Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Tablette yeşil kareye basınca birşey çıkmıyordu,pc geçtim yeşil kareye dokundum kirazlar vişneler ile ilgili birşey çıktı.
Bu ne anlama geliyor acaba?

Kazen,bu beğeniler yine eskisi gibi 20 kişi ile sınırlı değilmi..
Aynı kişiye tekrar beğeni yapabilmemiz için..

20 değil abla..Saymadım ama 5 kişiyle sınırlı sanırım. Ben bugün aynı kişiye sık sık verebildim rep.

bu yeni sistemi hiç sevmedim :ssz:
eski sistemi geri istiyorum:kkk::kkk:
her alıntıda mesaj geliyo:4:

Keşke bir kaç sayfa geriye dönüp bir okusanız. Curly diğer seçenği sunmuştu bize.

Seçenkleri düzenle / Özel mesajlar / Alıntı bildirimi / hayır seçeneğini işaretlerseniz özel mesaj almazsınız.

beğen tuşunun bu halini hiç beğenmedim, o yıldızın üzerini aktif rengi değişmiyor, mesela ben bu mesajı daha önce beğendim mi beğenmedim mi hatırlamıyorum

alıntıların özel msj kutusuna gelmasi çok kötü, mesaj kutum hemen doluyor, eski hali çok çok daha iyiydi

Belki cahilliğimden biri bana açıklayıversin lütfeeen......neden samsung tablette sayfa düzeni farklı........beğen butonu yok kalpler yok yeşil yok.......şimdi yeni bir pc mi almalıyım........bilgisayarım bozulmuştu........pleaseeeeee

simdi site yöneticileri hiç kızmasın, alınmasın madem ki tartışmaya açılmış fikrimizi söylemekte özgürüz, eleştirinin yapici yönü dusunulurse kstkisi da olacaktır bu yorumumun.

Daha once de belirttigim gibi 2008'den beri bu sitedeyim ve ben daha o zamanlardan beri sitenin görünümünü kullanımını çok eski buluyorken yıl oldu 2014, gelişme göstermeye çalışırken geriye gidiyor gibi.

Anlıyorum alışılagelmiş bir düzen var komple bir yeniligin riskli olacagi dusunuldugu için, ayni düz hazır forum üzerinden devam ediliyor (misal eksi sözlükte de çoğu insan betaya alışmadigi için antikten devam ediyor) ancak bu son yapilan değişiklikler nedir Allah askina? O beğen butonunun saçma sapan hali, yorumu kimlerin begendiginin gorulememesine sebep oluyor. Bu da o butonu artık tamamen gereksiz kiliyor.

rep olayina filan girilmiş, ki bence bu da gereksiz yani burada bayanlarin rep yarısına gireceğini hic sanmıyorum bu genelde ergenlerin takildigi forum sitelerine yönelik bir şey.

Velhasıl kelam o kadar buyuk paralar kazandıran bir sitenin, biraz paraya kıyıp bu işi çok daha bilen birileriyle calismalari gerek galiba.

20 değil abla..Saymadım ama 5 kişiyle sınırlı sanırım. Ben bugün aynı kişiye sık sık verebildim rep.

Keşke bir kaç sayfa geriye dönüp bir okusanız. Curly diğer seçenği sunmuştu bize.

Seçenkleri düzenle / Özel mesajlar / Alıntı bildirimi / hayır seçeneğini işaretlerseniz özel mesaj almazsınız.

Eskiden 20 kişiydi diye biliyorum,değişmiş olabilir demekki ..
Sana vermek istedim olmadı :34:

Yalnız bende beğen butonu falan yok o neden ki acaba?

Belki cahilliğimden biri bana açıklayıversin lütfeeen......neden samsung tablette sayfa düzeni farklı........beğen butonu yok kalpler yok yeşil yok.......şimdi yeni bir pc mi almalıyım........bilgisayarım bozulmuştu........pleaseeeeee
aynen ya:ssz: hicbirseyden sikayetci degilim ama:26:
ben suan tlfndan giriyorum yesil kutulara bastigimda hicbirsey yok
samsung tablettede ayni:14:
ben gormek istiyorum ama:1:

bence alıntı yapılan mesajların bildirim olarak gelmesi süper ama farlı sayfa açılması olmamıs ,,,

Bu cevabımın alıntı mesajı size geldiğinde (eğer alıntı almak istiyorum dediyseniz) buraya tıklayına tıkladığınızda aynı sayfada açılmış olması lazım.

Bu cevabımın alıntı mesajı size geldiğinde (eğer alıntı almak istiyorum dediyseniz) buraya tıklayına tıkladığınızda aynı sayfada açılmış olması lazım.

ben hiçbir yere bişey yazmadım...yanı bana size özel mesaj var diyo tıklıyorum üstüne yanda baska sayfa acılıyo...önceden bildirimi aynı sayfada görebiliyorduk bundan önceki uygulamada

ben hiçbir yere bişey yazmadım...yanı bana size özel mesaj var diyo tıklıyorum üstüne yanda baska sayfa acılıyo...önceden bildirimi aynı sayfada görebiliyorduk bundan önceki uygulamada

Anlamadım galiba. Ben size bir yere bişey yazdınız demedim ki ?

bence alıntı yapılan mesajların bildirim olarak gelmesi süper ama farlı sayfa açılması olmamıs ,,,

bu mesajınızı gördüm. Bu mesajı siz yazmadınız mı?
farklı sayfada açılması olmamış yazmışsınız. Bende aynı sayfada açılacak şekilde değişiklik yaptım..

Sizi yanlış anladım galiba?

farklı sayfada açılması olmamış yazmışsınız. Bende aynı sayfada açılacak şekilde değişiklik yaptım..

evet ben yazdım.....düzeldi sanırım tesekkür ederim ben yanlıs anlatmısım sıze sorun yok sımdı

Mesajların altında "HAE_TEST" yazıyor curly, nedir bu:44:

Ayrıca fotoğraf yüklerken, ctrl tuşu sayesinde birden fazla eklenti yüklüyorduk, şu an tek tek yüklenebiliyor eklentiler.
Belki düzeltilebilir bir durumdur diye belirtmek istedim.

Back