- 27 Kasım 2018
- 580
- 809
- 23
- Konu Sahibi GozdeOzsayar
Bu arada nişan takılarının alınmasını yada altın meselesini çok sorun etmemem aslında bunca ay biraz boşvermemin sebebi de yaşımın oturması 26 yaşındayım diş hekimiyim kendi kendime yetebildiğim için aman hiç önemli değil huzur olsun da kafasındaydım hep. huzurumuz çok şükür yerinde ama öyle olmuyormuş, iki gelin varsa, ikiside ayakları üzerinde duran insanlarsa evet eşitsizlik olduğunda gerçekten insan tahammülsüzleşebiliyor, hele ki aileler için kızlar hiç büyümüyorlar ve benim kızıma niye eksik yapıldı diye malesef en fazla onlar etkileniyorlar, hele ki verilen bir söz varsa ve halen tutulmadıysa ve de lafı bile geçmiyorsa..
sorun kendinize yetebilmek değil ayrımcılığa maruz kalmak. yaşınız gayet de genç. Bu konuyu böyle dile getirirseniz kimse takmaz. Ayrıca nişanlınız size yapılan haksızlığa ses de çıkarmıyor. Bu konuda dikkate alınmak istiyorsanız ailecek bi akşam çaya kahveye geldiklerinde ben de ev bakıyorum kasım gibi alacağız demiştiniz düğün de yaklaştı eşya bakmamız lazım diyin ancak ailenizin falan etkisiyle size ciddi bir cevap verecekler ev almayacağız derlerse de o zaman altın mı alacaksınız diyin