Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet! Yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı? Hayır!Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem.... O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye.Ama bir gün öyle bir giderim ki;Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!
Bir kadın bir erkeğe ''alıcı'' bir erkek bir kadına ''verici'' gözüyle bakmaktadır.
ve bu mantıkla devam eden ilişkiler,bir çıkar'a dayatılmaktadır.
çıkar şu üzerindekileri gibi gibi...
Bembeyaz bir yalnızlığın olmalı senin de. Lekesiz bir yalnızlık. Lekelenmeye müsait bir yalnızlık. Tedirginliğini buna bağlıyorum seni seyrederken. Pişmansın. Pişmansın kapıp koyveremediğin için sanki. Elinde olsa, avaz avaz bağıracaksın sokaklarda. ‘Neyim ben?!’ diye haykıracaksın...! Olmuyor tabii. Olmuyor. Sıyrılır... ...gibi lüzumsuz bir yerden, sıyrılıp kendi affına sığınıyorsun. Beni anlayacağın günler gelecek. Beni de göreceksin. Benimle tamamlanacak bir şeye benziyorsun çünkü. Korkma lütfen, Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm...
Boşuna çabalamayın yalnızlıktan kurtulmak için, acılarınızdan da. Derinlemesine lekeleri çıkartan maddeler sadece deterjan reklamlarında boy gösterir..
Kendinden bir şeyler anlat bana
Belki kendinden kurtulursun.
Ama kaçmak ya da kaçmamak için,
Aşka yanaşmamak için..
Ne kadar anımsasan o kadar da unutursun.