Sevgili konu sahibi, yanlış hatırlamıyorsam eşinizin sizi aldattığını yakaladığınızı, boşanmak istediğinizi söylemiştiniz Mayıs'ta açmış olduğunuz konunuzda. Bu evliliğin elle tutulur tarafı kalmamış ki. Anneniz istedi diye şans vermişsiniz ki onu bile vermemeliydiniz bence sonuçta aynı çatı altında olup o çileyi çeken sizsiniz, anneniz değil.
Ne kadar şanslısınız ki ortada çocuk yok. Başkalarının hayatı hakkında hüküm vermek kimsenin haddi değildir ama bence daha fazla uzatmadan, yıpranmadan bu evliliği bitirmelisiniz artık. Hepimiz dünyaya bir kere geliyoruz eğer ortada bir yanlış varsa 2 kere de boşanılır 5 kere de.
Rabbim size güç kuvvet versin de gereğini yapın. Zira hatanın neresinden dönülürse kardır...
Doğru çok doğru kimse için bırakmıyorlar benimkinin tek vazgeçilmezi nerde verecek bunlarin hesabınıAllah yardımcın olsun inşallah boşanıp hayatına bakarsın. Ne anne ne baba senin içindeki yangını bilmez.aynı eve aynı yatağa onlar girmiyor sonuçta. Alkolik biriyle birlikte olmak gerçekten zor. O verilen sözler hep geçici oluyor, insan biri için alkolü bırakamıyor çünkü. Ancak kendisi isterse bırakır. Sen yolunu ayırmaya bak
Bende bu yorumu normal şartlarda doğru bulmam ama hayat tecrübem şunu öğretti
Bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmıyor güzel ülkemde birçok şeye katlanıyor gerek dini gerek toplumsal gerek duygusal anlamda baskılara maruz kalmamak için
Eğer boşanıyorsa bir kadın benim için istisnalar kaideyi bozmaz adamın bir sorunu vardır
Ülkemizde aman anlaşamıyoruz sevgimiz bitti auralamız tutmadı vs terimleri ile boşananlar biraz lüx üste bakmayın tabana inin
Çok doğru söylüyorsunuz zararın neresinden dönersem kâr artık sıyrılmam lazım Allahım bana güç ver işlerim kolay yürüsün biran önce kurtulmak istiyorumSevgili konu sahibi, yanlış hatırlamıyorsam eşinizin sizi aldattığını yakaladığınızı, boşanmak istediğinizi söylemiştiniz Mayıs'ta açmış olduğunuz konunuzda. Bu evliliğin elle tutulur tarafı kalmamış ki. Anneniz istedi diye şans vermişsiniz ki onu bile vermemeliydiniz bence sonuçta aynı çatı altında olup o çileyi çeken sizsiniz, anneniz değil.
Ne kadar şanslısınız ki ortada çocuk yok. Başkalarının hayatı hakkında hüküm vermek kimsenin haddi değildir ama bence daha fazla uzatmadan, yıpranmadan bu evliliği bitirmelisiniz artık. Hepimiz dünyaya bir kere geliyoruz eğer ortada bir yanlış varsa 2 kere de boşanılır 5 kere de.
Rabbim size güç kuvvet versin de gereğini yapın. Zira hatanın neresinden dönülürse kardır...
Sevgili konu sahibi, yanlış hatırlamıyorsam eşinizin sizi aldattığını yakaladığınızı, boşanmak istediğinizi söylemiştiniz Mayıs'ta açmış olduğunuz konunuzda. Bu evliliğin elle tutulur tarafı kalmamış ki. Anneniz istedi diye şans vermişsiniz ki onu bile vermemeliydiniz bence sonuçta aynı çatı altında olup o çileyi çeken sizsiniz, anneniz değil.
Hemde cookkkk önemli bir sorun tarifi yok desem yeridirAlkol önemli bir sorun. Düzelmesini beklemek çok ütopik.
Bence yol yakınken işi bitirin
Cünkü 2 aydır ortalık düzeltmece peşindeydi kliniğe 3 kere yatirdim tedavi oldu her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yol ama nafile evde tabiki vereler olmaz huzur olmaz şeytan evin içindeNeden 2 aydır gitmezken bugün gitti ona da bakmak laızm?
Ayrıca çocuğunuz var mı? Hiç unutmam çocukken bir arkadaşımız vardı babası alkolik ve kız çok mutsuz, problemli biriydi babası yüzünden. Evine çağıramazdı babası hep sarhoş olurdu utanırdı. Böyle bir evladınız olsun istemiyorsanız hemen o adamdan kurtulun. Bir kliniğe yatmadığı sürece iyileşmez o adam.
Karısının çocuğunun rızkını alkole yatırandan Hayır gelmez asla. O yuvanın da bereketi olmaz.
