Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Öncelikle özel durumumu anlayisla karsilayip beni geri cevirmeyen,cocugunun kafasi yarildigi halde kargomu hemen gonderen,urunleri tertemiz ozenle paketleyip üstune bide hediye ekleyen ENABE ye sonsuz tsklerimi iletiorum.Ben cok memnun kaldim,herkese tavsiye ederim.

Vuhuuu
Nasıl bi mesajdi bu
Benim.bile enabe den alışveriş yapalım. Geldi:)))
Şaka bir yana geciktirdigim için özür dilerim
Hoşgörünün için ben teşekkür ederim :)

ENABE ye bende teskkutlerimi iletiyorum gercekten urunleri cok temz ve ozenle paketlenms gonul rahatligiyla aliswers yapabilirsnz

JOLE YA
Arkadaşa tesekkürler ediyorum hem kibar.hem anlayışlı hem ürün sorunsuz elime geçti.Lütfen hep böyle sorunsuz olsun alışverişleri arkadaşlar.

orion6 'dan aldığım tüm ürünler yepyeni,tertemizdi.özenle kolilenerek kargolanmıştı.tek bir çizik kırık yoktu.
çok teşekkür ederim arkadaşım.güvenle alışveriş yapabilecek arkadaşlardan birisidir.

efenihanefe den yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.hem indirim yaptı hemde parayı yatırmadan kargomu yolladı.bazı sebeplerden tam 1 hafta belki daha fazla geciktirdim ödemeyi.söylediği tek şey önemli değil istersen yatırma helali hoş olsun canın sağolsun du..tekrar teşekkürler..

Canm ben tesekkur ederim senle tanistigima cook memnun oldum o bile yeterdi herşeyden önce :)

adba dan kızıma okumak için dünya klasikleri seti aldım dediğin gibi çok temiz okumuşlar hasarsız pırıl pırıl çok teşekkür ederim adbacıgımm. Her gece kızıma senin kitaplardan devam edeceğim okumaya 60 kitap bi iki ay gider bize bitsin yine kapını çalarız

C chetos arkadaşımdan oglum icin egitici kitaplar ve yapboz aldim. Hepside cok guzel yeni gibi. Yaptgi indirim ve bizli kargosu ucin de ayrica tesekkur ederim. Herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…