How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Alıntılar...

delikafaduldenAma tabi Müslüm baba hiçbir yere sığmaz Bu harikadır,face sayfamdan hiç düşürmem.Sabahattin Ali'nin yazdığı Kürk Mantolu Madonna kitabından. .
"Kadın sevebileceği zaman sevmiyor ancak tatmin edilmeyen arzulara üzülüyor, kırılgan benliğini tamir etmek istiyor, kaybedilen fırsatlara yanıyor ve bunlar ona aşk çehresi altında görünüyordu."

merak ettigim kitaplar arasinda kürk mantolu madonna
Kesinlikle benimde,okuyanlar edebiyat tarihinin en önemli romanlarından olduğu yorumunu yapıyor..Bu da kitaptan bir alıntı :
"İnsanlar birbirlerini tanımanın ne kadar güç olduğunu bildikleri için bu zahmetli işe teşebbüs etmektense, körler gibi rastgele dolaşmayı ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin mevcudiyetinden haberdar olmayı tercih ediyorlar. ."

Sayın Tanrıya kalırsa seninle yatmak günah, daha neler.
Boşunaymış gibi bunca uzaması saçlarının..

Cemal SüreYa

En uzak mesafe ne Afrikadır,
Ne Çin, ne Hindistan
Ne seyyareler
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan.
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..

Can Yücel

Orada
Beni düşünüyorsan
Hissetmelisin bunu;
Bir rengarenk ışın gibi
Aşarak tepeleri
Geçerek boğazları
Ulaşmak oraya
Gelip dokunmak istiyor sana
Düşünmem seni.

Oruç Aruoba

Uzaklık deyip dert ettiğin şey nedir ki sevgili?
Biz Yaradan'ı görmeden sevmedik mi?
:)
Mevlana

"Beni askin yagmur olup yagdigi, zamanin aska kuruldugu, askin zekat olarak verildigi cografyalara götürsünler istiyordum..Ask ile yogrulmak asktan yorulmak istiyordum..Ayinini tamamladiktan sonra bitkin düsen bir ask dervisi olmak istiyordum ve bütün ayinlerim ask dairesinde dönmekten ibaret olsun istiyordum..Leylanin hasreti, hicranifirkati icimi yaksin , yaksin ve ahimin kivilcimlarindan gökler tutussun istiyordum..Efendim Fuzuli böyle diyordu zaten........"

diyerek devam ediyor "babil`de ölüm istanbul`da ask" romanindaki fuzulinin L&M kitabi

Canınla canım gitti, bu ten faydasız...Bu can canana gitti dönüş faydasız.. ((Hz Mevlana))

Ben bir şair olsaydım eğer,cümle cümle vururdum seni..
Her noktasında dururdu kalbin!
Ben bir şair olsaydım eğer..
Öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili,harflerine asardın kendini

murathan murgan

Seviyorum affet dedi ya,o an insanın sadece ağzıyla gülmediğini anladım

Küçük İskender

Ne garip şey şu mutluluk !
Gitti mi gider,
Çağırsan gelmez,
Gelse de kalmaz,
Kalsa da yetmez!

Sunay Akın