Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende alıntıların mesaj olarak gelmesini saçma ve geereksiz buldum , beğeni butonunun da böyle olması saçma hiç olmamışş![]()
Bu mesaj alıntısını silmek ne kadar zor mobilden ben silmeyeceğim ,öyle kalsın vallahi uğraşamam bu yaşta sabır kalmıyor artık . Gençler şlkayet etmiş çok mu yani
abiiiii bu ne yeaaaaaaşimid bide mesaj kutusunu boşaltmak içinmi uğraşıcaz.ayy elimi kaldıracak halimm yokk
![]()
Begen butonu iyide ben bu alinti isini sevmedim,
özel mesaj olarak geliyorda tikliyorsunda bida tikliyorsunda bir sürü is...![]()
yenilemeeee hiçç kullanışlı olmammışşşşş :99::99::99::99: barii düzenlemelere alıntı mesajları kapat die bi özellikte koyunnnhep mesaj kutusunumu boşatcasss
beğen butonunuda çözemedimmmmm :44::44::44::44: cıkkk olmammışşş sankimmmm :44::44::44:
Msj ima alinti yapilinca ozel mesaj geldi bana
Super bi uygulama
Tebrik ediyorum![]()
Site yetkilileri, teknik ekip;
Yenilikler icin tesekkürler ama su alintilarin mesaj olarak gelmesini iptal edin lütfeen.
Cok sinir bozucu inanin.
Tikla sil, tikla sil oluyor.
Alıntı Bildirimi almak istemiyorsanız kullanıcı panelinize yeni bir özellik ekledik
Kullanıcı Kontrol Paneli
Eki Görüntüle 931775
Seçenekleri Düzenle
Eki Görüntüle 931776
Alıntı Bildirimi: Hayır
Eki Görüntüle 931777
Seçerek alıntı mesajlarının gelmesini engelleyebilirsiniz.
Alıntı Bildirimi almak istemiyorsanız kullanıcı panelinize yeni bir özellik ekledik
Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. :26:
Hiç pratik değil bence. Yeni düzenlemeye alışabileceğimi hiç sanmıyorum.Eski düzen gayet iyiydi.
![]()
Kadınlar Kulübü kullanıcıları icin yapılan calısmalar takdire sayan.
Her sıkıntımız icin getirdiğiniz çözüm önerileri, bize verdiğiniz değer inanın cok kıymetli sevgili yönetim.
Ama beğeni butonu acıklamaları sizce de cok rencide edici değil mi?
-Meyve veren ağac taslanır, göreceğiz kiraz mı visne mi?
-Ha gayret duygularımıza tercüman olacaksın
-Biraz daha güzel yorumlar yapmalısın vs vs (bunu ben uydurdum)
Hic hosuma gitmedi. Normalde espri yetenegi kuvvetli bir insanımdır ama bu acıklamalar bende dalga geciliyor izlenimi yarattı.
Bir diğer sorunum da bir konuda bir yorumcunun farklı yorumlarını beğenemiyor olusumuz. Yani X'in Y konuda 3 yorumu varsa ben sadece birini beğenebiliyorum, neden? Sonucta burası rekabete dayalı bir yer değil.
Bugün bir arkadaşın yorumunu beğenemedim, icimde kaldı :)
ElmayRacığım,
Ne o vişneler, elmalar, armutlar; biz fakir gariban "siyah" üyeler göremiyoruz?(Biz hiç elma görmedik ağğğbbbiii - küçük emrah modunda okunacak
)
Pro olacağım ne zamandır aklımda ama çok özel bir insanım, ismim cismim belli olmasın diye olamıyorum. Vereceğim paradan geçtim.![]()
İmza: Pimpirikli, İşkilli, Müşkülpesent İnsan Gülümsün![]()
Ben Elmy 'ye katıldıgım gibi bir de alıntıların özel mesaja gelmesini çok rahatsız edici buldum..
adı üzerinde özel mesaj kutusu :Ssz:
önceden olduğu gibi ileti halinde gelemez mi.
Pudracım, kullanıcı kontrol panelinden bildirimi kapatabilirsin istersen ama bu sefer de hic göremiyorsun.
Yorum yazdığında yüzümde güller actıran gülümsün :) canımsınnn :) kanımsıııınnnn :) diyerekten sarkıya da bağlarım :)
Şu yeşil kartın üstüne mouse getirdiğinde başlangıc vs yazmıyor mu sizde de :)
Tamam siz gariban üyelersiniz kabul ediyorum ama bence zamanla görünecektir :)
Yorum yazdığında yüzümde güller actıran gülümsün :) canımsınnn :) kanımsıııınnnn :) diyerekten sarkıya da bağlarım :)
Şu yeşil kartın üstüne mouse getirdiğinde başlangıc vs yazmıyor mu sizde de :)
Tamam siz gariban üyelersiniz kabul ediyorum ama bence zamanla görünecektir :)
Kullanıcı Kontrol Paneli
Eki Görüntüle 931775
Seçenekleri Düzenle
Eki Görüntüle 931776
Alıntı Bildirimi: Hayır
Eki Görüntüle 931777
ya evetişte ona da bir düzen gelemez mi
![]()
ElmayRa, şımaracağım şimdi.
Ha, sen onu diyorsun canım. Dünden beri o da değişmiş. :)
...ve ben gariban "siyah üye" BAŞLANGIÇtayım. Daha mı çok yazsam ki?
Çalışan kazanır, elması kızarır.
ben dokunuyorum senin yeşil kartınaYeşil karta dokunuyorum ama bişey çıkmıyor arkadaşım.![]()