- 11 Eylül 2019
- 7
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi GozdeOzsayar
-
Soruyorum ara ara lafını ediyorum ama dur bakalım hayırlısı aralık ayı gelsinde bir demeye başladı o daBence siz üzerine bir bardak soğuk su için. Ayrıca kv ye soramıyorsunuz tamam da eşinize neden sormuyorsunuz
Nişanda yapıldı altınlar benim. Düğünde hani hediyelik olarak asarlar takı olayı nişanla kapandı yani. Baştan konuşuldu şu kadar altın filan diye.Bir de daha düğün olmamış takı konusunda nasıl eşitsizlik yaşandı nişanda ise nişandakini zaten geri almışlar orada başlı başına saçmalık var. Şimdi benzerini ben yaşadığım için umutsuz görüyorum ama sizin daha düğün olmamış en azından düğünde telafi ettirme şansınız olur eşitsizliği
Ben diş hekimiyim, o da kimya mühendisi. İkimizde iyiyiz yani gelir olarak. İzin vermiyorlar dersem bu sefer nişanlım eve mi geliyorsun diye çıkışacak. O yüzden kimseyi kırmamaya çalışıyorum, çünkü bu konudan başka (bu da tam sorun haline gelmedi ama) başka bir sorunumuz gerçekten yok yani Allah var haklarını yemiyim şimdiDiğer gelinin aylık kazancı nedir? Gözde zaten iyi kazanacak kendi alır vs diye geçiştiriyor olabilirler mi.. bu ev sizin için gerçekten önemliyse annemler ev alınmadan evlenmemize izin vermezler şeklinde konuş nişanlınla gerisi onlara kalmış artık
Ben diş hekimiyim, o da kimya mühendisi. İkimizde iyiyiz yani gelir olarak. İzin vermiyorlar dersem bu sefer nişanlım eve mi geliyorsun diye çıkışacak. O yüzden kimseyi kırmamaya çalışıyorum, çünkü bu konudan başka (bu da tam sorun haline gelmedi ama) başka bir sorunumuz gerçekten yok yani Allah var haklarını yemiyim şimdi
Bu arada nişan takılarının alınmasını yada altın meselesini çok sorun etmemem aslında bunca ay biraz boşvermemin sebebi de yaşımın oturması 26 yaşındayım diş hekimiyim kendi kendime yetebildiğim için aman hiç önemli değil huzur olsun da kafasındaydım hep. huzurumuz çok şükür yerinde ama öyle olmuyormuş, iki gelin varsa, ikiside ayakları üzerinde duran insanlarsa evet eşitsizlik olduğunda gerçekten insan tahammülsüzleşebiliyor, hele ki aileler için kızlar hiç büyümüyorlar ve benim kızıma niye eksik yapıldı diye malesef en fazla onlar etkileniyorlar, hele ki verilen bir söz varsa ve halen tutulmadıysa ve de lafı bile geçmiyorsa..
Bu arada nişan takılarının alınmasını yada altın meselesini çok sorun etmemem aslında bunca ay biraz boşvermemin sebebi de yaşımın oturması 26 yaşındayım diş hekimiyim kendi kendime yetebildiğim için aman hiç önemli değil huzur olsun da kafasındaydım hep. huzurumuz çok şükür yerinde ama öyle olmuyormuş, iki gelin varsa, ikiside ayakları üzerinde duran insanlarsa evet eşitsizlik olduğunda gerçekten insan tahammülsüzleşebiliyor, hele ki aileler için kızlar hiç büyümüyorlar ve benim kızıma niye eksik yapıldı diye malesef en fazla onlar etkileniyorlar, hele ki verilen bir söz varsa ve halen tutulmadıysa ve de lafı bile geçmiyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?