alışveriş guruları buraya

Stradivarius dan istediğim bir bot birde bilekte biten bir spor ayakkabısı var
Yok anam indirimin i'sine denk gelmedim ne mağazada ne nettte aylardır...şu kasımı da bekliycem artık olmazsa günah benden gitti:KK31:
Streetli bir site vardı ayakkabı için? Baktın mı?
Umayumay35 Umayumay35 sen ebebek de baktın mı mont onlarda arada çok iyi oluyor.

e bebeğe daha bakmadım..streetli site hangisi ola ki..izmirde olduğum için sok dk ya kadar indirim bakınıp bir son dk kazığı yerim herhalde diye düşünüyorum
instreet diye bir ayakkabı sitesi ben bir kere acayip uygun markalı ayakkabı aldım kıza falan da aldım...

Canım ebebek yapiyor arada iyi indirim sen bi bakiver ..

az süslü markalı bişey bulursam öyle bir şey almak istiyorum max bütçem 200... Markalı bir bebiş montu için az bir bütçe midir...
Kuzucum bak bundan sonra hep sezon sonu al bunları şimdi pahalı oluyor .... Özdilek online mağazaya bak orada da var indirim ama sepet indirimi bqzilara ozel

37/5 nike spor ayakkabı 280TL

637662173311396808.jpg

arkadaşlar herkes e bebek dediği için hemen online mağazasını açtım baktım ve 18 aylık kız bebek montlarının hepsi tükenmiş....nerde yanlış yapıyorum acaba...sezon sonundan falan indirm koşturmak inanın siz yazana kadar aklıma gelmedi ya :KK43:( geç mi kaldım şimdi

e bebeğe daha bakmadım..streetli site hangisi ola ki..izmirde olduğum için sok dk ya kadar indirim bakınıp bir son dk kazığı yerim herhalde diye düşünüyorum
İnstreet adı ama morhipoya bak marka takıntın yoksa slazenger spor ayakkabılar 100 tl altındaydı

X