• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

Şimdi bir lades kemigi gibi ortadan ikiye böldük aşkı..
sakın bana dokunma hepsi aklımda...!

hicv ve sitem ne guzel harmanlanmis.. asagidaki bazi yazilardada vardi alintilamadim.. ince dokunuslari severim..

‎"Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır'' diye bir şey yok. Dönecek. Bir katil olay mahaline mutlaka geri döner..

Küçük İskender

uuuu

Yüz yüze konuşurken söze;
"Kusura bakma" diyerek başladı.
Ben de "Kusur"a bakmamak için yüzümü çevirdim...

:)) bunu denemek istedigim cok kimse var etrafimda... "peki " diycem yuzumu ceviricem bende...evet yapicam bunu

atlantis, ärä nedemek ?

Nefret ettim yüzümdeki her bir çizgiden, her yüz çevirişinde benden. Yaşama dair tek bahanemsin. Başka ne işe yarar varlığım, seni sevmezsem. (M.A.'nın Çırağı

Sana büyük bir sır söyleyeceğim. Kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sevgilim.

...Aragon

Bana yalan söylemeni isterdim aslında.Çünkü insan ancak;
kaybetmekten çok korktuğu bir şey için yalan söyler... "

-Orhan Pamuk-

Bazı insanlar mervidenin sonuna geldiklerinde merdivenin yanlış duvara dayanmış olduğunu anlarlar ; çünkü geleceği görebilmek için kullandıkları fenerin pili zayıflamıştır ve sisli bir ortamda önlerini çok iyi görememektedirler .

Bir kişisel gelişim dergisindeki beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istedim(M. Abdulllah Yılmaz'ın köşesindeki bir yazı)

Son düzenleme:
ah pardon atlantis birde "mahi" yi sormaliyim..aslinda turkce farsca ve farsca turkce lugatlarim var..galiba burda yazmak daha kolay geliyor..farsca ve osmanlicayi cok severim..bi sürü lugatim ve kitaplarim var ama demek hala cok geriyim cumleyi tamamlayan kelimeleri tanimadim :(

Son düzenleme:
Artık o kadar hızlı tüketiliyor ki hisler; ilişkilere 'eski sevgilim olur musun' diye başlanmalı. .

Son düzenleme:
ah pardon atlantis birde "mahi" yi sormaliyim..aslinda turkce farsca ve farsca turkce lugatlarim var..galiba burda yazmak daha kolay geliyor..farsca ve osmanlicayi cok severim..bi sürü lugatim ve kitaplarim var ama demek hala cok geriyim cumleyi tamamlayan kelimeleri tanimadim :(

Bildiğin balık:D Mahi yani=))

O balıklar ki denizin içinde, denizden bihaber... Çok manalı gelir bu söz bana...

Şöyle şerh edilebilir;

Evrenin süsü evrenin yine içindedir, evreni bilmezler, denizin içindeki balıkların denizden habersiz olması gibi. Tabi tasavvufi bir anlam da var, mecaz var ama gerçek manasıyla da düşününce çok da yanlış değil. Balık kendisini çevreleyen denizi ne kadar bilirse insan da yaşadığı evrenden/ dünyadan o kadar haberdardır, oysa evrenin derinliği de evrenin içindedir ve - bence- evrenin tüm sırrı da insanın içinde. Burdan hareketle tasavvufla düşünmek farklı manalara da sürükleyebilir bizi:)

Sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan..
yaprak seviyorum ben yaprak..
Kuru, yaş ayırmadan..
Sen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan..

CEYHUN YILMAZ

Son düzenleme:
Bana 'Benden iyisini bulamazsın' diyen sevgilim: Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bir sandalın lafı mı olur.

K.İ

Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam... onu görecek diye, ...pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
...Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...

can yucel

Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam... onu görecek diye, ...pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
...Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...

can yucel

can babanin bu misralari hep abimi hatirlaticak bana...durur durur okur

Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim..
Sen beni hep bıraktın bense hep arkandan ağladım.

K.İ

hey hey sunu okuyunnn

"Aşık olmak, kişinin kendi iradesindeki bir şeymiş gibi lanse edildiği sürece bana saçma gelecek. Aşkta olmak, olabilir ancak insanı tüm o manyaklıkları yaptıracak kadar etkileyen.. Yani insan aşktaysa her çeşit marjinaliteye teğet, yanlış mıyım? "

bir film incelemesi okurken rasladim..FIRAT AYDIN yaziyordu...

galiba bende bu yuzden sacma buluyorum

Back