alışveriş guruları buraya

Ya sorma vallahi öyle 😀 kıytırık bir çocuk taytı 55 lira sırf lisanslı olduğu için. Çocuk bölümünün 14 yaşı geliyor bana kendimede alıyorum bazen sweat falan. Anne kız kombini yapıyorum 🙈🙈
küçülenleri de sat valla dolap ta.devir ekonomi devri.ben 15 tl bile kzansam satıyorum.kıza harçlık veriyorum paraları da okulda

Çok mağaza gezdim bugün avm de. Sezon yeni başladığı için indirimde hiçbir şey yoktu. Kışlık almak için ocak ayını beklemek lazım.
sezon sonu yalvara yalvara verirler.en o zamanı bekliyorum.şimdilik eşofman altları aldım sadece.ihtiyaç olmasa onları da almazdım.yazın kışlık kışın yazlık felsefemdir :KK45: bu şekilde hep marka giyiyoruz

Dövüşmek ve ben :duduk:
Kız bebek uyuyunca gelebiliyorum :KK70: onda da zaten banlanıyorum 😬
Ben kimseyle küs filan değilim. Ama denişik bir hatun.
sen denişik hatun görmemişsin o zaman sitede.neler var nelerrrr.bazıları nik değiştirip saklanıyorlar ama biz gene de tanıyoruz onları :KK45:

Ayy yazmazsamm ölerimmm :KK70:
Kocam diyor kii bunların hepsini nasıl kuponla alıyorsun. ( cidden kupon çok takip ederim)
Bende e takip ediyorum diyorum.o anda kocam beyde diyor ki :KK70: beni de kuponla verebilsen verirsin dedi :KK70: yok abartma ama iphone 11 verseler takas ederim dedim jdjsjdjd
Çok üzgün djejjdjdjdjd

Ayy yazmazsamm ölerimmm :KK70:
Kocam diyor kii bunların hepsini nasıl kuponla alıyorsun. ( cidden kupon çok takip ederim)
Bende e takip ediyorum diyorum.o anda kocam beyde diyor ki :KK70: beni de kuponla verebilsen verirsin dedi :KK70: yok abartma ama iphone 11 verseler takas ederim dedim jdjsjdjd
Çok üzgün djejjdjdjdjd
puha ha ha.ben de bir ara dolaptan çok satış yapıyordum günde 3 4 paket.benim koca da:korkuyorum bir gün beni de paketleyip kargolayacaksın diye derdi :KK53: :KK53:

puha ha ha.ben de bir ara dolaptan çok satış yapıyordum günde 3 4 paket.benim koca da:korkuyorum bir gün beni de paketleyip kargolayacaksın diye derdi :KK53: :KK53:
Kocalar candır. Bugün akşam pazarına götürdüm zorla :KK70: herif bilmiooo. Sonra poşetleri , kızın pusetini filan hep o taşıdı ohh be yaa 🤘

ya aslında sezon sonu diğer sezon için alacağız artık. Kızımın seneye ki tüm yazlıkları hazır mesela 😂

sezon sonu yalvara yalvara verirler.en o zamanı bekliyorum.şimdilik eşofman altları aldım sadece.ihtiyaç olmasa onları da almazdım.yazın kışlık kışın yazlık felsefemdir :KK45: bu şekilde hep marka giyiyoruz
Kışın yazlık, yazın kışlık alınca boşa para veriyormuşum gibi hissettiğim için hep pahalıyken alıyorum 😠😠😠😠 mağazada ucuz bir şey bulamam ama onlineda tecrübeliyim😀 İnternetten iyi markaları uygun fiyata alabiliyorum.

X