Alkol belası bitmeyen ve bitmeyecek olan alkol ve eş

Nereye kadar sabredeceksiniz çok merak ediyorum.. En fazla zararı gördüğünüzde sanırım. Keşke zarar görmeden bitirebilsek,hayatınızı daha fazla yakmayın ömür boyu alkolik bir eşle yaşama gibi bi zorunluluğunuz yok. Çocuk var mı bilmiyorum ama yoksa da yapmayın.. olan onlara oluyor hep.. Umarım en doğru kararları verirsiniz hayatınız boyunca sevgiler.

Bu yeminle, tövbeyle, ikna ile olacak bişey değil ki maalesef. Hastalık gibi düşünün. Tedavi olması lazım. O isteği yoksa da onla beraber siz de çürürsünüz. Neyin şansını vericeksiniz, eğer tedavi olmayı deniycem gibi bi söz yoksa...öbür sözleri hiiiç saymayın. Sadece günü kurtarmak için sarf edilen cümleler.
Pardon sonra gördüm. Aynı şeyi söylemişiz.

Çalışmıyor mu?

Inanın 1 kişi yüzünden o kadar cok.kisi zedeleniyorki sırf onun keyfi yüzünden kendime bu kotulugu neden yapiyorum beni bağlayan bisey yok çocuk falan yok sadece 2 evlilik sonuna kadar sabır etmem lazım diyodum ama artık demiyorum koptu valizini verdim eline gitti inşallah kaybolur gider

Evet haklısın ama kendine ceza veremezsin sonuna kadar da nereye kadar . Boşuna demiyorlar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye. Bende bi evlilik geçirdim ama alkol değil maddeydi onun kullandığı. Artık evlenmek falan korkuyorum yine kötü bi seçim yaparım diye. Bırak erkeksiz de geçer hayat. Çocuk sahibi olmak işte istediğimiz ama ona uygun adam Yok varsa da biz hep yanlışları buluyoruzz.

Ben erkeklerden nefret derecesine geldim bi daha evliligin e si yok bende erkeksiz hayat hayata bağlı mutlu olmak demek benim için inanın gülmeyi unuttum anlık tebessümler var sadece hep içimde korku acaba bu sefer ne yasayagiz acaba acaba acaba hayatım hep acaba kendimi ondan uzaklastirdim evden kovdum koruma talebi bende alabilirm umarim

Boşanma davasını açın hemen aynı gün koruma talep edin savcılıktan. Çıkar zaten alkolik bir koca.. 3 ay süresi var korumanın bitince tekrar isteyebilirsiniz. Koruma süresince eğer karara uymaz zarar vermeye kalkar veya rahatsız ederse gidin savcılığa şikayet ettiğiniz zaman savcı onun hakkında dava açıyor ve cezası hapis kısa da olsa

BACIM Allah yardımcın olsun öncelikle benim eşim daha kötüsüne uyuşturucuya başlamıştı çok dil döktük doktorlar denetim vs hepsini denedik yok günlük 100-300 tl bu b*ka veriyordu geçenlerde bir tanıdığımız bir hoca söyledi zonguldakta inanamadım başta böyle şeylere pek inanmam çünkü neyse annesi bir bunu da deneyelim dedi gittik daha çok taze 4 gün oldu ama inan içmiyor hergün içen artık her saniye içmek isteyen adam yok gitti içmiyor bıçak gibi kesildi istersen özelden verebilirim eğer bağımlıysa öyle çünkü çok çok zor biliyorum ayrıca büyücü vs değil çünkü evde huzur olmamasını adamın eve gelmemesi çok iyi bilirim nasıl zor çok iyi biliyorum Allahm kimseye vermesin Yarabbim

Şuan bir ilişkim var.Adam o kadar çok içkiyi sevıyor ki.Günde 20bira içtigini biliyorum.İlerde bende mı boyle konular accam acaba

Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama adsiz alkolikler diye sosyal bir grup var. Tedavi alırken oraya katılsa daha cok yardim olur. Birbirlerine hikayelerini anlatip destek oluyorlar. Beraber katılabilirsiniz, hasta yakinlari da katılabiliyor. Ne yazik ki tedavi olmak disinda cozumu yok. Ama olmuyorsa da ben olsam bosardim. Cekilecek dert degil. Sans istiyorsa da tedavi olsun oyle çıksın karsima derdim.

Şuan bir ilişkim var.Adam o kadar çok içkiyi sevıyor ki.Günde 20bira içtigini biliyorum.İlerde bende mı boyle konular accam acaba
Sakin ha sakin uzak dur kardeşim kendini ateşe atma ilerde çok pişman olursun alkol olan yerde huzur yok güven yok benden sana abla nasihati uzaktan davulun sesi hoş gelir şimdi içine girince ben ne yaptım dersin 20 bira demek sınırı yok demek

Şuan zaten ayrı gıbıyız.Gecen hafta hep arkadaslarıyla ıctı.Hemen hemen hergun dısardaydı.Benımle bulusmuyo.Bana gelıce para yok dıyo.Tabı ben memur olursam içsede pek etkılemez gıbı gelıyor ama.İçkiyi birakıyo tekrar baslıyo.Haklısınız aslında

Son şans diye başladığımızin sayisi kaç hatırlamıyorum ay benimki ordan kendi gibi bulur oturup beraber içerler terapiler gördü umudum yol ama denemesi için dost tavsiyesi olarak söylerim ailesine en iyi çözüm boşanma çokta korkuyor beni boşayacak diye nasıl bi zihniyet bilemedim

Alkolik olması size olan sevgisinden bagimsiz çünkü. Sizi kaybetmekten korkabilir ama yine de icki icmeye engel olamaz. Hasta çünkü. Ne yazik ki icgoruleri cok dusuk oluyor ve tedaviye uyum saglamiyorlar. En guzel yıllarınızı boyle biriyle harcamayin bence. Umarim kendiniz için en doğru karari alabilrisiniz.

Kendinize bu kötülüğü yapmayın yol yakınken ayrılın adam olmuyorlar ilerde sen kazanırsın didinirsin oda arkadaşlarıyla eğlenir evin yolunu bulursa tabi... bırakan insan tek seferde bırakır geri başlıyorsa aynı benim gibi uykusuz geceler acaba ne zaman gelecek diye bekler durursun sakin güzel kardeşim asla yanaşma uzaklaş got kendine temiz pak insan bul hayatını kaliteli yasa ilerde çocukların olacak unutma

Acizlik bunun aslı nefsine sahip olamama 3 buçuk senemi verdim bir adım ileri gidemedik sabit dedikce sabrimi zorladı ama.artik sağlıklı karar verip gitmek tek amacım

Allah yardımcınız olsun kardeşim bende öyle bir ailede büyüdüm psikolojim bozuldu insanın içinde yoksa değişmiyor bırakmıyor yemeden içmeden eşten dostan daha değerli bişeymiş gibi önem veriyorlar bu illete hergün içiyor artık ne bayram ne ramazan dinliyo nerdeyse. hep dua ediyorum ama olmuyor hiçbişey düzene girmiyo.. Anneme ve kardeşime çok üzülüyorum hadi ben evlendim de yinede aklım hep onlarda..

Haklısın dogru abla.Ve adam hesap vermeyş sevmıyo ki.Evlensek hesap sorsam kıyamet kopar.adam sıkıntıya gelemıyo.Ben sıtem ettım benle bulusmuyo ılgılenmıyo dıye bu yuzden kıyametı kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…