Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

Buraya varmasin is ya Özür dileme bu kez ben mahcuo olurum
Anlattigin durum beni etkikedi baya bi
Uzucu bir durum olmus
Ama sana da hak verdim yasi küçük okulda zaten yasak yani bir sürü engel ne diyecegini bilememissin

yaninaslında karşı değilmisin çarşafa ?
Bende çarşafa karşı olmayı anlamıyorum.
neden bir insan çarşafa karşı olur?

Uzucu bir durum olmus
Ama sana da hak verdim yasi küçük okulda zaten yasak yani bir sürü engel ne diyecegini bilememissin
sanada maşallah demek istiyorum.

Uzucu bir durum olmus

Akp zitti din düşmanı mi yani ?
Ya da çarşaf esittir islam?
Yine mantik devredisi :)

Huhuuuu dini yorumlar yasakkkk.
Örtüyle ilgili düşünceleri de partilere bağlamayın, o zaman x parti seçmenleri Müslüman, Y parti seçmenleri değil gibi bir algı oluşur ki, bu günahtır, inananlara iftira etmiş olunur.
Ayrıca din müstakildir, kişinin kendini alakadar eder.
Nokta koyalım bu tip yorumlara.

yaninaslında karşı değilmisin çarşafa ?
Bende çarşafa karşı olmayı anlamıyorum.
neden bir insan çarşafa karşı olur?
Konu çok uzamasın yeterince üzüldüm....yanlış ifade kullandım...son kez sana da söylim o zaman....hiçbir kıyafete karşı değilim...olay nasıl buraya geldi hatırlamıyorum bile....düşünmeden pat diye yazdım aslında meryemi kırdım farketmeden...kırabileceğimi düşünmeden...okullarda mini etek eşarptan falan çıktı ya....başörtü serbestse mini de olmalı dendi...ben de birden aşırı miniyle çarşafta olmasın dedim...ucunun nereye gideceğini düşünmeden...hani orta yol olsun okulda diye...yoksa sokakta kimin ne giydiğine dönüp bakmadım bile şimdiye kadar....okul muhabbetin de kafa karışıklığı ile düşünmeden söyledim...

Mune kusura bakma su kisma guldum. Cok yumusak bir gecis yapmissin. Hosuma gitti.

Neyse saraylim takil sen :)
Sen ne zamandan beri AKPli oldun gene yav? Onlar sizi sevmiyorlar, kullaniyorlar, hala anlamadin mi? Yarin memleketi tamamen ele gecirdiklerinde demokrasi treninden nasil inmeyi planliyorlarsa sizi de oyle yere birakiverecekler.. Simdi okula girebiliyorsun, yarin kadinlar eve diyecekler.. Okudugun da hic isine yaramayacak.. O gun gelene kadar orada bekle, ama o gun geldigindene yapacaksin? O zaman bu isin donusu olmayacak, cunki soz hakkin elinden coktan gitmis olacak. Bu gununu laik devlet duzenine borclusun, unutma. Partiler gelir, gider, kanunlar degisir, gene degisir, ama rejim elden gitti mi kaderin bir kisinin iki dudagi arasina duser, sana bicilen yasam standardini asla degistiremezsin.

şükür:) çarşafa karşıyım deyince dumur oldum üzüldüm.yani o profilde görünmüyorsun da cnm benim
açıklayıcı oldu tmm anlaşıldı mesele:)

Bu mudur yani !!!
E herhalde... Neden bugune dek CHP ve diger partiler icin din dusmani diyorlardi saniyorsun? Malzeme turban ve carsaf.. Yoksa 13 sene once de bu minarelerden ezan sesi yuksseliyordu, Kuran kurslari vardi, insanlar camilere dolusup namaz kilabiliyordu.. Tek fark turban ve carsaf... Sen de din dusmani oldun artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…