitirme hayati sevmekte bazen yetmiyor..Çok konuştum ama tedaviye ikna olmuyor tedavilik bi durumu olduğunu düşünmüyor ona normal geliyor.azaltacagini da beni eve dönmem için söylüyor daha önce buna benzer çok sözler verdi 2 gün sonra daha arttırdı hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?