Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Güzel oldu güzelll ohhh ellerinize sağlıık

Son düzenleme:
Muhtemelen ondan dolayı olabilir
Ekran görüntüsü paylaşma şansınız var mı?
Nasil yapildigini soylerseniz yapabilirim.cunku bilmiyorum.

Suan iki bildirim var acmadan gostereyim sizede.

Konuya cvp yazdigimiz yerde eklenti ekle yeri vardi

yok kaybolmussss.

Koyacam ekranin resmini cektim ama eklenti ekleyemiyorummm

Deneyeyim bir dakika.

Bu arada siz benim yazilarimi alinti yapin yada bege yapin
tekrar cekeyim.

Ya baska bir forumda cvp yaziyorum altta cikiyor eklenti ekle diye ama burda cikmiyo

Nacizane tavsiyeleriniz için teşekkürler !

Lakin , iletişim linkine her birimizin sürekli mesaj yazıp sorun belirtmesi yerine , yönetimin açtığı '' site ile ilgili yaşadığınız sorunlar '' bölümünü kullanmak bana göre daha doğru olandır.

kendimi ihbar ediyorum konu dışı mesaj..

Curly gelmiş hoş gelmiş...bizi terkettiğini düşünüyordum

Sayın tester alıntıların geri dönmesi cok müküş olmuş ama keşke özel mesajla gelmese, özel mesaj kutusu dolunca ne olacak

Özel mesaj sayı kotları arttırılmıştır.

beğenimi göremiyorum tıklayınca profilime giriş yapıyor sadece :26:

Evet cidden aslinda ben de fark etmistim sitenin hizlandigini ama teknolojiyle cok aram olmadigi icin önceden benim internette sorun olusuyor KK`ya girince diye düsünüyordum.
Simdi bunun sizin calismalarinizla oldugunu ögrendim, tesekkür ediyorum!

Valla biz burda kendi capimizda eglenip duruyoruz ama hic sanmiyorum ki birimiz de bu sitenin sisteminin nasil isledigini düsünsün. Simdi Kazen aciklayinca valla agzim acik kaldi. Hak veriyorum, bir sürü üye var bunca yogunluga gayet iyi gidiyoruz.

ama sadece son buraya yaptığım beğeni gözüktü sabah bir beğenim daha vardı var hala göremiyorum aman ya hiç sevmedim ben bu sistemi

Çalışma yapıyolar minikkuşum, karışıklık olabilir bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…