Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Çalışma yapıyolar minikkuşum, karışıklık olabilir bir süre

Ay valla Elmiciğim alıntı için özel mesaja bak iki saat beğen yap filan zor oluyor yani ne güzel tık tık beğeniyorduk. Bir an önce olur inşallah.. :34:

Ay valla Elmiciğim alıntı için özel mesaja bak iki saat beğen yap filan zor oluyor yani ne güzel tık tık beğeniyorduk. Bir an önce olur inşallah.. :34:

Ben de sürekli mesaj siliyorum sabahtan beri :D Cok konuştuğum cıkacak ortaya :(

Ben de sürekli mesaj siliyorum sabahtan beri :D Cok konuştuğum cıkacak ortaya :(

Ya bu öm kutuları sürekli dolacak böyle. Arttrılmış kota ama beğeni yaptıkça doluyor burası böyle. Amaan konuşmak için değil mi bu site boşverrr :9:

Pro üyeler bir mesaja aynı zamanda katılmıyorum(beğeniyorum veya beğenmiyorum) diye yorum da yapabiliyor mu yoksa ?

pozitif ayrımcımıyız neyiz ....

Pro üyeler bir mesaja aynı zamanda katılmıyorum(beğeniyorum veya beğenmiyorum) diye yorum da yapabiliyor mu yoksa ?

Kazen´isimli kullanıcının mesajı hakkında yorum yapmak istermisiniz ?
Bu yazınızda size katılıyorum.
Bu yazınızda size katılımıyorum.

Şöyle iki seçenek çıkıyo bende

Eskisi gibi isimle rçıkmıyo galiba, bu yorumu şunlar şunlar beğendi gibi
Her beğeni de hooop kullanıcı kontrol panelini turluyosun
En kötüsü de her alıntıda özel mesaj gelmesi, onları silmekle uğraşıyoruz bi de

alıntıların özel mesaja gelmesi iyi olmamış

Hayır yapamıyoruz :D

Yoksa ben por görünümlü normal vatandaas mıyım :D

Yapılıyo ya Safiye :78:
İki seçenek çıkıyo hani, katılıyorum 7 katılmıyorum diye

Haa prolar katılmıyorum da mı diyebiliyor ben ikisini aynı anda kullnaıyoruz sanmıştım zekiyecim :D

Merhaba
Siteyi yeni sürüme zorunlu olarak geçiş yapacağımızdan dolayı beğeni , alıntı vb uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni sürüme bu güncellemeler yapıldıktan sonra geçilecektir. Bu sebeple bu süreç içinde anlayış göstermenizi rica ediyoruz.

alinti yapilinca msj kutumuza doluyor bizde cevaplayinca diyelim özel msj aticaz atamiyoruz 5 dak sonra diyor
bunu duzeltirseniz sevinirim yoksa hic özel msj atamiycaz:52:

Artık gizli oy olacak anlaşılan beğenilende beğenmiyende sadece ben göreceğim ,artık kim kime uyuz daha net göreceğiz ,
yalnız bu beğeni tuşuna 2 defa tıklama zaman kaybı sistemin kötü yönü bu ,birde birinin ahlak ve dini duygularını zedeliyorsa basacak - rep 'i pek özgürlükçü olacağını sanmıyorum bu eksi rep olayını sevmedim birde morel bozucu ben senin gibi düşünmediğim için bana -rep vereceksin hiç olmadı beğenmedim

Özel mesaj sayı kotalarımızın artırılması süper olmuş ama bugüne kadarki beğendiklerimiz ve beğenilerimiz geri geliceklermi acaba..

selam hanımlar,ben anlamadım sanırım,1 beğeni var diyo ama kim neyi beğenmiş göremiyom,konular çıkıyo altta,fikriniz var mıı ? :37:

Ben BEĞEN'e tıklayınca sadece aşağıdakiler çıkıyor. BEĞENİ GÖNDER yazıyor bir de...:44:

... isimli kullanıcının mesajı hakkında yorum yapmak istermisiniz ?
  • Bu yazınızda size katılıyorum.

selam hanımlar,ben anlamadım sanırım,1 beğeni var diyo ama kim neyi beğenmiş göremiyom,konular çıkıyo altta,fikriniz var mıı ? :37:
Aynen benim sorunum da bu, sanırım daha yeni sürüme geçilmedi.
Çalışmalar devam ediyor olsa gerek.
SUSTUM bekliyorum. :ssz:

Hiç beğenmedim eski halini istiyorummm :14:
birde alıntı mesaj kutusuna düşüyor al sil uğraş :19: sevmedimmm :20:

Alıntı yaptığımız için 5 dk özel mesaj gönderemiyoruz. Halbuki özel mesaj atmıyoruz sırf karşı tarafa alıntı ile ilgili özel mesaj gidiyor diye bu oluyorsa düzeltilmeli diyorum.

Sormak istiyorum, gercekten Pro üyelere "katilmiyorum" hakki verilip, normal üyelere tek secenek olarak "katiliyorum" mu sunuldu? Yoksa bu konu üzerinde eksikliklerin giderilmesi icin hala calismalar yapiliyor mu?

Back