Konuyu acalı uzun zaman oldu ama gelişmeleri yazıp dertlesmek ve bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum.
Eşimin alkolik olma durumu daha üst seviyeye çıktı artık halüsinasyonlar görüyor algı sorunları arttı ve hareket kontrolü yavaşladı.ben hala baba evindeyim malesef onu düştüğü yerde bırakıp yoluma bakamadım hafta da 1 yanına gidiyorum dışarda oturup sohbet edelim durumunu göreyim diye.is yerim eski evime çok yakın iş çıkışları onu uzaktan izliyorum sessizce uzaklaşıyorum..
Akşam yine sessizce karşıdan izlerken bana baktı 2 dk fln sessizce bakıştık sonra gelmesi ici yanıma cagirdim beni duymadı bi daha cagirdim meğerse beni görmemiş boş boş bakıyormuş görme problemleri vardı zaten içkiyi arttırdığından beri
Biraz sohbet ettik halo çok kötüydü çökmüş yüzü ve karnı şiş.beni bırakma artık yanlız kalmak istemiyorum bu gece benimle kal dedi eve gittik çamaşırlarını yıkayıp astım mutfağı topladım ben gittiğimden beri hiç yatağa yatmamış koltukta uyumuş bi koltuğa da kendime yer hazırladım.gecd boyu konuştu anlattı dinledim meleklerin onu ziyaret ettiğini konuştuğunu.daha önce de buna benzer şeyler anlatıyordu ama hep ölümden bahsetti bir iki kez intiharı denediğini ama meleklerin izin vermediğini söyledi o kadar sarhoştu ki gözleri kapalı saatlerce konuştu durdu.sabah yüzünde kırmızı lekeler sivilce değil ama onun gibi şeyler gördüm göz kapakları sararmış çok korktum daha önce araştırdığım da sirozun ileri evrelerinde olabileceği yazıyordu
Siroz tanıdığı olanlar veya bilgisi olanlar yazabilir mi başka belirlileri neler ne yapmam lazım uzaktan da olsa elimden geldiğince yardım edeceğim ölmesini ya da kalici hastslik yasamasini asla istemiyorum düşüncesi bile ürkütüyor