Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Nooption Nooption arkadaşımızdan alışveriş yapmaktan ve onunla tanışmaktan çok mutlu oldum, herkese, özellikle erkek çocuğu olanlara kesinlikle bu arkadaşı tavsiye ediyorum. İnşallah kendisiyle bol alışverişimiz olur :KK68::KK37:

Nooption Nooption arkadaşımızdan alışveriş yapmaktan ve onunla tanışmaktan çok mutlu oldum, herkese, özellikle erkek çocuğu olanlara kesinlikle bu arkadaşı tavsiye ediyorum. İnşallah kendisiyle bol alışverişimiz olur :KK68::KK37:

canım bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma.. güzel günlerde kullanın..:p

cananzeyno cananzeyno 'dan kızım için yazlık elbiseler aldım çok memnun kaldım.elbiseler sıfır ya da çok temiz kullanılmıştı.hediyeleri için de ayrıca teşekkürler.Seni tanıdığıma çok çok memnun oldum arkadaşım.

Memnun kalmana
cananzeyno cananzeyno 'dan kızım için yazlık elbiseler aldım çok memnun kaldım.elbiseler sıfır ya da çok temiz kullanılmıştı.hediyeleri için de ayrıca teşekkürler.Seni tanıdığıma çok çok memnun oldum arkadaşım.
Begenmene memnun kalmana çok sevindim hakkıni helal et hak meselesi arkadasim.

ınstagram üzerinden de beybisinin_cicileri adlı sayfayı takip edebilirsiniz.şık ve tertemiz ürünler satılıyor.sıfırdan farksiz.

@Zeymer1980

üründende memnun kaldım tertemiz dedi gerçekten tertemiz geldi bir insan ancak bukadar temiz kullanır teşşekür ediyorum memnuyetimi dile getirmekten mutluluk duyuyorum ..:emir_bebek:

buraya yazmaya fırsat bulamadım .nicklerını hatırladıgım arkadaslar sudeser den kıyafet ,chetos dan uyku tulumu ,elif emre mesut dan park besık ,calebaski den kıyafet aldım. nıcklerını unuttugum arkadaslaeda gonul koymasınlar
arkadaslar cok anlayıslı ve urunlerı cok temız. alısverıs yapmanızı tavsıye ederım.

karaca01

arakadaşıma sonsuz teşekkürler bir insan bukadar iyi niyetli ve muhteşem olur .gözüm kapalı alışveriş yaparım seninle .kendisinden ilk kez ürün aldım ve hayal kırıklığı yaşamadım özenle paketlenmiş ve tertemiz kullanılmış ve ayrıca
içine bir hediye konulmuş :) çok teşekkürler başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle.:KK36::KK37:SONSUZ TEŞEKKÜRLER .

karaca01

arakadaşıma sonsuz teşekkürler bir insan bukadar iyi niyetli ve muhteşem olur .gözüm kapalı alışveriş yaparım seninle .kendisinden ilk kez ürün aldım ve hayal kırıklığı yaşamadım özenle paketlenmiş ve tertemiz kullanılmış ve ayrıca
içine bir hediye konulmuş :) çok teşekkürler başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle.:KK36::KK37:SONSUZ TEŞEKKÜRLER .
Canım benim çook teşekkür ederim ne kadar mutlu ettin bilemezsin seni tanımak gerçekten zevki bende seninle alışverişi herkese tavsiye ederim aşırı :KK48: sorumluluk sahibi ne istediğini bilen birisin kuzun güle güle kullansın :KK200:

Fdmbrk Fdmbrk arkadasimizdan egitici kopekcik aldim hic kullanilmamis dedigi gibi miss gibi yepyeni kendisine cok tesekkur ederim guvenle alışveriş yapabilirsiniz..

Ayyy canim yaaa cok mutlu oldum yazdiklrina gule gule gunlerde oynasin oglusun kzinn..iyiki sizn olmus..

Katre83

Katre83 nickli arkadaşımizdan oglum icin kıyafet aldim hepsi sifirdan farksiz tertemizdi. Ayrica havaleyi yaptigim gun istedigim kargoya verdi cok çok teşekkür ederim kendisine guvenle alışveriş yapabilirsiniz

Katre83

Katre83 nickli arkadaşımizdan oglum icin kıyafet aldim hepsi sifirdan farksiz tertemizdi. Ayrica havaleyi yaptigim gun istedigim kargoya verdi cok çok teşekkür ederim kendisine guvenle alışveriş yapabilirsiniz

Oğluşun hepsini güzel günlerde giysin inşallah, güzel yorumun için de teşekkürler :)

Merhaba ben de Cerenball dan alışveriş yaptım.Ürünleri dediği gibi sıfır sayılır.Kargoyu da hemen yaptı.Teşekkürler.

yuppe yuppe canım yine doldurmuşsun aldım kargomu çok teşekkür ederim yine görüşürüz en kısa zamanda ben başladım sana ayırmaya öpüyorum hediyelerin içinde çok sağol:KK60:

X