Sizi çok ama çok iyi anlıyorum Allahtan çocuğum yok yoksa benimle aynı kaderi paylaşacak rabbim ıslah etsin ağlamıyorum onun için artık değmez karaktersiz için senim esindemi böyle inan içki deyince midem kalkıyor o kadar çok darbe yedimki o içkinin yüzündençocuğunuz yoksa lütfen böyle bir aileye çocuk getirmeyin. böyle bir ailede büyümüş biri olarak söyleyebileceğim şey budur maalesef ben daha çözümünü bulamadım. umarım siz bulursunuz. ama değişmiyorlar, istediği kadar bağırılıp çağırılsın, benim gördüğüm de bu maalesef. umarım sizin için her şey bambaşka ve daha güzel olur.
Allah razı olsun inanın öyle bir zor durum aliskanlikki nasıl bir alışkanlık vazgeçilmez hemde tövbeler yeminler kurana el basmalar verdiği sözler hepsi bur anlık durumu kurtarmak adına kendime ediyorum adam keyfince geziyor ama yoooookkkkk o bu eve girmeyecek daha öncede almadım cozummu değil ama en azından beb rezil olacağıma o rezil olsun kapıda it gibi beklesinAllah yardimciniz olsun insallah ama insanlari aliskanliklarindan vaz gecirmek cok zor hele ki kendisi istemiyorsa imkansiz. Cocugun varsa da yoksa da daha fazla bu kotulugu yapma kendine ne olur.
Cozum degil ki eve almamak. Yillar sonra keske hic vakit harcamasaydim bu insan icin keske ilk firsatta bosandaydim dememek icin bosan kardesim. Sonu yok dedigine gore. Bir insan tum bunlarin uzerine yemin edip hala iciyorsa o insandan en ufak bir umudun kalmasin bence. Bir de ickinin oldugu yerde her turlu pislik olur. Daha kotu seyler yasamadan ailenin yanina don. Onlarda arkanda durmazsa gir bir işe calis kendine sil bastan bir hayat kur.Allah razı olsun inanın öyle bir zor durum aliskanlikki nasıl bir alışkanlık vazgeçilmez hemde tövbeler yeminler kurana el basmalar verdiği sözler hepsi bur anlık durumu kurtarmak adına kendime ediyorum adam keyfince geziyor ama yoooookkkkk o bu eve girmeyecek daha öncede almadım cozummu değil ama en azından beb rezil olacağıma o rezil olsun kapıda it gibi beklesin
Sorun çok anlatsam sayfalar sığmaz sadece ikinci evliliğimiz o yüzden bu kadar sabır yoksa asla durmam aslında bende bitti herşey nefret ediyorum ama yinede kendime bu eziyeti ediyorum ailem üzülecek diyeBağamlı kişilikle yaşamak zor mahkemeler son bildiğim kadarıyla boşuyorlardı sorunlu çiftleri
Çift mi değilsiniz sorunuz mu yok
Neden duruyorsunuz
Bir adamın ikici iseniz şöyle elinizi çenenizin altına koyup nasıl düşünmezsinizSorun çok anlatsam sayfalar sığmaz sadece ikinci evliliğimiz o yüzden bu kadar sabır yoksa asla durmam aslında bende bitti herşey nefret ediyorum ama yinede kendime bu eziyeti ediyorum ailem üzülecek diye
Ben her türlü hazırım herşeye kendimi hazırladım buna inna zerre üzülmem boşandım şudur budur kendimi toparlayamiyorum diye adam banada bağımlı alkolede secim yap dedim sen dedi ama yine alkol masasında şu 'an ailesi sürekli sakin diyor yapma diyor tabi onları takan kim lanet olsun hayatım mahvoldu gitti sadece annem için bekledim babam bilmiyor daha annem biliyor oda yeni öğrendi durumumu anneme sözler verdi yeminler etti dedim belki düzelir çekinir ama adamın maksadı sadece ara vermek durumu duzeltmekmis her zamanki gibiCozum degil ki eve almamak. Yillar sonra keske hic vakit harcamasaydim bu insan icin keske ilk firsatta bosandaydim dememek icin bosan kardesim. Sonu yok dedigine gore. Bir insan tum bunlarin uzerine yemin edip hala iciyorsa o insandan en ufak bir umudun kalmasin bence. Bir de ickinin oldugu yerde her turlu pislik olur. Daha kotu seyler yasamadan ailenin yanina don. Onlarda arkanda durmazsa gir bir işe calis kendine sil bastan bir hayat kur.
