Sayfa açılmıyor,ya verilen linkteki konu kapandı ya da linki yanlış verdinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...oya-gotur.html
arkadaslar oylarınızı bekliyoruz dilek çelik için
cok önemliiiii ve rep var arkadaslar oy verdikden sonra yazın ve arkadaslarınızada söyleyin
Ben hazırlıcığa karşıyımlmaz: zaten sadecebeğendiğimiz bir yerini paylaşıyoruz tamamını değil merak eden kişi alıntı yaptığımız her neyse geri kalanınıda merak etsin ve araştırsın istiyorum böylelikle daha da akılda kalır yasakkelime neyse benim düşüncem bu yönde
Alıntı yazı paylaşımlarınızda mutlaka kimden alıntı yaptığınızı belirtiniz.
hangisi senin fikrin liv?
Sanırım bizim gibi serbestken bir rütbesi yokken diğeri oluyor,ee Pro üye olmak kolay iş değilmiş.Fikirlerimi değiştirmemi gerektiriyorsa pro üyeliği ben neyleyim?hangisi senin fikrin liv?
Sanırım bizim gibi serbestken bir rütbesi yokken diğeri oluyor,ee Pro üye olmak kolay iş değilmiş.Fikirlerimi değiştirmemi gerektiriyorsa pro üyeliği ben neyleyim?
Şakasına dedim bea siz gene,amma ciddisiniz.Bunu okadar çok beğeniyorum ki ilerde dövmesini yaptırmayı düşünüyorum.Kişesel kararım değil bu .İmalı konuşmalarda yasak bilesin.
Lütfen konuyu dağıtmadan paylaşıma devam ediniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?