Alındaki çizgiler

arkadaşlar aynı dertten bir ara bende mustariptim. güneşte gözlerimi kısmaktan dolayı ince çizgi oluşmuştu . bir çay kaşığı yaş maya, bir çay kaşığı yağsız süt. karıştırıp sürün çizgilere. 15 dakika sonra yıkayın. inanılmaz geriyor cildi tüm çizgileri ütüledi sanki. ben gözaltındaki çizgilerime uyguladım. kayboldular. şimdi aklıma geldikçe haftada bir kez yapıyorum. suna dumankaya vermiş bu tarifi. internette yazıyor. ben bu siteden öğrendim ama.

genelde kuru ve karma ciltlerde oluyor. benimde cok gülmekten dudak kenarlarım aynı sekilde. bende özlemin tarifini uygulayım bari

Hoşgeldin ececim.Gülünce de dudak çevresi falan kırışıyo o da başka bi risk.Hem senin yaş 20,kırışık değilmiştir o,geçici bi çizgiciktir:)

Hoşgeldin ececim.Gülünce de dudak çevresi falan kırışıyo o da başka bi risk.Hem senin yaş 20,kırışık değilmiştir o,geçici bi çizgiciktir:)

sevgili adaşım, benim kız kardeşim güzellik uzmanı.gülmenin yüz kaslarını hareket ettirdiğini ve cildi gerdiğini söyler sürekli. ama der ki, zorla gülmek, yada gereksiz mimik yapmak daha fazla çizgiye neden olur.. doğal, içten gülümsemeler hem cildi, hem ruhumuzu gençleştirir..
tabi bunu uygulamak için sağlam bir ruh, stressiz bi yaşam lazım kardeşim benden 5 yaş küçük, üstelik eğitim almış bir uzman. ama herkes onu benim ablam zannediyor.. sinir oluyor bu duruma gülümseme ve stressiz yaşam insanı gerçekten daha genç kılıyor.. yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın..
sevgiler..

Adaşcım doğrudur gülmek,stressiz bi yaşam muhakkak olumlu etkiliyodur,sırf cildi de değil,genel olarak sağlığımızı,ama benim cilt olayı öyle bi hal aldı ki artık herşey kırıştırıyo sanki,dokunmaya bile korkuyorum yani.Canım,kardeş güzellik uzmanıymış bize bişey tavsiye etsin şu kırışıklık için dua ederiz walla ömür boyu.

yaş maya olayını hemen denemem lazım. Ama şunu da itiraf etmem gerekiyorki ne zaman sevgilimle görüşsem ve ardından aynaya baksam kırışıklık gitmiş oluyor:asigim: Aşkın gücü yani sana hak veriyorum özlemimimyerimseniben

sen formülü bulmuşunşakkıdı

mrb kızlar ben yeni üyeyim. alında ve yüzdeki kırışıklıklar için yüz yogası yapın. hareketler bu forumda var ve gerçekten çok etkili ve stres yapmıycaksınız. şu anda geçtiler ama hareketleri yaparken başka yerlerin kırışık olmaması lasım.

KIRISIKLIK İÇİN

2 YEMEK KASIGI PİRİNÇ UNU
3 YEMEK KASIGI KAYISI YAĞI
1 YUMURTA SARISI

Suna Dumankaya nın bi tarifi daha.. notlarımın arasında idi eklemek istedim. sengözlerimebaksanab

alın,iki kaş arası ,göz kenarlarındaki çizgilere ne kadar kremde kullansan malesef geçmiyor.botox etkili oluyormuş ama her 4 ayda bir yaptırmak gerekiyor ayrıca kırışıklıkları önlediğini duydum.

sürekli nemlendırıcı sürüyorum benm de alnmda ortada 1 tane var inşallah belırgınlesmez peeling ve yüzü soyan tretın acnelyse dıfferın gıbı zararsız kremlerde kırışıklıkları azaltıyomuş

benim de kaş aramda belirgin çizgiler oluşmaya başladı:-(( kimyasal bi krem değil de doğal bi çözüm yok mu?paylaşırsanız sevinirim..

benim de kaş aramda belirgin çizgiler oluşmaya başladı:-(( kimyasal bi krem değil de doğal bi çözüm yok mu?paylaşırsanız sevinirim..

maalesef bende de aynı sorun var. dudak kenarlarımda ve alnımda... deneyimi olan arkadaşların paylaşmasını rica ederim..

ah kızlar bende o dertten şikayetçiyim anlımda bir çizgi var gitmiyor :1no2:ne yapmalıyız bilen varsa yardımcı olsun lütfensositososito

valla kızlar kırışıklık:hormonların,yaşın ve çevresel etkilerin sonucunda gelişen birşey...hormonlarınız iyiyse kalıtımınız güzelse 40lı yaşlara kadar kırışmazsınız...sigara kullanımı stres gibi çevresel etkileride göz önünde bulundurmak lazım...uygun temizleyiciler ve nemlendiricilerle önlenebilir...botox etkili kremlerde mevcut piyasada.yok geçmiyor diyorsanızda botox yaptırın derim.spor yapanlarında ayrıca gençleştikleri bilimseldir.duyurulur..oht peptit 3 koruma ve onarmada iyi die biliyorum olgun ciltler için bir araştırına.s.

ya alnımda mimiğimden kaynaklanan yatay up uzun bir tane çizgi var sinir oluyorum kaşlarım havaya kaldırma mimiğimdende kurtulamıyorum deli gibi nemlendiriyorum peelingte çok yapıyorum tık yok geçmor geçmiyor geçmiyor

forumda da var yaş mayayı kesin öneririm işe yarıyo alnımda işe yaradığını hisseettim her hafta yapcm sürekli yapıldığında kesin sonuç alırım heralde haftada 1, ayrıca yumurta akıda öneririm oda süper geriyorr boyna dekolteye sürülebilr

bende de var ve cok fazla sorun ediyorum arkadasımama caresi yok sanırım:!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…