- 31 Aralık 2017
- 6.446
- 22.144
- 28
- Konu Sahibi ceycey0406
Kızı büyümüş meslek sahibi olmuş da telefon almış . O gurur bir ebeveyne telefon dandik bile olsa yeter bence .harika bir iş yapmışsın.ilk maaşlarından hediye.valla bravooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı büyümüş meslek sahibi olmuş da telefon almış . O gurur bir ebeveyne telefon dandik bile olsa yeter bence .harika bir iş yapmışsın.ilk maaşlarından hediye.valla bravooo
alışveriş sevilmez miii.benim en büyük hobilerimden biridir.girip alıp çıkmak hiççç bana göre değilll.her dükkana bakmam lazım sonra netten de araştırmam lazımm.Ben alışverişi sevmiyorum. Gerçekten gidiyorum ne lazımsa onu alıp çıkıyorum.
Ben öyle diyorum ama dur eşime sorayım. Erkeklerin bakış açısı farklı.alışveriş sevilmez miii.benim en büyük hobilerimden biridir.girip alıp çıkmak hiççç bana göre değilll.her dükkana bakmam lazım sonra netten de araştırmam lazımm.
Tmm sordum onaylandı. Az seviyormuşum.Ben öyle diyorum ama dur eşime sorayım. Erkeklerin bakış açısı farklı.
benim koca alır çıkar hatta aynı ürünün bir iki renginden de alır.bana da neye elimi atsam aa bu güzel al da gidelim der.edit:erkek milletiyle alışveriş yapılmazzzzzBen öyle diyorum ama dur eşime sorayım. Erkeklerin bakış açısı farklı.
Ben de beğenirsem iki tane alırım. Bir daha uğraşmayayim.benim koca alır çıkar hatta aynı ürünün bir iki renginden de alır.bana da neye elimi atsam aa bu güzel al da gidelim der.edit:erkek milletiyle alışveriş yapılmazzzzz
bu sene defacto basic tek renk tişörtlerden 20 taneden fazla aldım.seneye de giyerim diye aynı renklerden 2 şer 3 er aldım valla.Ben de beğenirsem iki tane alırım. Bir daha uğraşmayayim.
ben de kızdan bir şeyler bekliyorum meslek sahibi oluncaKızı büyümüş meslek sahibi olmuş da telefon almış . O gurur bir ebeveyne telefon dandik bile olsa yeter bence .
Kimlerde para var ne alıp veriyorlar diye bakiyordum Her yerde de yakala beniaysunayy sobeeeeee. ne yapıyorsun burada kız?
Markqlari takipteyim hepsini indirdim telefonuma..indirime girdiğinde kacirmayacagim gecen h&m de gomlek ceketleri 279 dan 130 a inmisti hemen aldim denk gelmesi lazım yoksa nerdeeeeeebu sene defacto basic tek renk tişörtlerden 20 taneden fazla aldım.seneye de giyerim diye aynı renklerden 2 şer 3 er aldım valla.
Trendyol çökmüş gerçektenKızlar Trendyol uygulaması yüklenemiyor. Çökmüş sanırım. Hanginiz fazla sipariş verdi de çöktü, doğruyu söyleyin
Yeğenime göynek aldım. Uğraşmamak için onu da götürdüm. Kendi seçti. Mağaza mağaza kim dolaşacak değil mi?Kimlerde para var ne alıp veriyorlar diye bakiyordum Her yerde de yakala beni
Ulusal yas ilan edilsin.Trendyol çökmüş gerçekten
Düzelmiş hemen . Kitaplığım gelmiş bugün, evin karşısındaki markete bıraktılar. Ben yarın dönünce oradan alıcam artıkUlusal yas ilan edilsin.
Güle güle kullan.Düzelmiş hemen . Kitaplığım gelmiş bugün, evin karşısındaki markete bıraktılar. Ben yarın dönünce oradan alıcam artık
Teşekkür ederiim. Bu ay yine çok şey aldım. Umarım batmamGüle güle kullan.
Dikkat et Titanic bile batmış.Teşekkür ederiim. Bu ay yine çok şey aldım. Umarım batmam
Gözüm hâlâ alamadıklarımdaDikkat et Titanic bile batmış.