• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol belası bitmeyen ve bitmeyecek olan alkol ve eş

Yine pesin hukumler..:KK51: huyunuz bu anlasilan.. Ya yine soruyorum, size ne? Haddinizi bilin bi ya.. Belki de yardimci olmak niyetiyle soruyolar alakasiz sorular soranlar, kurtarilacak bi tarafi varsa onu ogrenmek istiyorlar?? Ayrica "demek buyuk hataniz oldu" diyenler de aynenn sizin kafadan, o apayri mevzu elbette.. Nedir bu insanlarin niyetini okuma, hemen hukmunu verme kafasi?
Gerçi "haddimi bilemiycem" demissiniz, ben neyi anlatmaya calisiyorum ki size..
Ama benim sorununum ilk evliliğim değilki sizinde başınızdan geçmiş biseyler şimdi bumu sorgulamanin anlamı yok bitmiş gitmiş sizin ilk.esinizi sorsam hoşnut olurmuydunuz

Yine pesin hukumler..:KK51: huyunuz bu anlasilan.. Ya yine soruyorum, size ne? Haddinizi bilin bi ya.. Belki de yardimci olmak niyetiyle soruyolar, kurtarilacak bi tarafi varsa onu ogrenmek istiyorlar?? Nedir bu insanlarin niyetini okuma, hukmunu verme?
Gerçi "haddimi bilemiycem" demissiniz, ben neyi anlatmaya calisiyorum ki size..
Anlasilan sen bana yazacaksin ben sana gunlerce yazisabiliriz evet o maksatla soruyorlar yardim etmek icn tmm sizin dediginiz gibi olsun konu sahibi ne ayip etmeyelim sorununa cozum arasin

Ama benim sorununum ilk evliliğim değilki sizinde başınızdan geçmiş biseyler şimdi bumu sorgulamanin anlamı yok bitmiş gitmiş sizin ilk.esinizi sorsam hoşnut olurmuydunuz
Msjimda gayet net bi sekilde anlattigimi dusunuyorum derdimi, dusuncemi.. Siz hala neresinden tutuyosunuz mevzuyu :KK51: sorun bari de rahatlayin, ben de mantik cercevesinden cikayim madem anlatamiycam bu sekilde kendimi..

Anlasilan sen bana yazacaksin ben sana gunlerce yazisabiliriz evet o maksatla soruyorlar yardim etmek icn tmm sizin dediginiz gibi olsun konu sahibi ne ayip etmeyelim sorununa cozum arasin
Konu nerden nereye geldi ya herkes hayatında biseyler yaşıyor ama acı ama tatlı geçmişi düşünmüyorum sadece evliliğim kurtulurmu düşüncesindeydim bu zaman kadar 3 buçuk yıldır bu çemberin icindeyim kurtulamıyorum kurtaramıyorum

Ayrica sizden şu noktada özür dilerim, amacim ilk eşi ve gecmisteki olumsuzluklari hatirlatmak, ozel seyleri karistirmak ve rahatsizlik vermek degildi kesinlikle, yardimci olmak istiyordum, aciklama yapmadan direkt sordum, dusuncesizlik ettim sanirim hassasiyetinizi bilmeden, kusura bakmayin bu noktada.. Gercekten icime dert oldu şu an.. Belli ki cok zorluklar gecirmissiniz.. InsaAllah feraha erersiniz tez zamanda..

Ayrica sizden şu noktada özür dilerim, amacim ilk eşi ve gecmisteki olumsuzluklari hatirlatmak, ozel seyleri karistirmak ve rahatsizlik vermek degildi kesinlikle, yardimci olmak istiyordum, aciklama yapmadan direkt sordum, dusuncesizlik ettim sanirim hassasiyetinizi bilmeden, kusura bakmayin bu noktada.. Gercekten icime dert oldu şu an..
Rica ederim sonuçta kimse birbirini tanımıyor bu platformda inceliginiz icin tesekkur ederim ysnlis anlasildiniz sadece inanın eve sığmıyorum sinirden ne tarafa gideceğimi şaşırdım neye elimi uzattıysam iyi niyetimden kaybettim yoruldum artık çokkk yoruldum imtihandır diyorum olmuyor birşekilde yine bubgunaha ortak olup bende zivanadan çıkıyorum sessiz kalamıyorum

Rica ederim sonuçta kimse birbirini tanımıyor bu platformda inceliginiz icin tesekkur ederim ysnlis anlasildiniz sadece inanın eve sığmıyorum sinirden ne tarafa gideceğimi şaşırdım neye elimi uzattıysam iyi niyetimden kaybettim yoruldum artık çokkk yoruldum imtihandır diyorum olmuyor birşekilde yine bubgunaha ortak olup bende zivanadan çıkıyorum sessiz kalamıyorum
Allah yardimciniz olsun, cok dua edin..
Esiniz ne diyor, sizi kaybetme gibi bi korkusu yok mu? Alkol almadigi zaman nasil biri, araniz nasil? Calisiyor mu?

