- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
süleymancılar var bide, önce iğneleyip, sonra kurdele gibi yapıyorlar.Doğrudur inanırım valla, yeni bir akım bu. Kendi kızı da öyle kapatıyor sanırım. Mesela saadetçiler böyle omuzlarına serdiriyorlar ve tepeden deve hörgücü gibi olan görmedim. Onlarınkini de beğenmiyorum. Emine Erdoğan mesela çok abartı yapıyor her şeyini. Örtüsünden makyajına. En beğendiğim kapalı Sare Davutoğlu.
hayır inanmıyooorrruuuummm.Ali Babacan üzerinden asgari ücret yalanı!
Ali Babacan'ın eski bir röportajından belli bir kısmı cımbızlayan sözde gazeteciler bu sefer de seçim vaatleri üzerinden saldırmaya başladı.
ESKİ TARİHLİ YALAN HABER!
Başbakan Eski Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan'ın seçim öncesinde TRT'de verdiği bir röportaj üzerinden harekete geçen sözde gazeteciler, bu röportajı bugün yapılmış gibi göstererek yalan bir habere daha imza attı.
RÖPORTAJIN DEVAMINI VERMEDİLER
Hazırladıkları haberlerde Babacan'ın “Asgari ücret komisyon tarafından tespit ediliyor ve orada işveren kesimi de var, işçi kesimi de var. Beraberce oturuluyor, konuşuluyor. Fakat hükümetin görüşü çok etkili. Yani hükümet bir şey söylediğinde o komisyonda çok etkili oluyor. Dolayısıyla biz ne açıkladık aslında? Dedik ki 2016 yılında asgari ücret net 1300 lira olacak şekilde biz hükümet olarak o komisyona tavsiyede bulunacağız dedik”ifadelerine yer vererek yalan haberlerine attıkları ''Babacan 1300 TL asgari ücret vaadinden çabuk caydı'' ve ''Asgari ücret 1300 TL olacak demedik'' şeklinde başlıklar ile Babacan'ın sözlerini çarpıtan sözde gazeteciler, söz konusu röportajın devamını ise haberlerine yansıtmadı.
BABACAN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYOR: 1.300 TL NETTİR
Babacan seçim öncesinde TRT'yer verdiği röportajında 1300 TL'lik asgari ücret vaadi ile ilgili söz konusu teklifi Asgari Ücret Komisyonu'na ileteceğini belirtirken, bu teklifi hükümete ilettikten sonra işverenin çok bir şey söyleyemeyeceğini ve bu konuda her hangi bir spekülasyona girilmemesi gerektiğini hatırlatırken, ''Bizim 1,300 Lira vaadimiz nettir ve 2016'da uygulanacak bir rakamdır. Bu rakam bekar çalışan için uygulanacak bir rakamdır. Evli olan çalışanlarımızın eline daha fazla rakam geçecektir.'' diyor.
KAYNAK:http://ekonomi.haber7.com/turkiye-e...li-babacan-uzerinden-asgari-ucret-yalani?wr=1
Niye bi haber olayım ki...gayette biliyorum...neyse dinlen sen...bi ara yazarsın...El pence divani bu sekilde anlayacagini tahmin edememistim.Kastim ogretmenin veli karsisinda ezilip buzulmesi degildi Simdi kalkip kim neden bunu yapmak zorunda kaliyor'a girmeyecegim.7 saat dersten yeni ciktim.bir de simdi burda anlatima baslamayayim.Mesaim bitti..Ama sunu bil.Milli egitim camiasinda ozellikle son 2-3 yildir neler donuyor cidden bi'habersin.
İşte birbirlerini tanımak için, destek için türbanlarını siyasete alet ediyorlar.Doğrudur inanırım valla, yeni bir akım bu. Kendi kızı da öyle kapatıyor sanırım. Mesela saadetçiler böyle omuzlarına serdiriyorlar ve tepeden deve hörgücü gibi olan görmedim. Onlarınkini de beğenmiyorum. Emine Erdoğan mesela çok abartı yapıyor her şeyini. Örtüsünden makyajına. En beğendiğim kapalı Sare Davutoğlu.
ay nolur inanhayır inanmıyooorrruuuummm.
İşlerine geldiği gibi kırpıp haber yapıyorlar inandığımız değerlerin bedelinin 300 tl olduğunu sanan ileri zekâlılar var..Ali Babacan üzerinden asgari ücret yalanı!
Ali Babacan'ın eski bir röportajından belli bir kısmı cımbızlayan sözde gazeteciler bu sefer de seçim vaatleri üzerinden saldırmaya başladı.
Başbakan Eski Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan'ın seçim öncesinde TRT'de verdiği bir röportaj üzerinden harekete geçen sözde gazeteciler, bu röportajı bugün yapılmış gibi göstererek yalan bir habere daha imza attı.
