Hoşgeldin ececim.Gülünce de dudak çevresi falan kırışıyo o da başka bi risk.Hem senin yaş 20,kırışık değilmiştir o,geçici bi çizgiciktir:)
yaş maya olayını hemen denemem lazım. Ama şunu da itiraf etmem gerekiyorki ne zaman sevgilimle görüşsem ve ardından aynaya baksam kırışıklık gitmiş oluyor:asigim: Aşkın gücü yani sana hak veriyorum özlemimimyerimseniben
mrb kızlar ben yeni üyeyim. alında ve yüzdeki kırışıklıklar için yüz yogası yapın. hareketler bu forumda var ve gerçekten çok etkili ve stres yapmıycaksınız. şu anda geçtiler ama hareketleri yaparken başka yerlerin kırışık olmaması lasım.arkadaşlar ben asık suratlı biri olmamama rağmen iki kaşımın ortasında bir çizgi oluşmaya başladı. arasıra buzla masaj yapıyorum var. Ama geçmiyo:1no2:
Sizde de var mı?
ne yapsak ki yaf.....:uhm: bi fikri olan var mı?
benim de kaş aramda belirgin çizgiler oluşmaya başladı:-(( kimyasal bi krem değil de doğal bi çözüm yok mu?paylaşırsanız sevinirim..
özlemmmcim bu konuda en çok sen ve ben dertliyiz sanırım.:içelim: Başka kimse sorun yapmıyo sanırım. Anladığım kadarıyla da bilinen bi çözüm yok. Gel biz seninle bi çözüm bulalım bişeyler iddeneyelim belki tutururuz:Roflol: mesela ben bu gece o kırışıklığa fasülye suyunu sürücem :Roflol::Roflol::Roflol:bakalım ne olucak ?