Allah yardimciniz olsun, cok dua edin..
Esiniz ne diyor, sizi kaybetme gibi bi korkusu yok mu? Alkol almadigi zaman nasil biri, araniz nasil? Calisiyor mu?
Alkil alındığında kedi gibi ama kiiiii alkolün damlası değsin ağzına içinden canavar çıkıyor işi falan iyi zaten rahatlığın azgınlığı bunlar Allaha tevekkül et diyorum ama ağzında küfür ver yansın simdi geldi bağırdı çağırdı küfürler havada uçtu açmadım kapıyı akşama özür dilemeye başlar msjlar msjlar görseniz bu adam ne kadar iyi dersiniz bukalemun gibi çıkamıyorum işin içinden

Burada ne yazilirsa tersini yapın muhtemelen oyle yapacaksiniz belli ki.. oyle dertlesmek icin acmissiniz konuyu bir gun alkolluyken sizi oldurmesini veys kendini oldurmesini falan bekliyorsunuz. Bi de kazayla hamile kalirsin ohh tadindan yenmez.

Konu sahibi özelden mesaj yazdım Can'ım,bir bakar mısın?

Allah yardımcın olsun inşallah boşanıp hayatına bakarsın. Ne anne ne baba senin içindeki yangını bilmez.aynı eve aynı yatağa onlar girmiyor sonuçta. Alkolik biriyle birlikte olmak gerçekten zor. O verilen sözler hep geçici oluyor, insan biri için alkolü bırakamıyor çünkü. Ancak kendisi isterse bırakır. Sen yolunu ayırmaya bak

Neden 2 aydır gitmezken bugün gitti ona da bakmak laızm?
Ayrıca çocuğunuz var mı? Hiç unutmam çocukken bir arkadaşımız vardı babası alkolik ve kız çok mutsuz, problemli biriydi babası yüzünden. Evine çağıramazdı babası hep sarhoş olurdu utanırdı. Böyle bir evladınız olsun istemiyorsanız hemen o adamdan kurtulun. Bir kliniğe yatmadığı sürece iyileşmez o adam.
Karısının çocuğunun rızkını alkole yatırandan Hayır gelmez asla. O yuvanın da bereketi olmaz.

Anneler affet der, evine yuvana kocana şans ver der, der de...... bu doğru mu?

Seni bile bile ateşe atıyor.

Kararını tek başına ver. O evde annen yaşamıyor sen yaşıyorsun.

Daha ne kadar böyle yaşayabilirsin ki? 10 yıl mı 20 yıl mı?

Hayat geçiyor ve ömrünü de bu asalakla tüketme!

Şu yorumu hiç doğru bulmuyorum.
Bir kadına söyleseniz bunu çok çirkin ve bence bir erkeğe söylemekte çirkin.
İnsanlar sadece kötü oldukları için boşanmıyor.
Bazen anlaşamıyor, sevgi bitiyor, istekler değişiyor...
boşanan her kadın/adam kötüdür diyemeyiz.
Bende bu yorumu normal şartlarda doğru bulmam ama hayat tecrübem şunu öğretti
Bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmıyor güzel ülkemde birçok şeye katlanıyor gerek dini gerek toplumsal gerek duygusal anlamda baskılara maruz kalmamak için
Eğer boşanıyorsa bir kadın benim için istisnalar kaideyi bozmaz adamın bir sorunu vardır
Ülkemizde aman anlaşamıyoruz sevgimiz bitti auralamız tutmadı vs terimleri ile boşananlar biraz lüx üste bakmayın tabana inin

Sevgili konu sahibi, yanlış hatırlamıyorsam eşinizin sizi aldattığını yakaladığınızı, boşanmak istediğinizi söylemiştiniz Mayıs'ta açmış olduğunuz konunuzda. Bu evliliğin elle tutulur tarafı kalmamış ki. Anneniz istedi diye şans vermişsiniz ki onu bile vermemeliydiniz bence sonuçta aynı çatı altında olup o çileyi çeken sizsiniz, anneniz değil.

Ne kadar şanslısınız ki ortada çocuk yok. Başkalarının hayatı hakkında hüküm vermek kimsenin haddi değildir ama bence daha fazla uzatmadan, yıpranmadan bu evliliği bitirmelisiniz artık. Hepimiz dünyaya bir kere geliyoruz eğer ortada bir yanlış varsa 2 kere de boşanılır 5 kere de.

Rabbim size güç kuvvet versin de gereğini yapın. Zira hatanın neresinden dönülürse kardır...

Sorun alkol almasi mi gec gelmesi mi? Yani sabaha karsi eve gelse ve icmemis olsa sizin icin dert olmayacak mi onu anlamadim. Icecek adam gunduz de icer cunku.

Burada ne yazilirsa tersini yapın muhtemelen oyle yapacaksiniz belli ki.. oyle dertlesmek icin acmissiniz konuyu bir gun alkolluyken sizi oldurmesini veys kendini oldurmesini falan bekliyorsunuz. Bi de kazayla hamile kalirsin ohh tadindan yenmez.
Neden böyle söylüyorsunuz çözüm arıyorum kendime bun yapmiycam artik dertlesmek istedim farkli fikirler belki ben normal dusunemiyorum arkadaşım komşum yok bir evin icindeyim kimseyi tanimiyorum biraz dertlesmek akıl almak cesaretli insanlarla konuşmak benim tek eksikliğim 2 evlilik olduğu için dayanabildigin kadar dayan dedim ama olmuyor tabiki yamalık yamalik.nereye kadar

Back