- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
nankörrrrrr velettt.ben de giymiyorum zaten yıllardır öyle duruyorlar.Vurma ceyceyim ama Margaret'ın siyah cat seninkine çok benzer bende var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nankörrrrrr velettt.ben de giymiyorum zaten yıllardır öyle duruyorlar.Vurma ceyceyim ama Margaret'ın siyah cat seninkine çok benzer bende var
Ben bu aralar en uzun hastaneye gidiyorum o yüzden benim için sıkıntı olmazBen de vuruldum onlara ama işte 8 saat ayakta durabilir miyim bilemedim
Çok soğuk olmaya başladı bura. Her gün de yağmur. Bota geçicem.nankörrrrrr velettt.ben de giymiyorum zaten yıllardır öyle duruyorlar.
Dersi hep ayakta anlatıyorum. Sınıflarım da birbirine uzak genelde. Git gel çok yapıyorum. Yine de süs olsun diye alsam mı acaba ahskajksjaben sokakta duramıyorum .ama okulda ara ara oturacağın için sorun olmaz
al valla içinde kalmasınn.ama fiyatı nasıl artmış yazın 350 li fiyatlardaydılar.emannnnnnn al gitsinnnnDersi hep ayakta anlatıyorum. Sınıflarım da birbirine uzak genelde. Git gel çok yapıyorum. Yine de süs olsun diye alsam mı acaba ahskajksja
350 mi? İşte bu beni üzer…al valla içinde kalmasınn.ama fiyatı nasıl artmış yazın 350 li fiyatlardaydılar.emannnnnnn al gitsinnnn
yeşil kundura ucuz ucuz sattı cat ve harley leri.ben de yağmur çizmesi almıştım.120 tl ye.350 mi? İşte bu beni üzer…
yeşil kundura ya baktım şimdi 674 tl ilk alışverişe özelde 50 tl daha inecekmiş.oraya bak bu cat ve harley in tedarikçisi yeşil kunduradır.online dan almıştım ben de350 mi? İşte bu beni üzer…
Ne diyon yani fakfakirim diye gidiyim miKmsl Hnd gözüme çarptın şimdi.paran var mı parannn?malum burası alışveriş topiği
sen öğrencisin fakirr olabilirsin sakıncası yokkkNe diyon yani fakfakirim diye gidiyim mi
Ay cey benim bir sütçüm var. Belirli günler gelir süt bırakır öğleden sonra 4-5 gibi. Ben de süt parasını ayakkabılığa koyarım parayı alır sütü oraya koyar eşimde gider ayakkabılıktan alır direkt eve geçer. Kargolarımı da kargocu ayakkabılığa bırakıyor. Sütçüden süt istemedim. Ama gelip ayakkabılığa bakmış, Kargo görünce ona para yerine hediye bıraktım sanmış. O da hoşluk olsun diye 2kg süt bırakmış slfögofjfjtjfmgmgk ben nöbetteyim eşim şehir dışında. Süt zaten bozuluyor, bana da mesaj atıp teşekkür etmiş. Ben de yanlış attı falan sanıyorum. Her Kargo dendiğinde bu mevzu gelir aklımamorhipodan defacto ürünleri almıştım bugün aras kargo dağıtımdaydı.kızın okuluna giderken arabayı yol kenarında gördüm kodu ve kimlik nomu verip alayım dedim demez olaydım.alamazmışım illa eve teslim etmesi lazımmış ki daha önce bir çok kez aldım.alırsın alamazsın ağız dalaşı yaptık sonra bastım gittim ben.bu eve teslim etti saat 7 .20 gibi kodu verdim bu seferde kimlik no istemez mi aynı oğlan.iyice kıl oldum vermedimm.bak dedim vaktim bol seni heryere şikayet ederim uğraşırım .telefonumda nasıl kod olsun ürün benim değilse delirtme adamı dedimm.aldım ürünü çarptım kapıyı.kargocularda da devreler yanmış iyice.sanki eve teslim edince başka ceycey sokakta teslim edince başka ceycey oluyorum teee allahımm
puha ha ha.bu benim hikayeden 1000 kat komikmişş.Ay cey benim bir sütçüm var. Belirli günler gelir süt bırakır öğleden sonra 4-5 gibi. Ben de süt parasını ayakkabılığa koyarım parayı alır sütü oraya koyar eşimde gider ayakkabılıktan alır direkt eve geçer. Kargolarımı da kargocu ayakkabılığa bırakıyor. Sütçüden süt istemedim. Ama gelip ayakkabılığa bakmış, Kargo görünce ona para yerine hediye bıraktım sanmış. O da hoşluk olsun diye 2kg süt bırakmış slfögofjfjtjfmgmgk ben nöbetteyim eşim şehir dışında. Süt zaten bozuluyor, bana da mesaj atıp teşekkür etmiş. Ben de yanlış attı falan sanıyorum. Her Kargo dendiğinde bu mevzu gelir aklıma
Sağolsen öğrencisin fakirr olabilirsin sakıncası yokkk
doktor olunca arada bana da bir bluz alırsın artık hayrına
Bluz köpeen olsun ceyceyimdoktor olunca arada bana da bir bluz alırsın artık hayrına
Olma mıKmsl Hnd gözüme çarptın şimdi.paran var mı parannn?malum burası alışveriş topiği
mağazalara internet sitelerine vereceksin ayol.ben ne yapayım senin paranıOlma mı
Altın mı verim dolar mı açılışı ne kadarda istersin
Kredi kartım yok desem inanır mısınmağazalara internet sitelerine vereceksin ayol.ben ne yapayım senin paranı
taksitsiz yaşayamammm.hem bonus kazanıyorum harcadıkçaKredi kartım yok desem inanır mısın
Nakitçiyim ben taksiti sevmem