Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Slm kızlar bende sahtesari isimli üyeden bebek Ürünleri aldım. Bırakın pazarlığı, Kargomu bile uyguna getirmek için uğraştı. Tanıdığını buldu. Eve teslim 3.80 lira yaptırmış. Canım benim sahtesari çok sağol. Herkes güvenle alışveriş ondan alışveriş yapabilir. :)

Uludur dan eğitim seti aldım Piyasanın yarı fiyatına sıfır setler gönderdi bize çookk teşekkür ederim:)

Senelerdir kk dan alışveriş yaparım birsürü arkadaşım oldu burada ama ben böyle iyi niyetli bi insanla daha önce tanışmadım hiçç o kadar işinizin arasında benimle ilgilendiniz çook teşekkür ederim daha ürünlerim gelmedi ama çok güzel olduklarına eminim anlayışınız cana yakınlığınız kısaca herşey için teşekkür ederim cicilerimiz gelsin tekrar yazarımmm immortalbeloved

Arcsibel den alisveris yaptim cok cok memnun kaldim hem urunlerden hem ilgisinden.kendisine cok tesekkur ederim.

Arkadaslar ben de beyzaapla isimli uyeden alisveris yaptim cok memnun kaldim bayramdan once 1 gun icinde kargoya yetistirdi ve cok guzelde bir hediye yollamis cok begendik hatta hic cikarmiyoruz:) ve cok nazik cok olumlu bir bayan cok teskkur ederiz tekrar alisveris yapmak dilegi ile sizde gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz

Fdmbrk arkadaşımızdan baby alive yürüyen bebeğimiz geldi tam anlattığı gibi temiz ve yepyeni teşekkür ediyoruz

ikican arkadaşım dan aldigim ürünlerden ve ben uzun süredir beklettigim halde bana olan tavrindan çok memnun kaldım tesekurler canım ilk alisverisimdi seninle bundan sonra takipteyim görüşmek üzere

ikican arkadaşım dan aldigim ürünlerden ve ben uzun süredir beklettigim halde bana olan tavrindan çok memnun kaldım tesekurler canım ilk alisverisimdi seninle bundan sonra takipteyim görüşmek üzere
Gerçekten çok sevindim beğenmene. Asıl ben teşekkür ederim uzun zamana yayılmasına rağmen beni yok yere oyalamadığın için. Tekrar görüşmek dileğiyle...

Katre83 e tesekkur ederim.hem urunler icin hem de elden almak istegimi kabul edip bulusmaya geldigi icin.sicakta bizim icin geldi

orion6 arkadaştan aldığım oyuncaklar çok temiz ve şahaneydi gerçekten ilgisi ve yardımlarından dolayı da çookkk ama çookk teşekkür ederim.. Kesinlikle ilerki dönemlerde de ihtiyaçım olduğunda arayacağım bir arkadaş tekrar teşekkür ediyorum

Asaga ya tesekkur ederim.ikinci alisverisim oldu kendisinden.hic pisman olmadim urun aynen soyledigi gibi tertemizdi.iyiki tanimisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…