Alkol belası bitmeyen ve bitmeyecek olan alkol ve eş

Doğru çok doğru kimse için bırakmıyorlar benimkinin tek vazgeçilmezi nerde verecek bunlarin hesabını

Bakış açınız doğru, belki ben %20-25 civarı olan bir kesimden bahsetmişimdir...
Demek istediğim bazı çiftler şiddetli geçimsizlikle boşanır ama arkasından kendilerine uygun insanlarla evlilik yürütebilir.
Karakter uymaz, ikisi de baskındır,
İkisi de inatçıdır, öfkelidir vs vs...
Yeterince tanımamış olabilirler,
Aileler uymaz, erken evlilik yapılmıştır, olgunlaşma evreleri geç olmuştur...
Bence bunlar tabanda bolca mevcut. Özellikle erken evlilikten pişman olup boşanan kesim...
Hele de erkekler için 20-24 yaşlarında yapılan evlilik ile 30-35 yaşlarında yapılan arasında dağlar kadar fark olur...

Çok doğru söylüyorsunuz zararın neresinden dönersem kâr artık sıyrılmam lazım Allahım bana güç ver işlerim kolay yürüsün biran önce kurtulmak istiyorum

Cünkü 2 aydır ortalık düzeltmece peşindeydi kliniğe 3 kere yatirdim tedavi oldu her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yol ama nafile evde tabiki vereler olmaz huzur olmaz şeytan evin içinde

Evet sonuna kadar idare etmeye çalıştım bende anlasamoruz falan kısmi gerçekten lux kalıyor bizimki direk bile bile ateşe elinizi sürmek gibi birşey

Cünkü 2 aydır ortalık düzeltmece peşindeydi kliniğe 3 kere yatirdim tedavi oldu her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yol ama nafile evde tabiki vereler olmaz huzur olmaz şeytan evin içinde

Tedaviye ikna olması çok güzel yalnız belki bir umut vardır istekli görünüyor. Dün neden gitti peki?

Tedaviye ikna olması çok güzel yalnız belki bir umut vardır istekli görünüyor. Dün neden gitti peki?
Umut olduğunu sanmıyorum sadece ara soğutmak mantığında gidiyor 3 kere yattı hastaneye ilaçları sadece 2 ay icio ben bagimliyim bana ilaç ıciriyosun deyip bi kavga ediyor pat soluğu dışarda alıyor dünde aynı beraberdik sonra bebi eve bıraktı dolanan diye sanırım haka dolaniyo gelmedi artık siz düşünün

Nasıl yani dünden beri eve uğramadı mı ?

Mekanlarda içkiye verilir, kadınlara verilir..
Şimdi mekan olurmu bu saatte madde kullaniyor öğrendim koca adam olmuş adam olamamış sadece kapıya gelsin bi polis çağırcam onu bekliyorum zaten sonrası gelir bu kaderi yaşamak istemiyorum ben kurtarmıyorum kurtulamıyorum

Hic muhatap olmasan yine bulasio mu sana birak napiosa yapsin. Ya da cek git ugrasma polis molis.

Bir arkadaşım var kocası tıpkı sizinki gibi. Düzelmiyor düzelmiyor hatta kötüye gidiyor. Arkadaşım kanser hastası adamın umurunda değil hala içip kadına hakaretler yağdırıyor. Sonunda çocuklarını alıp evden taşınmış. Çocuklarından biri 20 diğeri 10 yaşında. Arkadaşımın ömrü bu adamı çekmekle geçti hiç yüzü gülmedi. Keşke daha önce ayrılsaydım diyor .Yaşanan yıllar geri gelmiyor maalesef. Umarım siz çok geçmeden kurtulursunuz.

Ya bisi dicem anlattigin bagimlilik dgil bi hastalik o. Bende yillar once benzer bi sikintidan dolayi konu acmistim burda. Alkol daha kana karismadan karakteri degisiodu onun da. Yani bir kac yudumda baska biri oluyordu. Çözüm bulamadim o ayri :) ama ben de 3 yil kadar ugrastim sonunda alkol bagimliligiyla alakali olmadığını bi çeşit anksiyete bozuklugu gibi oldugunu kavradim. Fikrim var ama uygulamadim. Alkol aldigi an kankasi gibi cok cok iyi davranmak. Dilersen.

Gerçekten öyle adam 1 tane içsin kişilik değişiyor dünya onun etrfinda dönüyor şimdi kapıda köpek gibi dolanıyor ama eve giremez artık...
Fikriniz nedir inanın ger yolu denedim belki başka bi çözüm vardır benden sonra ailesi rahat eder

Amin inşallah darısı benim başıma akrakdasim inşallah inan çözümü yok artık yaşayan bilir dışardan biri olsam belki bende derim aman abartıyor falan diye ama inanın bambaşka bir dert benimkisi inşallah bende kurtulurum bir 'an önce

Hic muhatap olmasan yine bulasio mu sana birak napiosa yapsin. Ya da cek git ugrasma polis molis.
Bi şekilde bulaşıyo zaten hakaretler hakaretler sonra çıkıp gidiyor maksat evden çıkmak sonra it gibi dolanıyor eve al beni diye beni çok seviyormuş
Tek çare çekip gitmek bulamayacağı bi yer

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…