Alıntılar...

İnanırsam bir gün boyun eğerim iyiliğe , ama matbaadan çıkmış bir kitaba inanmak , zekamla alay etmek dışında insanlığın kötülüğünü unutmamı beklemek olur.

Dürüst olalım.

Tanrılar ve Dinler. Hepsi ben ölünceye kadar.

Kinyas ve Kayra

Bana bir yağmur kutusu yap vaktin kalırsa. Eritip vücudumu, o kutuya girmek istiyorum. Bir daha asla dışarı bakmayacağım. Hem, bize ne dağlarda dolaşan cadı parçacıklarından.

Sevgilim! ben sana “eşim” diyemem. Eşim demek, benzerim demektir. Ben, bana benzeyen birini sevemem.

K.İskender

"Her gidişte ayaklarınız "geri dön" diye yalpalıyorsa
Ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız,
Sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla.
O halde bugün sizin gününüz!.
"Çok yaşa"yın ve de "Siz de görün'üz."

Can YÜCEL

dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz,okyanuslar gibi ay'ın cazibesinin etkisindedir?bu yüzden mi içimiz gelgit halindedir?sular ve gökler arasında yapayalnızım.tut ki yeni yaratılmışım..bu yüzden mi sudan sebeplerle yitiririz su gibi aziz şeyleri çoğu zaman..sular durulduğunda aydınlanır anlamlar ama sular durulmaz dalgalanmadan...

nazan bekiroglu... iyi ki varsin dedigim insanlardansin..

Gercek adam pek cok kadını fetheden degil, aynı kadını defalarca fethedebilendir.
kesinlikle doğru.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alıntı yazı paylaşımlarınızda mutlaka kimden alıntı yaptığınızı belirtiniz.

hangisi senin fikrin liv?

Sanırım bizim gibi serbestken bir rütbesi yokken diğeri oluyor,ee Pro üye olmak kolay iş değilmiş.Fikirlerimi değiştirmemi gerektiriyorsa pro üyeliği ben neyleyim?

Kişesel kararım değil bu .İmalı konuşmalarda yasak bilesin.

Lütfen konuyu dağıtmadan paylaşıma devam ediniz .

Kişesel kararım değil bu .İmalı konuşmalarda yasak bilesin.

Lütfen konuyu dağıtmadan paylaşıma devam ediniz .
Şakasına dedim bea siz gene,amma ciddisiniz.Bunu okadar çok beğeniyorum ki ilerde dövmesini yaptırmayı düşünüyorum.
sağlam şöför kalmaz rampada , müslüm baba sığmaz i-poda.B]
Google'da çok araştırdım yaklaşık 30.sayfaya kadar geldim ama kimin yazdığını bulamadım,eksküzmi.sempatiksalakcinni

Canım şaka olduğunu algılayamadım .

Sağlam şöför kalmaz rampada , müslüm baba sığmaz i-poda mı delikafadulden

:asigim:Çok tuttum bu lafı :içelim: önceden de paylaşmış olabilirim :uhm:

Hayatımıza kadınlar giriyor, erkekler giriyor. Bir tür umumi helayız içimize sıçıp gidiyorlar.Hatıralarımız yüzünden pis kokuyoruz .

K.İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…