- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
oo karneyle tüpp, bide yağ kuyruğu varsa tadından yenmezte allahım tamam bakmıcaz sana karneyle tüp al artık
sen istersin de biz yapmazmıyız o zaman hastanede rehin bırakıcam üstüne ne dersin ?oo karneyle tüpp, bide yağ kuyruğu varsa tadından yenmez
aynen bende kaçar mesaim bitti,sen istersin de biz yapmazmıyız o zaman hastanede rehin bırakıcam üstüne ne dersin ?neyse gençler minnak kaçar
sen istersin de biz yapmazmıyız o zaman hastanede rehin bırakıcam üstüne ne dersin ?neyse gençler minnak kaçar
aynen bende kaçar mesaim bitti,daha hastaneye gidicem
sabah yine burlardayım abla görüşürüz, mesai bitti,Huuu nereye daha karpuz keseceydikkk
İyi akşalar kızlarrrrr görüşürüzz
sabah yine burlardayım abla görüşürüz, mesai bitti,
Bak şunu da biliyorum...geçen sene okullarda temizlik yapıldı...hangi okulun müdürüne baksam bi akp li :)
Memnun muyum tabi ki evet....lisede eskiden öğrenci mi sanatçı mı belli olmayan kızlar şimdi eteklerini bi karış yapamıyorlar...dudakta ruj gözde kalem gelemiyorlar....müdür sürekli takipte....kızımın eteği dizinde diye kezban deyip dalga geçen arkadaşları şuvan protesto yapıp pantalon giyiyorlar :)
Memnunum valla
Bak şunu da biliyorum...geçen sene okullarda temizlik yapıldı...hangi okulun müdürüne baksam bi akp li :)
Memnun muyum tabi ki evet....lisede eskiden öğrenci mi sanatçı mı belli olmayan kızlar şimdi eteklerini bi karış yapamıyorlar...dudakta ruj gözde kalem gelemiyorlar....müdür sürekli takipte....kızımın eteği dizinde diye kezban deyip dalga geçen arkadaşları şu an protesto yapıp pantalon giyiyorlar :)
Memnunum valla
Bak işte burdaki sorun devlette değil...karşı binadaki yalancıda....kimbilir evi kimin üstüne gösterdi...
Anlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne yaAh apranaxx ah.O tavir mudurun kendi insiyatifidir.Kizimin sacina karisamazsiniz diye carlayanlar (senin tabirinle yeni Turkiyede soz sahibi olup hakkini arayanlar) var. Bir de celismesen ne guzel olacaksin var yaa :)
Haa bir de eskiden yemin torenine giremezdik ühüü den biliyorum temizlik yapip mudurlerin hepsini akp'li yaptilar cok mutluyuma tornistan edişin takdire şayan. O insanlarin oraya nasil geldigini biliyorsan hak,hukuktan bahsetme ozaman e mi? Az cok cozdum de seni.Kontra yapayim derken bahsetmiyorum zaten de deme meyilindesin.Dersen sasirmam :)
işte tamda bu sayede sana şunu söyliyim öğrenciler öğretmenlerinden korkmuyor. saygısızlık öğretmene diz boyu.. biz okuldayken kılık kıyafete karışılırdı okula 1 kilo makyajla gelinmezdi erkeklerin saçları kızlar gibi uzun olmazdı okul formasının haricinde üzerine kıyafet giyilmez ayakkabılar siyahtan başka renk olmaz kızlar tırnakları bırak ojeli olmayı mm uzunlukta olmazdı... öğretmene saygı vardı korku vardı şimdi öğrenciler bırak korkmayı öğretmenine bıçak çeken çocuklarla dolu ortalık.. o yüzden cahiliz o yüzden gerilemedeyiz.. hee bu akp zamanında mı oldu bunu akp mi yaptı dersek saçmalık olur o yüzden bırak bu saçma düşünceni...neymiş hakkımız olmuş.. öğretmene saygısızlık ne zamandan beri hak hukuk olmuş durduk yere öğretmen canı sıkılıyor diye çocuğa vurmaz..Akp zamanında sesiniz yükselmeye başladı...hakkınız hukukunuz bu dönemde kıymet gördü...neden dayak yedin öğretmeninden o zaman? Dur tahmin edeyim sen yemedin...ama sıra arkadaşın yedi dimi
Devleti kandıran da suçludur!Bence sorun öncelikle devletin emekli maasi alan ama kirada oturan insana yardımı kabul etmemesi.
Bizene devleti kandıranlardan?
Emekli maasi 1000 tl alıyor,kirada oturuyor,çocuk okutuyor,faturası yemesi içmesi var ama kömür yardımı alamıyor?
Üzücü gercekten,oy icin dagıtılanlardan verselermiş azıcık keske..
Anlamadım valla yazdığını :) kontra montra ne ya
Müdürün elinde tabii ama bugüne kadar eteğini uzat, makyaj yapma diyen chp li hdp li bi müdür görmedim ben...
Özel hayatta kim ne isterse onu giysin...ama okul orası okul...geçen sene merdiven çıkarken çamaşırı gözüken kızlar vardı...müdür nerdeydi ?
Sen dışarıda giy minini banane ama benim kızıma nasıl kezban dersin? Aile zihniyeti işte...ben neden kızımı doldurmuyorym git sen de onlara laf sok diye...Allaha havale et geç, uyma diyorum...ezik akp li zihniyeti işte
kim yardım alabilmek için dairelerini başkasının üstüne yapar ki hadi onu bırak benim anlattıklarıma ne diosun suriye melesiBak işte burdaki sorun devlette değil...karşı binadaki yalancıda....kimbilir evi kimin üstüne gösterdi...
Ama orda devletin o insanlara yardım etmemeside insanlık suçudur..Devleti kandıran da suçludur!
Aynen öyle....başörtüsüne izin olsun ama bi karış çamaşıra kadar kısa olan eteğe izin olmasın...netEvet başörtülü öğrenciye izin var ama eteği bir karış(!) olanlara izin yok ve bu sizin için doğru olan.Tavsiyem kendinize istediğiniz özgürlüğü veya hakkı bir başkası için de isteyin.Merak etmeyin bir şey kaybetmezsiniz.
Neden? Başörtüsünü takanda bilincli özgür etek giyende bi okadar bilincli ve özgür olmalı. Eşitlik yok ozaman bu ülkede.Aynen öyle....başörtüsüne izin olsun ama bi karış çamaşıra kadar kısa olan eteğe izin olmasın...net
Aynen öyle....başörtüsüne izin olsun ama bi karış çamaşıra kadar kısa olan eteğe izin olmasın...net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?