- 20 Haziran 2019
- 348
- 103
- 53
- 35
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Arada azaltacagim sadece bira içeceğim evine dön diyor ama biliyorum ki bunları sadece benim dönmem için söylüyor.Alkolik birinin önce kendi isteğiyle tedavi olması lazım.
Azaltmanı değil bırakmanı bunu da tıbbi yardımla yapmanı istiyorum diyerek kesin konuş.Arada azaltacagim sadece bira içeceğim evine dön diyor ama biliyorum ki bunları sadece benim dönmem için söylüyor.
Evet hakkını yiyemem çok iyi günlerimiz oldu nazımı da çekti ev işlerini de de yardımcı oldu o 3 senede.aslinda her yolu denedim 2015 in ortasında başlayan bu süreçten 23 gün öncesine kadar çünkü onu seviyorum ama söylediği ağır hakaretler küfürler sürekli herşeyi benden sebep bilmesi ve artık kişisel bakımını bile yapamayacak derecede sürekli sarhoşluğu beni bu noktaya taşıdı belki dedim benden vazgeçemez ve içkiyi bırakmayı seçer..Alkolizm bir hastalıktır ve tedavi edilebilir.Herşeyden önce destek olmalısınız,iyi günlerini görmüşsünüz nasıl olsa.Nikah ta deniyor ya iyi günde kötü günde..
Biseyi olmadığını herkes kadar içtiğini söylüyor oysa hpt b hastası kendini öldürüyor buna seyirci kalmak istemiyorumTedavi olmak istemiyor mu?
Biseyi olmadığını herkes kadar içtiğini söylüyor oysa hpt b hastası kendini öldürüyor buna seyirci kalmak istemiyorumTedavi olmak istemiyor mu?
Çok konuştum ama tedaviye ikna olmuyor tedavilik bi durumu olduğunu düşünmüyor ona normal geliyor.azaltacagini da beni eve dönmem için söylüyor daha önce buna benzer çok sözler verdi 2 gün sonra daha arttırdı hep.Azaltmanı değil bırakmanı bunu da tıbbi yardımla yapmanı istiyorum diyerek kesin konuş.
O zaman yapacak bir şey yok ayrılacaksınız.Genceciksiniz kendinizi onunla birlikte heba etmeyin.Çok konuştum ama tedaviye ikna olmuyor tedavilik bi durumu olduğunu düşünmüyor ona normal geliyor.azaltacagini da beni eve dönmem için söylüyor daha önce buna benzer çok sözler verdi 2 gün sonra daha arttırdı hep.
Mantığım durma boşan bu adam düzelmez 3 senedir düzelmek yerine daha kötü oldu diyor kalbim elinden tut yoksa düştüğü yerden kalkamayacak o senin en güzel anılarının bas kahramanı diyor.yanlis karae vermek istemiyorum.Tedaviye ikna etmelisiniz değilse ayrılın derim böyle çok daha fazla üzülürsünüz maalesef
Sizi çok iyi anlıyorum o zaman tedaviye ikna edeceksinizMantığım durma boşan bu adam düzelmez 3 senedir düzelmek yerine daha kötü oldu diyor kalbim elinden tut yoksa düştüğü yerden kalkamayacak o senin en güzel anılarının bas kahramanı diyor.yanlis karae vermek istemiyorum.
Bende yoklugumla ikna edebilirmiyim diyerek aslında baba evine geldim onun ne yapacağını görmek için yanındayken konuşmamı istemiyor zaten sosyal hayatımız bitti yatak odası da aynı şekilde.eskiden misafir eksik olmayan evimize şimdi kimse uğramak istemiyor.Sizi çok iyi anlıyorum o zaman tedaviye ikna edeceksiniz
Üzülmeyin lütfen zaten buraya yazmamdaki sebep tecrübelerinizden faydalanmak.onca şeye rağmen hala umudum var birşey olacak ve eskiye döneceğiz diye hayal ediyorum ama işte o istemeden de sadece hayal de kalıyor malesef..Üzgünüm böyle dedigim icin ama ben de inanmiyorum düzelecegine.Düzenli alkol kullanan bir babanin kiziyim.Benim hayatimi cok etkiledi alkol.Bir de sizin esiniz sabahtan basliyormus icmeye.Ciddi alkollik.Düzenli olarak günde bir kadaeh sarap icmek de bagimlilik sinifina giriyor.Bence kendi iyiliginiz icin uzak durun.
Çok üzüldüm kuzeniniz için.son zamanlarda esim de şiddete çok meğilli sağa sola saldıran sürekli herkesle kavga eden bana bile teşebbüs eden biri haline gelmişti.bilseniz aslında eskiden ne kadar nazik romantik anlayışlı saygılı biriydi.nasil böyle bi canavara dönüştü bilemiyorum ve kahroluyorum.Kuzenimin eside alkolikti şiddet goruyodu boşanmaya karar vermişti tamda geçen hafta alkol komasindan vefat etti adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?