- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.545
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Gözüm kesmiyor hiç, rahat değilse hiç bulaşmayayım o işe. Zaten pahalı, öffff.Bundan da giydim bende ki kadar rahat değildi. Düz catlar daha iyiydi
Baane ben stradivariuslu istiyorumStreetli bir site vardı ayakkabı için? Baktın mı?
Umayumay35 sen ebebek de baktın mı mont onlarda arada çok iyi oluyor.
O ne gıBaane ben stradivariuslu istiyorum
Demek sen Bermuda Şeytan Üçgeni’yle tanışmadınO ne gı
Tobe ablam bilmem öyle şeylerDemek sen Bermuda Şeytan Üçgeni’yle tanışmadınBershka, Stradi ve Pull&Bear
Yarı fiyatına iniyor ben öyle alıyorum hepGözüm kesmiyor hiç, rahat değilse hiç bulaşmayayım o işe. Zaten pahalı, öffff.
O 3 ü evime yakın avm yi terkettilerDemek sen Bermuda Şeytan Üçgeni’yle tanışmadınBershka, Stradi ve Pull&Bear
aaa..bakın onu da kaçırmışımBirkaç gün önce Trendyol mango ürünlerinde 300₺ ye 50 200₺ye 25₺ indirim kuponu veriyordu. Keşke o zaman alsaymışsın
Teşekkür ederimKatibin Ruhu biri daha vardı kimdi o?
Gittiğim Outlet mağazada tüm sütyenler 60 liraydı normal mağazalarda 80 liraymış. Braletler 25 liraydı. 3 al 2 öde var bi de bütün ürünlerde.
Bizim sosyete pazarları çok pahalı . Leynnn gerçek sosyete değiliz çakmayız diyorum ama indirim yapmıyorlar ben de mecbur paraları büyük mağazalara gömüyorum. Ondan sonra ağlarlar küçük esnafı desteklemiyorsunuz diye. E be küçük esnaf sen de fakir müşterini desteklemiyorsun o ne olacak?bugün pazardan 30 tl ye zara kazak aldım saygılar
600₺lik çanta almak istemeyen velilere duyurulur sjdjdjfjfkMorhipo da us polo indirimi başlamışş
YaaaMorhipo da us polo indirimi başlamışş
Mağaza kızO ne gı
Baane ben stradivariuslu istiyorum
Ne gerek var heyecana