Alındaki çizgiler

rozita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
63
1
arkadaşlar ben asık suratlı biri olmamama rağmen iki kaşımın ortasında bir çizgi oluşmaya başladı. arasıra buzla masaj yapıyorum var. Ama geçmiyo:1no2:
Sizde de var mı?
ne yapsak ki yaf.....:uhm: bi fikri olan var mı?

ay canım aynen bende de ozellikle de sabah uyandigimda boyle kocaman bir cizgi olusmus oluyor bi bilen olsa da caresini soylese...

sırnaşık şeyevet bu konuyu guncel tutalım da bir bilen varsa gorup paylassin bizlerle

ama kızlar kimse duymuyo galiba bizisenağlama
biri bize yardım etsin lütfen:çok üzgünüm:

Benim iki kaşımın arasında değil de tam olarak alnımda o çizgi.Hala bir cevap da yok kimseden

acaba yüz yogası falan denilen olayda bunun icin bi hareket yok mudur yaaa :1rolleyes:

bi yardiiiiimmmmmmmmmm naniknanik

yaa böyle orayı geresim var resmen kaybolsun diye derinlik... :sm_confused:

Dokundukça daha bi kırışıyo sanki

özlemmmcim bu konuda en çok sen ve ben dertliyiz sanırım.:içelim: Başka kimse sorun yapmıyo sanırım. Anladığım kadarıyla da bilinen bi çözüm yok. Gel biz seninle bi çözüm bulalım bişeyler iddeneyelim belki tutururuz:Roflol: mesela ben bu gece o kırışıklığa fasülye suyunu sürücem :Roflol::Roflol::Roflol:bakalım ne olucak ?

kızlar bende çizgi falan yok ama bir kampanyadan kırışık karşıtı krem aldım bakalım henüz birkaç gündür kullanıyorum nolacak

kızlar bende çizgi falan yok ama bir kampanyadan kırışık karşıtı krem aldım bakalım henüz birkaç gündür kullanıyorum nolacak

şekerim bizdeki çizgi de öle yara izi felan deil zaten. kırışıklık...Sanki iki kaşımızı sürekli çatıyomuşuz gibi bi çizgi belirdi orda. Neyse sen kremini kullan sonucu sölersin bize tabi kremin adını da unutmazsın inşallah:icecream:

Evet Rozita'cım başka çare yok sanırım Benim içimde de bir his domates püresi sürersem düzelecek diyorfisfisfis.
Denesem mi napsam.Kokusu da kolay çıkmaz şimdi domatesin:bbo:

iki kasin ortasindaki catma cizgisinin tek bir caresi var arkadaslar oda botoks,baskada bir sekilde asla kurtulunmuyor bilmis olasiniz,benimkilerde epeyi bir derin ama ne kadar krem kullandiysam hala ayni,ayni olsa iyi, dahada derinlesiyor sanki, tek bir caresi var botoks,onuda yaptiramayacagima gore hic dert etmez oldum,gormuyorum artik kaslarimin arasindaki o derin cizgileri.

kızlar bendede kırışıklıklar başladı ama çözümü buldum hem kolay hem ucuz sıkı durunnnnn buğday yağı kaysı yağı gül yağı 1 e 1 oranlarında karıştırılıp yatmadan önce kırışıklıklara masaj yapılarak göz çevresi hariç sürülür ister yarım sa sonra yıkanır isterseniz öylece yatılır yüz bunu absorve ediyor zaten denemesi bedava

aslında gülşehri sana katılıyorum canım.kesin çözüm botoks da olur gibi geliyo bana da ama çok pahalı. En iyisi Rubyring in karışımnı deneyelim şimdilik.En azından ilerlemesini önlese bari((

rubyring sende daha yeni mi başladı kırışıklıklar,ne kadar şanslısın(yaş 37 yazıyor,ona istinaden diyorum:) )Bu karışım sende işe yaradı mı,tamamen yokoluyor mu ?

bunun için bir arkadaşım maydonoz suyu kullanılıyor.iyi geliyor demişti ama onun yalancısıyım:1rolleyes:

ben de cildime buğday yağı,gül yağı,siyah üzüm çekirdeği yağı karıştırıp sürmüştüm.cildim inanılmaz şekilde bozuldu,yüzünüze sakın direk sürmeyin.bolca sulandırmak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…