Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

begen butonu hep boöylemi kalıcak kızlar beni bir beğenin bakayım bildirim gelmiyor galiba :26:

zaten mesaj alıntılarını göremiyorduk şimdi beğenenleri de göremiyoruz
bu kadar çok reklam alan sitesiniz paraya kıyın da daha profosyenel insanlar ile çalışın teknoloji alanında:))
ayrıca sizin yeni düzenlemeleriniz devam ederken niye biz eskisini kullanamıyoruz
hiç siteye giresim gelmiyor artık

Ama birazzz hızlı olsun, beğeni yapamamak ne zormuşşş kıymetini bilemedikkkk

Bende sanırım imzaları göremiyorum :44:

şuraya 2008'den beri uyeyim, bu 5-6 sene icerisinde kaydadeğer tek değişiklik alinti yapilinca bildirim geliyor oluşuydu, sonra niyeyse onu da kaldirdilar. Onun disinda simdi de begen butonu degismis, bildirim gelmez olmuş ve daha bir suru sey..e Allah askina şu siteyi daha kolay kullanım adına yenilikler yapin, böyle işi daha da zora sokuyorsunuz

Yok Kazen, KK üyeleri bir telas icinde oldugundan, henüz anlatmak istedigini anlama asamasinda degiller, sok atlatildiktan sonra herkes sabirla bekleyecektir.

ama çok komiğiz ya hepimiz tekrar gelecek mi gelecek mi diye başının etini yedik adamın

sanırım geri gelecek demek istemiş ya yani ben öyle anlamak istedim

rep in kaldırıldığı zamanki kargaşayı, şikayetleri hatırladım haha..

azıcık sessiz olup beklersek bir süre sonra beğen butonunu da unutacağız...tebdili mekanda ferahlık vardır...beğen butonunu ben de çok seviyormuşum ama değişiklik iyidir her ortama uum sağlamayı kolaylaştırır...

Hata bizde ki beğeni butonunu ekledik, gene hata bizde ki alıntı eklentisini yaptık.

günde 25.000 mesaj yazılıyor ve kaynaklar bunu kaldıramıyor. 7 web server 1 database server üzerinde çalışıyor site. Bu yoğunluğa sahip bir site de bu eklentiler çalışmıyor ! 7 değil 17 sunucu da kullansak kaynaklar yetersiz kalıyor.

sade halini mi istiyorsunuz kaldıralım hepsini en sade standart hali ile çalışsın yenilik yapıp sonra sistem kaynakları bunu kaldıramadığı zaman kaldırmamız hakları elinizden almışız gibi gözüküyor ama bu eklentileri biz yazmadık hazır satın aldığımız uygulamalar. Adamlarda geliştirme yapmıyor, kapamışlar sitelerini. Biz de geliştirmeye çalışıyoruz.

Site hızlandı bir kişi de bunu yazsın, bir takdir edin 3 gün önce sunucu yükleri tavandaydı bu uygulamaları kapatınca site hızlandı. Bir sürü bu uygulamalarda açık var.

nasıl ki bunlar kalkınca siteye giresiniz kalmıyor bizimde bu demotive edici yorumları okuyunca inanın bırak standart hali ile çalışsın diyesimiz geliyor.

burada birşeyler yapmaya çalışıyoruz bu eksiklikler nasıl giderilir buna çalışıyoruz lütfen rica ediyorum bir kere de çalışın yapın biz bekleriz diyin Allah aşkına....

yazmış olmak için yazmayın, eleştirmeniz için değil bilgi vermek amacı ile açtım bu konuyu ve biraz zaman verin çalışıyoruz dedim değil mi ? Zaman vermek bir kenara taş atmadığınız yerimiz kalmadı....

sonra Kazen uslubun çok sert eleştiriye açık değil misin deniyor ? Ben eleştirin demedim ki sistemde sorun var çözmeye çalışıyoruz biraz süre verin dedim.

neyse....

devam edelim biz...

1 kişi de daha site 3 gündür çok hızlı demedi .... ama geçen hafta çok yavaş diye serzeniş vardı !

değişiklik yapıldığı çalışıldığı belli Kazen, site cidden yavaştı ve girilmiyordu, şuan öyle bir sorun yok teşekkür ederim kendi adıma...

herkes bu siteyi seviyor bu yüzden sahiplenici bir role bürünüp aceleci davranabiliyoruz kızma bize :)

daha iyilerini yapacağından eminiz, bekliyoruz...

1 kişi de daha site 3 gündür çok hızlı demedi .... ama geçen hafta çok yavaş diye serzeniş vardı !

Ve yavaşlık yüzünden üyelerin aynı içerikli konu/mesajları defalarca yayınlanıyordu sitede.
Haftalardır sitede alıntı bildirimleri, oyun kulübü için uğraştığınızı biliyorum, emeklerinize sağlık ve kandiliniz mübarek olsun.

en çok şikayet edenler zerzerişte bulunanlarda siteden hiç çıkmayanlar nedense ben burayı seviyorum yıllardır seviyorum burası olmasa nabardınız acaba başka site mi yok falan da demeyin bence böylesi yoktur yada kimi zorla tutuyolar ki ... konuşmak için konuşan çok göz önünde olan insanlar var bu sitede popüler olmaya çalışıyolar sanırım enlerde en.......(kötü katagorilerde) seçilmek bile gururlandırıyo bazılarını....

neyseeeeeeeeee ben anlayışla karşılıyorum şahsen en güzelinin yapılcanada eminim beğeni butonu çıktıgında da neler denmişti şimdide gittiğine üzülüyo insanlar şaka gb bizim geri istediğimizi yönetim anlamışki sanki karşımızda istediğimiz an ulaşabileceğimiz bi muhattabımız var gb açıklama yapıp ricada bulunmuşlar

anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az.............

Sitede yaşanan sorunlarla ilgili yönetimin açtığı konular genellikle bilgiyi verip kapatılıyor , altında yorum yapma şansı olmuyor .Bu konu yoruma açık bırakılınca ;

Bizde hazır yorum yazma fırsatını bulmuşken sorduk , eski haline geri gelecek mi yoksa düzenlenmiş hali bu mu diye ?

Yoksa kimsenin keyfinden şu butonları sağdan sola alayım diye oynayıp durmadığını herkes biliyordur heralde (!)

Tekrar kolay gelsin .

tekrarda fayda var...

tekrarda fayda var...

Allah sabır versin patron kadınlarrr kadınlaar kadınlaaaarrrr

Bu arada kandiliniz mübarek olsunn

Biliyorum bu kdar serzenişten sonra size ne yapsak yaranamıyoruz diyip kenara atasın geliyodur ama sabırla bekliyoruz yenilikleri patron elinize bilginize sağlık biz beklerizzz no probleeemooo

tekrarda fayda var...

Hayırlı kandiller olsun,sizin site için en iyisini yapmak için uğraştığınızı biliyoruz.
Şu anda hızlı bir şekilde sayfalara ulaşabiliyorum,geçen günlerde cidden zor oluyordu,mesajlar zor gidiyordu.
Kolay gelsin sizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…