Alışveriş bağımlılığı

BES yapın miktarı fazla olsun.
Fon dağılımında altına yapın mis gibi altın almış oluyorsunuz :)
her ay gidip bilezik alsan kendine? hem o da alisveris hem uzun vadede kârli. hem magaza magaza gezer, dener, onlineda model bakar vs alisveris tutkunu tatmin edersi, paranin cogunu ona verdigin icin kivira zivira haddinden fazla para harcayamazsin
Kuyumculardan mı aslında internetten taksitle alsam nasıl olur diyorum ama biraz fark oluyor

Mesela dışardan çok yemek yemem, kahve felan da içmem boşuna su, elektrik ve yemek israf etmem. Faturalarım düşük gelir, eşyalarımı dikkat ederim kullanırken ama bu alışveriş bağımlılığı, süs püs bitiriyor beni.

Kuyumculardan mı aslında internetten taksitle alsam nasıl olur diyorum ama biraz fark oluyor
Mesela dışardan çok yemek yemem, kahve felan da içmem boşuna su, elektrik ve yemek israf etmem. Faturalarım düşük gelir, eşyalarımı dikkat ederim kullanırken ama bu alışveriş bağımlılığı, süs püs bitiriyor beni.
iste sen süs püs küpe kolye vs seviyorsun ya. onlari al ama paslaninca cope atacaklarindan alma da altin al.
iscilikli bile olsa yillar sonra degeri artar elbet bir yerde kâr edersin.
internetten altin alsan bu senin alisveris bağımlılığını tatmin eder mi ki? yine kalaniyla incik cincik alacaksin

Krediden mi. Şimdi borcum vardı onu ertelenmeli yapılandırıp. Nakiti çekip altın almak istiyorum
Hala kredi çekip altın almaktan bahsediyorsunuz. Böyle saçma şey olur mu? Her ay krediye ödeyeceğiniz parayla altın alın. Niye boşuna faiz ödeyesiniz?

Mesela borçlanınca ödüyorum ya da hedef koyunca 3 yıl önce dişlerine implant ve kaplama yaptırdım, doktorum ödemeye dikkat eden birisiydi o zaman bilezik almıştım, çocuğu da düzenli ölüyordum.
İnfluncer takip ediyorsan hemen bırak. Milleti linkleye linkleye onlara her şy bedava gele gele zengin oldular villaya geçti hepsi.
Çok anlamıyorum bu işlerden ama siz iyice araştırın borçlanmalıyım diyorsanız arsa alabilirsiniz.

İnfluncer takip ediyorsan hemen bırak. Milleti linkleye linkleye onlara her şy bedava gele gele zengin oldular villaya geçti hepsi.
Çok anlamıyorum bu işlerden ama siz iyice araştırın borçlanmalıyım diyorsanız arsa alabilirsiniz.
Evet aslında onlara baktıkça sürekli bir şey alma isteği oluyor.

harcama yapmayı düşündüğün miktarın yarısını altın katılım fonuna yatır neticede yine alım yapmış olacaksın.

Evet aslında onlara baktıkça sürekli bir şey alma isteği oluyor.
o zaman daha guzel seylere bak
odagini değiştir
internet sadece al al diyenlerin yeri degil ki
ev temizleyenleri - duzenlileri izle mesela:) kendin yapla kocasini bile boyayan insanlari izle, saglikli yasam - spor influencerlerini takip et, mindfullness sayfalarda takil, yabanci dil ogretenleri falan izle.
odagini degistir. benim instada cok cok cok nadir karsima çıkıyor kiyafet linkleyenler cunku bakmiyorum bile onlara

Demek ki içinizde uhte kalan eksik kalan şeyleri tamamlamaya çalışıyorsunuz şöyle yapabilirsiniz kendinizi her ay şartlandırın mesela 10 bin tl ile sadece altın alacağım diye onu gözden çıkarın, para olarak asla biriktirmeyin çünkü harcanır ve değer de katmaz üzerine ama altına ister istemez dokunmazsınız. Tabi bütçenize göre miktarı siz ayarlayın ben örnek verdim 10 bin TL diye. Birde böyle deneyin
Bir şeyler alabileceğiniz ortamlardan bir süre uzak durun.

Nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum .
Hangi bankayla çalışıyorsan onu ara seni yönlendirirler. Yatırım hesabı açarlar.
Altın katılım fonu, teleofondan uygulamadan yönetirsin. Almayı düşündüğün çer çöp parasını her seferinde böyle fonlara yatırsan ihya olursun zamanla. Diğerleri üç beş kullanımla çer çöp. Hem istediğin miktarda alırsın. Satarken de bir iş gününde bozarsın anında elinden çıkmayacağı için bir gece düşünür ondan sonra harcarsın.

Hangi bankayla çalışıyorsan onu ara seni yönlendirirler. Yatırım hesabı açarlar.
Altın katılım fonu, teleofondan uygulamadan yönetirsin. Almayı düşündüğün çer çöp parasını her seferinde böyle fonlara yatırsan ihya olursun zamanla. Diğerleri üç beş kullanımla çer çöp. Hem istediğin miktarda alırsın. Satarken de bir iş gününde bozarsın anında elinden çıkmayacağı için bir gece düşünür ondan sonra harcarsın.
Altın hesabından mı bahsediyorsunuz

Ucuz ucuz alıyorsanız bağımlı olursunuz. Aldıklarınız da beş para etmeyen şeylerdir. Pahalı alın ,bir tane alın,uzun süre kullanın. Aynı işe yarayan iki tane eşya olmasın. O zaman bağımlılıktan kurtulursunuz.
Evet kaliteli yerlerden almak lazım ben ucuz alıp çok alıyorum malesef

o zaman daha guzel seylere bak
odagini değiştir
internet sadece al al diyenlerin yeri degil ki
ev temizleyenleri - duzenlileri izle mesela:) kendin yapla kocasini bile boyayan insanlari izle, saglikli yasam - spor influencerlerini takip et, mindfullness sayfalarda takil, yabanci dil ogretenleri falan izle.
odagini degistir. benim instada cok cok cok nadir karsima çıkıyor kiyafet linkleyenler cunku bakmiyorum bile onlara
+ Kitap bloggerları. Onları takip edip tavsiyeler alıp illa bir şey alacağım diyorsan kitap al oku mesela.

Back
X