• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alim geldi hoşgeldi

Ağlamadan okumak bir haylıi zor oldu:gitme: ilk günleri anlatmaya başlamışsın ya hani anlatmaya sanki o günlere geri döndüm:asigim: yaa az ağlamadık hepsi birer hatıra işte :asigim:
Ali annen seni çok bekledi :asigim:uğruna çok göz yaşları döktü:asigim: bir ara eskilerden bir sen bir ben kaldık durduk hep birbirimize ama sen anneni fazla bekletmedin çok şükür ki:lepi: hoşgeldin Aliş:ecrin_bebek: Rabbim seni ikroşa ve oktay eniştemize bağışlasın ömrün uzun bahtın açık olsun işallah :Saruboceq:cennet kokulu yanaklarından öp annesi benim için:asigim:

bende mesajını okuyunca aglamaklı oldum canım darsı sana olsun ınsallah tez zamanda gelsın memegın ınsallah bıtanemŞeniz
allah analı babalı büyütsün cnaımcımmm

cok tsk ederız canım
ikrarim tebrik ederim canim yeni gordum Allah anali babali buyutsun...

canım bı turlu göremedım senı senınde bebegın hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutsun ınsallah cok tsk ederiz teyzesiŞeniz

Alicim hoşgeldin dünyamıza
keşke sana daha güzel bir dünya sunabilseydik
annesi seni de tebrik ederim canım
allah analı babalı büyütsün
gerçekten en büyük aşk onlar:)

Canım beni ağlattın ama Allah seni ağlatmasın.Sağlıkla,sıhhatle, mutlulukla kalın inşallah!

cok tesekkur ederiz canım Şeniz

Alicim hoşgeldin dünyamıza
keşke sana daha güzel bir dünya sunabilseydik
annesi seni de tebrik ederim canım
allah analı babalı büyütsün
gerçekten en büyük aşk onlar:)

cok tsekkurler teyzesi gercekten en buyuk askım oldu Şeniz
Tekrar gözün aydın canım...Allah hayırlı uzun ömür versin:)

cok tsekkur ederiz denizim güneşim allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah Şeniz

Allah analı babalı büyütsün canım....

allah analı babalı büyütsünn gözünn aydınn canımm

cok tsekkurler canım benım Şeniz

mafoldumben mafoldumben mafoldumben ay çok ağlak oldum ben bu aralar yaa mafoldumben
çok güzel anlatmışsınız, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah, darısı da benim kuzuma :kedi:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben ay çok ağlak oldum ben bu aralar yaa mafoldumben
çok güzel anlatmışsınız, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah, darısı da benim kuzuma :kedi:

allah saglıklı dogumlar nasıp etsın canım cok tsk ederizŞeniz

Hikayeni okurken duygulanmamak elde değil... bu konuda neler çektiğini neler yaşadığını iyi bilenlerdenim.Allah bir ömür boyunca alinle ve oktayınla mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat geçirmeyi nasib etsin... okadar sevindimki anlatamam :)

ne mutlu size ki Allahım size Alinizi nasip etmiş..sağlıklı mutlu başarılı bir hayatı olsun gülücüklri yüzünden hiç eksik olmasın insallah..bir anne bu kadar içten yazabilir..

canım yaaa
çok şükür
tebrik ederim Allah bahtını açık etsin evladının
darısı sağlıcakla bizim başımıza inşallah

gözün aydın ikrar maşşallah ALİ nize.
Allahım oğlunuza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,mutluluğunuz daim olsun.

inşallah Allahım bize de sağlıklı bir evlat verir biz de yaşarız o aşkı. maşallah Ali'ye Allah onu analı babalı büyütsün :nazar:

Hikayeni okurken duygulanmamak elde değil... bu konuda neler çektiğini neler yaşadığını iyi bilenlerdenim.Allah bir ömür boyunca alinle ve oktayınla mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat geçirmeyi nasib etsin... okadar sevindimki anlatamam :)

cok tsk ederiz darısı sana olsun ınsallah kaydirigubbakcemile5

ne mutlu size ki Allahım size Alinizi nasip etmiş..sağlıklı mutlu başarılı bir hayatı olsun gülücüklri yüzünden hiç eksik olmasın insallah..bir anne bu kadar içten yazabilir..

cok tsk ederım canım benım Şeniz

canım yaaa
çok şükür
tebrik ederim Allah bahtını açık etsin evladının
darısı sağlıcakla bizim başımıza inşallah

darısı size olsun ınsallah canım saglıkla gelsın bebegın ınsallah:Saruboceq:

gözün aydın ikrar maşşallah ALİ nize.
Allahım oğlunuza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,mutluluğunuz daim olsun.

cok tsk ederım canım benım darısı sana ınsallah Şeniz

inşallah Allahım bize de sağlıklı bir evlat verir biz de yaşarız o aşkı. maşallah Ali'ye Allah onu analı babalı büyütsün :nazar:

amın ınsallah canım cok tsk ederım darısı sıze ınsallah :Saruboceq:

canım allah analı babalı büyütsün ya zor zamanlar ama sonu mutluluk ya olsun

cok tsk ederım canım Şeniz

tatlım Allah analı babalı büyütsün hangi hast. yaptın tüp bebeği benim görümceminde olmuyor 3 kez denedik çok üzülüyoruz hepimiz senin ne güzel olmuş çok zor bir süreç okurken yaşadım resmen

Back