• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alim geldi hoşgeldi

ayyyy canım çok sevindim, umarım herşey gönlünce olur bebişini büyütürken:nazar::nazar::nazar::1hug:

Maşallah Ali ye ....
İsminin anlamı gibi bir yaşamı olsun...
Çok çok mutlu, sağlık ,hayırlı bir insan olsun...
Sizi de çok mutlu etsin inşallah...
Darısı dileyen tüm bayanlara...
cok tsk ederiz Şeniz

oyyyyy ikrarcım..sağlıklı büyüt inşallah..Ağlarak okudum tüm duygularını :nazar:
cok tsk ederiz cok sagloun Şeniz

hayırlı bir evlat olsun inş...

cok tsk ınsallah Şeniz

Canım Maşşallah allah analı babalı büyütsün... ne güzel yazmışsın allah isteyen herkese nasip etsin...

maşallah canım ağlayarak okudum canım alimiz hoşgeldi bitanem bende şu an 20. haftamdayız bizde tüp bebkle inşallah evlat sahibi olacağız rabbim bizlerede göstersin kucağımıza alcağımız günleri inşallah canım hele o gözlerimi açtım dünyadaki en büyük aşkımla karşılaştım demişsinya aynen öyle canım insan içinde kıpır kıpırken tuhaf oluyo annelik buişte

maşallah canım ağlayarak okudum canım alimiz hoşgeldi bitanem bende şu an 20. haftamdayız bizde tüp bebkle inşallah evlat sahibi olacağız rabbim bizlerede göstersin kucağımıza alcağımız günleri inşallah canım hele o gözlerimi açtım dünyadaki en büyük aşkımla karşılaştım demişsinya aynen öyle canım insan içinde kıpır kıpırken tuhaf oluyo annelik buişte

amin canım rabbım sana da yasatsın ınsallah kucagına sag salım almayı ne demek ıstedıgımı ınan o zaman daha ıyı anlıycaksın hep korkularımız vardırya tüp bebek oldugu ıcın ya bısey olursa dogumdan sonra kucagına alıyosunya ınan oyle hafıflıyosunkı ne acı ne sızı hıc bısey hıssetmıyosun hayırlı dogumlar naıp etsın rabbım canım benımŞeniz

tebrikler cnm
allah herkese yaşatsın bu duyguyu inş.
sağlık ve mutlulukla büyüsün ali paşa
cok tsk ederim canım Şeniz

bir çok arkadaş gibi benimde gözlerim dolu dolu okudum

bebeginiz hayırlı uğurlu olsun.
ne tatlıdır o şimdii
öptüm minik minik ellerindennn onun.

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah...Çok sevindim sağlıkla kavuştun yavruna...
Mutlu, sağlıklı bir insan olsun Ali...adıyla yaşasın inşallah...
Darısı başımıza ne diyeyim...

Ağlamadan okumak bir haylıi zor oldu:gitme: ilk günleri anlatmaya başlamışsın ya hani anlatmaya sanki o günlere geri döndüm:asigim: yaa az ağlamadık hepsi birer hatıra işte :asigim:

Ali annen seni çok bekledi :asigim:uğruna çok göz yaşları döktü:asigim: bir ara eskilerden bir sen bir ben kaldık durduk hep birbirimize ama sen anneni fazla bekletmedin çok şükür ki:lepi: hoşgeldin Aliş:ecrin_bebek: Rabbim seni ikroşa ve oktay eniştemize bağışlasın ömrün uzun bahtın açık olsun işallah :Saruboceq:cennet kokulu yanaklarından öp annesi benim için:asigim:

Back