Evet sonuna kadar idare etmeye çalıştım bende anlasamoruz falan kısmi gerçekten lux kalıyor bizimki direk bile bile ateşe elinizi sürmek gibi birşeyBende bu yorumu normal şartlarda doğru bulmam ama hayat tecrübem şunu öğretti
Bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmıyor güzel ülkemde birçok şeye katlanıyor gerek dini gerek toplumsal gerek duygusal anlamda baskılara maruz kalmamak için
Eğer boşanıyorsa bir kadın benim için istisnalar kaideyi bozmaz adamın bir sorunu vardır
Ülkemizde aman anlaşamıyoruz sevgimiz bitti auralamız tutmadı vs terimleri ile boşananlar biraz lüx üste bakmayın tabana inin
Cünkü 2 aydır ortalık düzeltmece peşindeydi kliniğe 3 kere yatirdim tedavi oldu her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yol ama nafile evde tabiki vereler olmaz huzur olmaz şeytan evin içinde
Umut olduğunu sanmıyorum sadece ara soğutmak mantığında gidiyor 3 kere yattı hastaneye ilaçları sadece 2 ay icio ben bagimliyim bana ilaç ıciriyosun deyip bi kavga ediyor pat soluğu dışarda alıyor dünde aynı beraberdik sonra bebi eve bıraktı dolanan diye sanırım haka dolaniyo gelmedi artık siz düşününTedaviye ikna olması çok güzel yalnız belki bir umut vardır istekli görünüyor. Dün neden gitti peki?
Umut olduğunu sanmıyorum sadece ara soğutmak mantığında gidiyor 3 kere yattı hastaneye ilaçları sadece 2 ay icio ben bagimliyim bana ilaç ıciriyosun deyip bi kavga ediyor pat soluğu dışarda alıyor dünde aynı beraberdik sonra bebi eve bıraktı dolanan diye sanırım haka dolaniyo gelmedi artık siz düşünün
Yok onun içme şekli böyle normal keyiflik falan değil artık ne b..k yiyor bilmiyorum durmadan hesaptan para çekiyor madde kullanıyor galiba yoksa bu kadar mebla nereye verilirNasıl yani dünden beri eve uğramadı mı ?
Mekanlarda içkiye verilir, kadınlara verilir..Yok onun içme şekli böyle normal keyiflik falan değil artık ne b..k yiyor bilmiyorum durmadan hesaptan para çekiyor madde kullanıyor galiba yoksa bu kadar mebla nereye verilir
Şimdi mekan olurmu bu saatte madde kullaniyor öğrendim koca adam olmuş adam olamamış sadece kapıya gelsin bi polis çağırcam onu bekliyorum zaten sonrası gelir bu kaderi yaşamak istemiyorum ben kurtarmıyorum kurtulamıyorumMekanlarda içkiye verilir, kadınlara verilir..
Şimdi mekan olurmu bu saatte madde kullaniyor öğrendim koca adam olmuş adam olamamış sadece kapıya gelsin bi polis çağırcam onu bekliyorum zaten sonrası gelir bu kaderi yaşamak istemiyorum ben kurtarmıyorum kurtulamıyorum
Gerçekten öyle adam 1 tane içsin kişilik değişiyor dünya onun etrfinda dönüyor şimdi kapıda köpek gibi dolanıyor ama eve giremez artık...Ya bisi dicem anlattigin bagimlilik dgil bi hastalik o. Bende yillar once benzer bi sikintidan dolayi konu acmistim burda. Alkol daha kana karismadan karakteri degisiodu onun da. Yani bir kac yudumda baska biri oluyordu. Çözüm bulamadim o ayri :) ama ben de 3 yil kadar ugrastim sonunda alkol bagimliligiyla alakali olmadığını bi çeşit anksiyete bozuklugu gibi oldugunu kavradim. Fikrim var ama uygulamadim. Alkol aldigi an kankasi gibi cok cok iyi davranmak. Dilersen.
Amin inşallah darısı benim başıma akrakdasim inşallah inan çözümü yok artık yaşayan bilir dışardan biri olsam belki bende derim aman abartıyor falan diye ama inanın bambaşka bir dert benimkisi inşallah bende kurtulurum bir 'an önceBir arkadaşım var kocası tıpkı sizinki gibi. Düzelmiyor düzelmiyor hatta kötüye gidiyor. Arkadaşım kanser hastası adamın umurunda değil hala içip kadına hakaretler yağdırıyor. Sonunda çocuklarını alıp evden taşınmış. Çocuklarından biri 20 diğeri 10 yaşında. Arkadaşımın ömrü bu adamı çekmekle geçti hiç yüzü gülmedi. Keşke daha önce ayrılsaydım diyor .Yaşanan yıllar geri gelmiyor maalesef. Umarım siz çok geçmeden kurtulursunuz.
Bi şekilde bulaşıyo zaten hakaretler hakaretler sonra çıkıp gidiyor maksat evden çıkmak sonra it gibi dolanıyor eve al beni diye beni çok seviyormuşHic muhatap olmasan yine bulasio mu sana birak napiosa yapsin. Ya da cek git ugrasma polis molis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?