arkadaşlar ben asık suratlı biri olmamama rağmen iki kaşımın ortasında bir çizgi oluşmaya başladı. arasıra buzla masaj yapıyorum var. Ama geçmiyo:1no2:
Sizde de var mı?
ne yapsak ki yaf.....:uhm: bi fikri olan var mı?
arkadaşlar ben asık suratlı biri olmamama rağmen iki kaşımın ortasında bir çizgi oluşmaya başladı. arasıra buzla masaj yapıyorum var. Ama geçmiyo:1no2:
Sizde de var mı?
ne yapsak ki yaf.....:uhm: bi fikri olan var mı?[/QUOTE
Tam benlik konu,cevapları merakla bekliyorum.Bu sitedeki bütün yöntemleri denediğimi de belirtmek isterim,değişik bir şey çıkar inşallah.
Dokundukça daha bi kırışıyo sanki
kızlar bende çizgi falan yok ama bir kampanyadan kırışık karşıtı krem aldım bakalım henüz birkaç gündür kullanıyorum nolacak
özlemmmcim bu konuda en çok sen ve ben dertliyiz sanırım.:içelim: Başka kimse sorun yapmıyo sanırım. Anladığım kadarıyla da bilinen bi çözüm yok. Gel biz seninle bi çözüm bulalım bişeyler iddeneyelim belki tutururuz:Roflol: mesela ben bu gece o kırışıklığa fasülye suyunu sürücem :Roflol::Roflol::Roflol:bakalım ne olucak ?
kızlar bendede kırışıklıklar başladı ama çözümü buldum hem kolay hem ucuz sıkı durunnnnn buğday yağı kaysı yağı gül yağı 1 e 1 oranlarında karıştırılıp yatmadan önce kırışıklıklara masaj yapılarak göz çevresi hariç sürülür ister yarım sa sonra yıkanır isterseniz öylece yatılır yüz bunu absorve ediyor zaten denemesi bedava
Sizde de var mı?
ne yapsak ki yaf.....:uhm: bi fikri olan var mı?