alışveriş guruları buraya

morhipodan defacto ürünleri almıştım bugün aras kargo dağıtımdaydı.kızın okuluna giderken arabayı yol kenarında gördüm kodu ve kimlik nomu verip alayım dedim demez olaydım.alamazmışım illa eve teslim etmesi lazımmış ki daha önce bir çok kez aldım.alırsın alamazsın ağız dalaşı yaptık sonra bastım gittim ben.bu eve teslim etti saat 7 .20 gibi kodu verdim bu seferde kimlik no istemez mi aynı oğlan.iyice kıl oldum vermedimm.bak dedim vaktim bol seni heryere şikayet ederim uğraşırım .telefonumda nasıl kod olsun ürün benim değilse delirtme adamı dedimm.aldım ürünü çarptım kapıyı.kargocularda da devreler yanmış iyice.sanki eve teslim edince başka ceycey sokakta teslim edince başka ceycey oluyorum teee allahımm :KK45:
Ay cey benim bir sütçüm var. Belirli günler gelir süt bırakır öğleden sonra 4-5 gibi. Ben de süt parasını ayakkabılığa koyarım parayı alır sütü oraya koyar eşimde gider ayakkabılıktan alır direkt eve geçer. Kargolarımı da kargocu ayakkabılığa bırakıyor. Sütçüden süt istemedim. Ama gelip ayakkabılığa bakmış, Kargo görünce ona para yerine hediye bıraktım sanmış. O da hoşluk olsun diye 2kg süt bırakmış slfögofjfjtjfmgmgk ben nöbetteyim eşim şehir dışında. Süt zaten bozuluyor, bana da mesaj atıp teşekkür etmiş. Ben de yanlış attı falan sanıyorum. Her Kargo dendiğinde bu mevzu gelir aklıma 🤣🤣

Ay cey benim bir sütçüm var. Belirli günler gelir süt bırakır öğleden sonra 4-5 gibi. Ben de süt parasını ayakkabılığa koyarım parayı alır sütü oraya koyar eşimde gider ayakkabılıktan alır direkt eve geçer. Kargolarımı da kargocu ayakkabılığa bırakıyor. Sütçüden süt istemedim. Ama gelip ayakkabılığa bakmış, Kargo görünce ona para yerine hediye bıraktım sanmış. O da hoşluk olsun diye 2kg süt bırakmış slfögofjfjtjfmgmgk ben nöbetteyim eşim şehir dışında. Süt zaten bozuluyor, bana da mesaj atıp teşekkür etmiş. Ben de yanlış attı falan sanıyorum. Her Kargo dendiğinde bu mevzu gelir aklıma 🤣🤣
puha ha ha.bu benim hikayeden 1000 kat komikmişş.

X