Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nooption arkadaşımızdan alışveriş yapmaktan ve onunla tanışmaktan çok mutlu oldum, herkese, özellikle erkek çocuğu olanlara kesinlikle bu arkadaşı tavsiye ediyorum. İnşallah kendisiyle bol alışverişimiz olur
Begenmene memnun kalmana çok sevindim hakkıni helal et hak meselesi arkadasim.cananzeyno 'dan kızım için yazlık elbiseler aldım çok memnun kaldım.elbiseler sıfır ya da çok temiz kullanılmıştı.hediyeleri için de ayrıca teşekkürler.Seni tanıdığıma çok çok memnun oldum arkadaşım.
Çok teşekkür ederim güzel Sözleriniz için güle güle kullansın kuzum@Zeymer1980
üründende memnun kaldım tertemiz dedi gerçekten tertemiz geldi bir insan ancak bukadar temiz kullanır teşşekür ediyorum memnuyetimi dile getirmekten mutluluk duyuyorum ..
Yorumunuz icin tesekkur ederm. Yeni gordm. Guzel gunlerde kullanin.Arkadaslar cerenball dan oyun parki aldim cok kaliteli ve temizdi cok memnun kaldik bide ustune hediye versi tskleer cerenball
Canım benim çook teşekkür ederim ne kadar mutlu ettin bilemezsin seni tanımak gerçekten zevki bende seninle alışverişi herkese tavsiye ederim aşırı sorumluluk sahibi ne istediğini bilen birisin kuzun güle güle kullansın
karaca01
arakadaşıma sonsuz teşekkürler bir insan bukadar iyi niyetli ve muhteşem olur .gözüm kapalı alışveriş yaparım seninle .kendisinden ilk kez ürün aldım ve hayal kırıklığı yaşamadım özenle paketlenmiş ve tertemiz kullanılmış ve ayrıca
içine bir hediye konulmuş :) çok teşekkürler başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle.SONSUZ TEŞEKKÜRLER .
Katre83
Katre83 nickli arkadaşımizdan oglum icin kıyafet aldim hepsi sifirdan farksiz tertemizdi. Ayrica havaleyi yaptigim gun istedigim kargoya verdi cok çok teşekkür ederim kendisine guvenle alışveriş yapabilirsiniz