Hazırladıkları haberlerde Babacan'ın “Asgari ücret komisyon tarafından tespit ediliyor ve orada işveren kesimi de var, işçi kesimi de var. Beraberce oturuluyor, konuşuluyor. Fakat hükümetin görüşü çok etkili. Yani hükümet bir şey söylediğinde o komisyonda çok etkili oluyor. Dolayısıyla biz ne açıkladık aslında? Dedik ki 2016 yılında asgari ücret net 1300 lira olacak şekilde biz hükümet olarak o komisyona tavsiyede bulunacağız dedik”ifadelerine yer vererek yalan haberlerine attıkları ''Babacan 1300 TL asgari ücret vaadinden çabuk caydı'' ve ''Asgari ücret 1300 TL olacak demedik'' şeklinde başlıklar ile Babacan'ın sözlerini çarpıtan sözde gazeteciler, söz konusu röportajın devamını ise haberlerine yansıtmadı.
Babacan seçim öncesinde TRT'yer verdiği röportajında 1300 TL'lik asgari ücret vaadi ile ilgili söz konusu teklifi Asgari Ücret Komisyonu'na ileteceğini belirtirken, bu teklifi hükümete ilettikten sonra işverenin çok bir şey söyleyemeyeceğini ve bu konuda her hangi bir spekülasyona girilmemesi gerektiğini hatırlatırken, ''Bizim 1,300 Lira vaadimiz nettir ve 2016'da uygulanacak bir rakamdır. Bu rakam bekar çalışan için uygulanacak bir rakamdır. Evli olan çalışanlarımızın eline daha fazla rakam geçecektir.'' diyor.
KAYNAK:http://ekonomi.haber7.com/turkiye-e...li-babacan-uzerinden-asgari-ucret-yalani?wr=1
Canim bunun konusunu açtım. Aynı şeyi görsek, aynı şeyi okusak, aynı şeyi duysak da onlar yine anladığı gibi anliycak...Ali Babacan üzerinden asgari ücret yalanı!
inanmaamm, her ay hesabıma asgari ücreti 1300 tl yatırsa da inanmamay nolur inan
valla şekercim muhalefete ya da savunmaya gelmedim zaten her haber sitesi kendine göre birşey yapıyor burada paylaşılan haber üzerine bir bakayım dedim bununla karşılaştım şaşırdım mı ? tabiki de hayırİşlerine geldiği gibi kırpıp haber yapıyorlar inandığımız değerlerin bedelinin 300 tl olduğunu sanan ileri zekâlılar var..
tamam kız ben vereyim benim hesaba yatırsınlar ben sana vereyim ne dersininanmaamm, her ay hesabıma asgari ücreti 1300 tl yatırsa da inanmam
Parmağımda yüzükler kolunda bilezikler ellerinde tenceler gelsin bize beleş yemeklerrrr. Yaa malesef devletin içinde de kendini bilmez personeller yok deil . İhtiyacı yok belediyeden her akşam yemeğini alır gelir kadın 3 çeşit bide beğenmez çöpe atar belediyenin her imkanından faydalanır ücretisiz hasta hizmeti alışveriş çeki şehir dışı gezileri. Ama sağda solda devletini kötülüyor beğenmiyor oğlunu eyleme gönderiyor evde molotof hazırlıyor çıkıyor gidiyor bebeleri. Hep bunlara şahit olduk varsa hakkımız Allah a havale ediyorum. Bazı kesime bariz çok ayrıcalık gösteriliyor ama yinede devletimi kötülemem iyisi olması için çabalarım.Yoo canım ailecek oturuyorlardı üste ana baba altta evli çocuklar sanmıyorum başkasının üstüne olduğunu. Ayrıca devlet öyle kolay kandırılamaz lütfen
Ki zaten gerçekten 1300 olduğunda, "bravo adamlara" demiycekler; "zaten yapmak zorundaydilar, hıh" diyecekler...Ali Babacan üzerinden asgari ücret yalanı!
Bak şunu da biliyorum...geçen sene okullarda temizlik yapıldı...hangi okulun müdürüne baksam bi akp li :)El pence divani bu sekilde anlayacagini tahmin edememistim.Kastim ogretmenin veli karsisinda ezilip buzulmesi degildi Simdi kalkip kim neden bunu yapmak zorunda kaliyor'a girmeyecegim.7 saat dersten yeni ciktim.bir de simdi burda anlatima baslamayayim.Mesaim bitti..Ama sunu bil.Milli egitim camiasinda ozellikle son 2-3 yildir neler donuyor cidden bi'habersin.
olmaz veremezsin sende vermeezzsssiiinnnnntamam kız ben vereyim benim hesaba yatırsınlar ben sana vereyim ne dersin
dövlet bana bahmirr dersin ama ondan sonra sen bilirsinolmaz veremezsin sende vermeezzsssiiinnnnn
bakmasın zaten onu istiyorum bendövlet bana bahmirr dersin ama ondan sonra sen bilirsin
Sana serbest nerden istiyorsan ordan kırp yalnız dikkat et sigarayı düşürüp yakma kırptıklarınıvalla şekercim muhalefete ya da savunmaya gelmedim zaten her haber sitesi kendine göre birşey yapıyor burada paylaşılan haber üzerine bir bakayım dedim bununla karşılaştım şaşırdım mı ? tabiki de hayırben de kırpcam
te allahım tamam bakmıcaz sana karneyle tüp al artıkbakmasın zaten onu istiyorum ben
yakarım ben söz verememSana serbest nerden istiyorsan ordan kırp yalnız dikkat et sigarayı düşürüp yakma kırptıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?