Alım gücü olmaması

Allah yardimciniz olsun sefa diye baslayan internet sitesinde 40 80 arasi 100 de 100 pamuklu tunikler oluyor kampanyada. bide moda.. sitesi var ordada cogu zmb kampanya oluyor ve kaliteli,ben yurt disindayum burda kyafet bulmak zor tesettürlülere bu iki siteden giyiniyorum desem yeridir.Tabi kur farkindan dolayi benim icin cok uygun oluyor ama eminim sizde bütcenize göre birseyler bulabilirsiniz

Ah canim cok üzüldüm yazdiklarina. Cok cok haklisin, insan giyinmek gezmek tozmak istiyor. Ama su durumda yapılacak bir sey yok gibi malesef. Yalniz instagram hesabini kapatmakla cok iyi yapmışsin.
Birçoğu bes kurus odemeden sahip olduklari esyalarla insanlarin psikolojisini bozuyor.

Zibilyon tane sosyete paZarı var. Çok katlı otoparkın karşısında paZar var sırf giyimle ilgili git oraları gez arkadaşım. Metro altında geZer diye bi yer var gayette uygun fiyatı.
Haklisin , Gezer den 13 liraya kazak aldim, var dogru. Evde falan giyerim dedim.
Yemin ederim su an verdigim 13 liraya aciyorum bir kere bile giymedim oylece duruyor.
O 13 liraya iki tane külot alsam cok daha mantikli bir hareket olurdu

Her savas milleti 20 yil geriye goturur ! Millet ac biz cift maasla gecinemiyoruz hersey ates pahasi benzin 6 tl ye dayandi

Vergiler çok pahalı. Vergi cehennemi ilan edildik. Bir nefes bedava oda açlıktan kaçak kömür yakanlar sayesinden duman çekiyoruz içimize.
Ekonomi bitik vaziyette. Dış borcu kapattık halkı borç içine soktular biz eşek olduktan sonra sırtımıza semer takıp vergiyi yükledikçe yüklerler.

Konu partiye çekilmezse sevinirim. Vergi sisteminden bahaediyorum

cesitli magazalarda 40 50 tl ye de guzel parcalar var. Suan oyle daha kaliteli parcalar arama bence her ay kendine 100 tl lik butce ayirsan cok guzel seyler alabilirsin 3 4 aya da dolabin daha da guzellesir. Bu arada sosyete persembe pazarina da bak daha gecen ay 1 tl ye etek pantolon aldim ve kimse inanamadiiii ;) cidden guzel seyler cikio arayip.bulunca
Ama hayat dunya hersey zor o kabulum.

Buarada universite okurken de kpss kursuna giderken de ogle yemegini evden goturdum. Zaten okulun kantini ve yemekhanesi pahaliydi ozel uni oldugu icin.

Yazdikca eski anilarim canlaniyor. Uni 1.sinifta pardesum dar geliyordu ama mecbur giyiyordum. Bir gun sokakta bir teyze durdurdu boyle dar giyinmek dogru degil vs seklinde vaaz cekti aklinca. Simdi cok pismanim, madem oyle parasini ver de yenisini alalim demek aklima gelmedigi icin...

Cogumuz imkansizliklarla okuduk

:oops:
Merhaba canım:) Evet doğru hatırlıyorsun tesettürlüyüm :) Özellikle tesettür giyimi daha kapalı.
Dediğin gibi indirim kovalıyorum:) Ben de şöyle bir şey yaptım, etek aldım bir tane onun üzerine ucuz gömlek kazak falan aldım. Sezon sonu almak daha mantıklı tabi ki ama yine ben dek getiremiyorum. Uzun zamandır şal eşarp almıyorum bile. Çok sağol yorumun için:KK200:
Yanlış anlamayın. :oops:Meraktan soruyorum. Profilinizde neden Sutyenli bacınız yazıyor .

Vergiler çok pahalı. Vergi cehennemi ilan edildik. Bir nefes bedava oda açlıktan kaçak kömür yakanlar sayesinden duman çekiyoruz içimize.
Ekonomi bitik vaziyette. Dış borcu kapattık halkı borç içine soktular biz eşek olduktan sonra sırtımıza semer takıp vergiyi yükledikçe yüklerler.

Konu partiye çekilmezse sevinirim. Vergi sisteminden bahaediyorum
Mahfettiler herseyi yetmez gibi cocuklarimizda orda burda milletin ulkesi icin oluyor hem aclik hem aci Allah herkesten hesap soracak insallah

Çok şükür maddi olarak sıkıntım olmamasına rağmen uygun şeyler bulabiliyorum. Bazen dışarıda çarşı pazarda 10-15 tl civarı kazak, hırka bu bulabiliyorum. Öyle marka kalite olmasa da gayet de iyiler. Sosyete pazarlarını tavsiye ederim. Internetten alışveriş için de büyük kampanyaları takip ederim. En son limon company marka pantolon 17 tl ye aldım. Daha öncesinde park bravo pantolon 15 tl ye, bambi bot 50 tl, mavi kot 50 tl, levis kot 35 tl gibi gibi... Ama çok iyi takip etmen lazım. Günlük harçlık ne kadar gerekiyor bakarsın. Her gördüğümü alayım demesin Ay sonu elinde birkaç kıyafet alacak paran kalır. Hayat zor ve her zaman tasarruf şart. Aynı ürüne çok para vermek zor durumda kalmadıkça saçma. Bir de bir şeye ihtiyacın olmadan denk geldiğinde almalısın. Mesela kış başında mont bot alınmaz. Ben geçen ilkbaharda bot aldım bu kış giyiyorum. Market vs için söylemiyorum bunları. Arkadaş bekar ailesi zaten bakıyor market vs. Sadece giyim vs için konuştum

Yasak mı bilmiyorum ama trendyol da sezon sonun indirimler, sepetin yarısı filan oluyor geçen gün 150 liraya iki kazak, bi triko elbise, tayt ve mevsimlik ceket tarzı bişey aldım gayet güzeller yani

Valla bir ara pantolon almam gerekti, ona ayıracak çok bir param olmadığı gibi uzun süre beni götürecek bir şey olması gerekiyordu. Ben de natavegadaki outlet mağazalardan bir şeyler aldım. Ufak, tolore edilebilir hataları olan güzel şeyler olabiliyor.

Back
X