Ailesine daha önce söyleseydiniz keşke iyi insanlarmış daha en baştan size destek olurlardı . Ve ayrıca eşinizde tedaviyi kabul etmiş buda güzel bişey bence biraz daha sıkın dişinizi .
Evet 4 ayı çöpe attı resmen. Alkol tehlikeli birde ilaçlarla 2 gündür içmiyor ilaçlarınıÇok bilmiyorum tedavi sürecini ama hiç alkol almaması gerekir diye düşünüyorum. Bu durumda Tedavi olmuyor o zaman eşiniz
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?Evet 4 ayı çöpe attı resmen. Alkol tehlikeli birde ilaçlarla 2 gündür içmiyor ilaçlarını
Bilmiyorum yarın konuşacağım bu şekilde devam etmek istemiyorumNe yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Soğumuşsunuz siz artık buda nefretten bile daha ağır bir duygu bence , tabi en azından karşısındakinin çabaladığını görse insan bir mutlu olur ama ...2 yıldır o kadar kötü şeyler yaşadım ki şu tedavi Umut olmuştu ama içimde de birşeyler bitmişti hissediyordum. Şu son 2 gündür tekrar başa sarmış gibi hissediyorum ve sanırım artık eşimi istemiyorum ama boşanmaktan çok korkuyorum. Ne bilim iki kişi arasında kalsın dedim ben hallederim dedim ama tükenmişim
Eğer tedavi olmazsa ömrünüzü çürütmeyin zaten bu adamla. Zamanla sizide dibe çeker çünkü.Bilmiyorum yarın konuşacağım bu şekilde devam etmek istemiyorum
Soğumuşsunuz siz artık buda nefretten bile daha ağır bir duygu bence , tabi en azından karşısındakinin çabaladığını görse insan bir mutlu olur ama ...
Siz yine destek olun bir süre ailesiyle beraber , daha sonra gidişata göre karar verirsiniz bence .
Aynı fikirdeyimEğer tedavi olmazsa ömrünüzü çürütmeyin zaten bu adamla. Zamanla sizide dibe çeker çünkü.
Hım , hiç uzatmaya gerek yok ozaman . Boşanmaktan niye korkuyorsunuz peki ?O kadar severek evlendik nasıl bu kadar soğudum bilmiyorum ama ciddi anlamda soğudum ilişkiye girmiyorum yanında yatmıyorum hayal kırıklıklarından bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?