alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)

patiks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
266
106
haftada 3, ayda 10 kilo verin

kısaca;

günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak

aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))

Son düzenleme:
selam, diyetin gerçekten güzel bir diyete benziyor, tabi irade $art, yapmak isterdim 30 gün ne ki, ama malesef 6 da kalkip 7 de i$e giden biri olarak 11 e kadar aç kalmak imkansiz gibi bir$ey zaten 6 da kahvalti yaptigim halde 11 de acikiyorum :KK43:( ama bu alkali diyet çok ilgimi çekiyor, yarindan itibaren yanimda sirkeli su ta$iyacagim

öyle düşünme azimli ol yeter
ben de çalışıyorum ve iş yerinde 11 e kadar sadece su içiyorum
zaten kafaya koyunca yapacağım diye inan acıkmıyor insan görmezden geliniyor hele bi kilolardan kurtulmaya başla o zaman devam etmek ister insan
çay içmemek çok zor oluyor sadece insan akşamları arıyor çayı :KK43:
ama iradeli olmak lazım 1 hafta dolsun da sonucumu yazarım buraya ona göre karar verirsin sen de

bende yapmak istiyorum aslında birlikte devam edelim mi canım?

Nerden duydunuzbunu kaynagi nedir yani
Aslinda yapilamiycak bisey degil ama tabi doktor tavsiye ettiyse insan ici rahat bi sekilde yapabilir

Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

KAYNAK: Gül KAYNAK

kaçıncı gününzdesini günlük menüler yayınlasananız bende eşlik etmek isterim :)

Bende bu pazartesi başlıyorum bu diyete, gün geçtikçe daha fazla kilo alıyorum, bugün yanlışlıkla 36 yerine 34 beden şort almışım haliyle kapanmadı, değiştirmicem o şortu o şort bana olana kadar diyete devam :KK8::KK56:

alkali diyette lor ve keçi sütü var normalde sizinkinde yok ama?
birde neler yenebiliyor?
daha önce deneyip sonuç alan biri varmı? özellikte topikte belli bir gün koyup hep birlite başlansa başlığınız çok daha hareketli ve keyifli olur online olduğunuz zamanları yazarsanız o saatlerrde herkes girmeye çalışır
şimdiden teşekkürler..

kızlar ben zaten süt sevmem gül kaynak hanım izledğimde süt, peynir, tavuk, yumurta yok demişti ben bunları hiçbir diyetimde önermiyorum dedi o kadarını bilemiyorum

günlük diyetim yok zaten sadece 11.00-16.00 arası serbestiz bırakın onda da sığır gibi yiyelim :))))
şaka bir yana ilk günler saat 11 olur olmaz 4 e kadar nasıl yemeklere ssaldırıyordum anlatamam midem şişiyordu ama zaten 4 ten sonra bir şey yemeyince mide hafifliyor zaten acıkılmıyor da
şimdi zaman geçtikçe daha rahat yemek yiyorum aman 4 e kadar ne bulduysam mideme atayım düşüncesi yok acıkınca yiyorum abartmıyorum çok
ilk günler çikolataya da deli gibi saldırıyordum ama yine de rahat kilo verdim
amaaaaaaaaaaa
son 4-5 gündür aynı kiloda sayıp duruyorum ama hiç umursamıyorum diyete devam o da sanırım adetim yakın bu hafta nedense erken şişmeye başladım :KK43:

ama sıkılaştığımı hissetmem ve kıyafetlerimin içerisine rahat girmem de ayrı bir güzellik tabi :KK15:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en önemlisi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
selülitlerim gözle görülür derecede azaldı inanamıyorum kociş bile çoook şaşırıyor :KK35:

bu arada 3 gündür falan da sirkeli suyumu da içiyorum sabah- akşam 1 su bardağı ılık suya 1 çorba kaşığı sirke

Bugün ilk günümdü kızlar, sabah karbonat bulamadığım için biraz yalandan yapmış oldum ama şimdiden bir şeyler hissettirdi bana. :21::21::21:
Hadi bakalım hep birlikte kilolara elveda diyelim, dur demezsem göbeğim için devlet nüfus kağıdı isticek yakında, otobüslerde 2 bilet kesicekler bir göbeğime bir de bana :KK52::KK52:

Son düzenleme:
Merhaba sevgili kader arkadaşlarım bende sizinleyim.bu sabah bende karbonatglı suya başladım 1.5 litre suya 2 tatlı kaşığı koyup içtim toplamda 3 lt tükettim ama sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve akşam yemeğinde tavuk yedim :) yeni başladığım için çok bilgi sahibi değilim.mesela neden peynir süt yumurta ve tavuk yasak olduğunu merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.bende kendimle ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.birbirimize destek olalım tam gaz zayıflayalaım inşallahhhhhhh...

Ha birde kilomuzu boyumuzu vermek istediğimiz kiloyu yazarsak daha iyi olur

ben sabah aç karnına 58.8 kilo geldim
boyum 1.53
6 kilo vermek istiyorum

katılmanıza çok çok çok sevindm
kızlar ben hele 2,5 kiloda kaldım 12 gun oldu başlayalı
ama hiç sorun etmiyorum adetim yakın çunku iice şişmeye başladım :KK54:
amaaa göbişim minnacık kaldı sabah bi kalkıyorum dumduz :KK70:
acayip mutluyum bu da bana yetiyor

selulitlerime çok seviniyorum yaaa baktıkça totoya bi daha bakasım geliyor :KK70:
adet yakınlığından dolayı acayip iştahım açık kendimi zor tutuyorum
akşamları çorba içerken içine çok çok az esmer ekmek doğruyorum

X