- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
Gene derken ben sadece bir kere parti taraftari oldum sonrasında isler değişti artik sadece tercih yapıyorum a parti b parti farketmiyor yani.Sen ne zamandan beri AKPli oldun gene yav? Onlar sizi sevmiyorlar, kullaniyorlar, hala anlamadin mi? Yarin memleketi tamamen ele gecirdiklerinde demokrasi treninden nasil inmeyi planliyorlarsa sizi de oyle yere birakiverecekler.. Simdi okula girebiliyorsun, yarin kadinlar eve diyecekler.. Okudugun da hic isine yaramayacak.. O gun gelene kadar orada bekle, ama o gun geldigindene yapacaksin? O zaman bu isin donusu olmayacak, cunki soz hakkin elinden coktan gitmis olacak. Bu gununu laik devlet duzenine borclusun, unutma. Partiler gelir, gider, kanunlar degisir, gene degisir, ama rejim elden gitti mi kaderin bir kisinin iki dudagi arasina duser, sana bicilen yasam standardini asla degistiremezsin.
Yeryer hararetli yazışmalarım varsa da bu da bir tarafin diger tarafin agir HAKARET ve asagilamalara maruz kalmalarindandir.
Rejim derken islami kastediyorsan ben gocunmam ilimde ismini ilk siraya yazdiran hz aisedir bir kadin olarak
(Islamin dogusunda)
Geri planda kalmak mi... asil bu rejimle gereksiz baskilarla geri kalindi simdi baslamak istemiyorum o konuya...
Rejimden de onemli olan birsey var o da yineticilerin beyninin ve kalbinin ici...