Anlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne ya
Müdürün elinde tabii ama bugüne kadar eteğini uzat, makyaj yapma diyen chp li hdp li bi müdür görmedim ben...
Özel hayatta kim ne isterse onu giysin...ama okul orası okul...geçen sene merdiven çıkarken çamaşırı gözüken kızlar vardı...müdür nerdeydi ?
Sen dışarıda giy minini banane ama benim kızıma nasıl kezban dersin? Aile zihniyeti işte...ben neden kızımı doldurmuyorym git sen de onlara laf sok diye...Allaha havale et geç, uyma diyorum...ezik akp li zihniyeti işte
zaten bunu mesele haline getiren erdoğan dı "Benim türbanlı kardeşim Benim Türbanlı kardeşim" İyi de mübarek Ben başım açık diye Senin Kardeşin Değilmiyim Türbanlıların haklarını Korucaksın Diye Beni Niye Yerden Yere Vuruyosun.. Bu ülkede Daha neler Görecek Gözlerim Merak Ediyorum :)İşte birbirlerini tanımak için, destek için türbanlarını siyasete alet ediyorlar.
Çok yanlış çok...
Sare davudoğlu gerçekten benim de takdir ettiğim bir insan.
Duruşu, sadeliği, çalışan kimliği ile gerçekten gözlerin aradığı naif kadın modeli.
olmadı apranxx.Aynen öyle....başörtüsüne izin olsun ama bi karış çamaşıra kadar kısa olan eteğe izin olmasın...net
özgür ülke miAma orda devletin o insanlara yardım etmemeside insanlık suçudur..
Hadi hadi korkma suç de asmazlar seni korkma özgür bir ülkeyiz:)
Niye çürüsün ya hu?Eteğini uzat diyen chpli müdür görmedin mi?
Bu yorum cidden yobazlıga kaçıyor kusura bakma.
Neden chpli müdür mini etekli kız mı istiyor okulunda?
Nasıl bi ayırımcılık bu ben anlamadım.
Benim amcam lise müdürü koyu mhpli,
Eski müdürüm chpliydi mum olurduk önünde.
Babamın en samimi arkadası oda öyleydi.
Hiç biri bi karış eteğe göz yummazdi kurallar dahilindeydi hersey..
Sacma bir tespit.
Çürür bu:)
benim ortaokul lisede eteğime saçıma makyajıma karışan öğretmenler vardı ve o zaman hükümette akp yoktuAnlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne ya
Müdürün elinde tabii ama bugüne kadar eteğini uzat, makyaj yapma diyen chp li hdp li bi müdür görmedim ben...
Özel hayatta kim ne isterse onu giysin...ama okul orası okul...geçen sene merdiven çıkarken çamaşırı gözüken kızlar vardı...müdür nerdeydi ?
Sen dışarıda giy minini banane ama benim kızıma nasıl kezban dersin? Aile zihniyeti işte...ben neden kızımı doldurmuyorym git sen de onlara laf sok diye...Allaha havale et geç, uyma diyorum...ezik akp li zihniyeti işte
Her koyun kendi bacağından da adılsa mahallenin kokusu beni de rahatsız eder....Nasıl tepene kadar kapalıysan.
Totosuna kadar açık olana da karışamazsın.
Herkes kendinden sorumludur.
Her koyun kendi bacağından asılır.
apranxx
Refah partilidir o müdürbenim ortaokul lisede eteğime saçıma makyajıma karışan öğretmenler vardı ve o zaman hükümette akp yoktusaçmalıyosun eğtim konusunda..git bi yüzüne su çarp kendine gel bence :)
aynı okulun öğrencileri olabilir miyiz benim beden eğitimi öğretmenin de öyleydi kulakları çınlasınAyy ne severdim zamanında dizüstü okul eteği giymeyi. Bir beden eğitimi öğretmenimiz vardı sıradan geçerken dizin üstünde etek gördü mü süveteri yukarı kaldırtırdı:) yasaklar çekici geldiğinden heralde bi kere kesin kıvırırdım. Zaten bi taneden sonrası eteği marul gibi gösteriyor. Bu da böyle bi konuyla alakası olmayan anım:)))
Her koyun kendi bacağından da adılsa mahallenin kokusu beni de rahatsız eder....
Sivil hayatta isteyen istediğini giyer...beni bağlamaz....ama dizinde etek giyiyor diye kezban olunan bi okulda mini de giyilemez o zaman...diyeceksin ki başörtü...
Ben aşırılığa karşıyım....başörtü olur da çarşaf olmaz...diz üstü etek olur da süper mini olmaz...
ya bi git allah aşkına silkelende gel sabahtan beri yazdığın saçmalıklara son verRefah partilidir o müdür
İşte diyoruz ya şahsi fikir...benim fikrim aynen yukarıdaki gibi...dekolte çarşaf vs olmamalı....herşeyin azı karar çoğu zararolmadı apranxx.
benim şahsi fikrim eğitim seküler olmalıdır. bu yüzden dini nitelikli okulların "özel" olmasını ve devlet okullarının tamamen sekülerleşmesi gerektiğini düşünüyorum.
ama eğer başörtüsü serbest olacaksa, tüm kılık kıyafet serbest olur. mini etek de giyilir, dekolte de giyilir.
ay bence okul olmasın rahat etsin veletlerİşte diyoruz ya şahsi fikir...benim fikrim aynen yukarıdaki gibi...dekolte çarşaf vs olmamalı....herşeyin azı karar çoğu zarar
Eh bu olmadı apranxx.Ben aşırılığa karşıyım....başörtü olur da çarşaf olmaz...diz üstü etek olur da süper mini olmaz...
okul olmadan şimdiki durumdan daha beter gerileriz :)ay bence okul olmasın rahat etsin veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?