Alkolik bir adamı seviyordum bir zamanlar bırakır diye düşünüyordum tek alkol değil hayatımız tamamen zıttı inancımız bile karı kız...Bazen düşünüyorum kimin duası beni korumuş...Umarım düzelir Allah yardımcınız olsun...Sevgili kk üyleri ablalarım kardeşlerim biliyorum bana kızanınızda olacak eski konularım daha taze sayılır ve ben yine aynı bekliyorum ki alkol masasından kalkıp gelecek....
olmuyor olmuyor ayrılamadım ne o alkolden vazgeçti nede benden inanın artık dayanacak gücüm yok bu şişeler herseyden kıymetlimi soruyorum kendime sürekli neden hep bisey beni tutuyor en sonuncu affetmem annem içindi inanın her yolu denedim artık midem bulaniyor benim eşim neden böyle insan zorla tiksindirirmi kendinden hata hata hata hangi bir hata kapatılır bu borcu borçla kapatmak gibi bişey kıymetlim annem çok yalvardı kızım son kez bi dene dedi es musvettesiylede konuştu bir daha olamayacak aynı şeyler yaşanmayacak sözünü verdi
Bugün yine kara gün adam yine içki peşinde artık kim tutar evden çıktı ipini koparmış it misali 2 aydır ozlemiştir türkü bar ve clup tekiler Allahım yardım et duy sesimi inanın elim ayağım titriyor artık nolur kırıcı olmayın akıl verin bana çaresizim yalnızım kimse üzülmesin derken kendim yok oluyorum
Yanlis anladin galiba ikinci evlilikleriymis ikisinindeBir adamın ikici iseniz şöyle elinizi çenenizin altına koyup nasıl düşünmezsiniz
Neden ikinciyim?
Benimde onunda ikinci yolculuk basiret bağlandı derlerya işte o benimkisi yoksa bile bile ateşe atlarmiyim bunun pişmanlığı psikolojisi benden hiç gitmeyecekBir adamın ikici iseniz şöyle elinizi çenenizin altına koyup nasıl düşünmezsiniz
Neden ikinciyim?
İkiside ayrı ayrı evlenip boşanmamışlar mı?Yanlis anladin galiba ikinci evlilikleriymis ikisininde
Evet ikimizinde ikinci inanın insanın yüzü gülmeyince gülmüyor yada benim için öyleİkiside ayrı ayrı evlenip boşanmamışlar mı?
Lütfen dikkatBenimde onunda ikinci yolculuk basiret bağlandı derlerya işte o benimkisi yoksa bile bile ateşe atlarmiyim bunun pişmanlığı psikolojisi benden hiç gitmeyecek
Seni secmis fakat suan alkol aliyor. Yani seni secmis olmuyor vazgecmis. Sevgim kalmadi diyorsun isin daha da kolay o zaman. Neden bekliyorsun ki ikinci evliligin diye o adami cekmek zorunda degilsin. Bence babana da anlat olanlari. Sanslisin ki baban ve annen var.Ben her türlü hazırım herşeye kendimi hazırladım buna inna zerre üzülmem boşandım şudur budur kendimi toparlayamiyorum diye adam banada bağımlı alkolede secim yap dedim sen dedi ama yine alkol masasında şu 'an ailesi sürekli sakin diyor yapma diyor tabi onları takan kim lanet olsun hayatım mahvoldu gitti sadece annem için bekledim babam bilmiyor daha annem biliyor oda yeni öğrendi durumumu anneme sözler verdi yeminler etti dedim belki düzelir çekinir ama adamın maksadı sadece ara vermek durumu duzeltmekmis her zamanki gibi
Anlatayım ilk basta 3 birayla başliyo evde yaninda iyi diyorum tel 3 bira olsun ama bi şekilde evden çıkıyor kavga çıkarıp sabah oluyor yok saat 10 12 artık ne zaman canı çekerse haftada 1 oluyor bunlar ama tam oluyor sonra eve gelince küfürler hakaretler artık Allah ne verdiyse şiddete dönüşüyor sonra bi yatıyor beyimiz 2 gün kendine geliyor özür diliyor diliyor diliyor pişmanım ben ş.... yapıyorum yuvanın kıymetimi bilecem yemin tövbe tabi evin içinde soğuk rüzgar bitmiyor haftaya yine aynıİçip içip napiyor? Gec mi gelio, kotu mu davranio, borc mu yapio, her gun mu icio, size zarar mi verio? Boyutu nedir onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?