- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Bakıyorumda iyi takip ediyorsun beni.Ha ha ben banlarımı hep polemikten aldım...ban demişken daha dün seviyrsizlikten banlı değilmiydin sen
tamam işte bende onu diyorum çevirip brüt dicekler alışıla gelmiş şeyler bunlar ki :) yazık insanlar inanıyor bide ya bide ne var biliyomusun kılıçdaroğlu asgari ücret 1500 tl olucak dediğinde vay efendim bütçe zaten en fazla 1000 tl yi karşılayabiliyor kaynak yok bilmem ne diolardı :) nasıl biranda o kaynak 1300 tl yi karşılıcak duruma geldi onu anlamadımNet 1300 denilmişti ama neyse.
Deran o değil deBakıyorumda iyi takip ediyorsun beni.
Senin gibi biri yüzünden banlandım işte naparsın. Polemik diyorsunda gözlerimle gördüm senin nasıl tartiştiğini:)
Tartışırım evet...hala da tartışıyorum...ama hiçbirinden hakaret sebebiyle ban yemedim...hakaret etmeden de yazabiliyorum pekala...Bakıyorumda iyi takip ediyorsun beni.
Senin gibi biri yüzünden banlandım işte naparsın. Polemik diyorsunda gözlerimle gördüm senin nasıl tartiştiğini:)
Şimdi merak ediyorum bu dk bir gol 1 den sonra hiç pişman olan varmısanmıyorum ama
Asgari ücret göze alınarak akpye oy verilmediğini hepimiz biliyoruz.
Hatta akpye akp mantığı ile değil reis uğruna oy verildiğinin de farkındayız.
O yüzden çok da önemi yok bunların akp seçmeni için.
Şimdi merak ediyorum bu dk bir gol 1 den sonra hiç pişman olan varmısanmıyorum ama
Hak eden gitsin, bu kadar alaycı konuşuluyorsa gidecek..
Dik dur eğilmeDeran o değil deapranxx çok güzel şarkı söylüyor.
Bize bir söylese de dinlesek :)
Seçim akşamı baya döktürdü buralarda.
Oh çalıyorsa helali hoş olsun çatır çatır yesin diyenleri biliyorum yakınlarımdan asgari ücreti sorun ediyoruz bizdeBu dk 1 gol 1 lere algı operasyonlarıyla öylesine alıştırılmış bir toplum var ki , şükür Yarabbi derler eminim.
Ha bak Dk 1 sen kendin söyledinŞimdi merak ediyorum bu dk bir gol 1 den sonra hiç pişman olan varmısanmıyorum ama
Abla bugün çok okkalı konuşuyorsun.. Her biri bir ata sözü gibi..
Kardelenin şiirleri,apranaxxın şarkıları:))Deran o değil deapranxx çok güzel şarkı söylüyor.
Bize bir söylese de dinlesek :)
Seçim akşamı baya döktürdü buralarda.
Dik dur eğilme
İnananlar seninle
Allahın emrettiği yolundan geri dönme...
Dünyada müslümanlar elem keder içinde
Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde
Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı
Karşısına dikilmiş bir osmanlı evladı
Seni mi kırıcam
Kardelenin şiirleri,apranaxxın şarkıları:))
Baya renkli seçmeni var şu akepenin. Birde bize bak :)
E sizde söyleyin...söylediniz de dinlemedik miKardelenin şiirleri,apranaxxın şarkıları:))
Baya renkli seçmeni var şu akepenin. Birde bize bak :)
Oh çalıyorsa helali hoş olsun çatır çatır yesin diyenleri biliyorum yakınlarımdan asgari ücreti sorun ediyoruz bizde
Aynen...Allah açlıkla terbiye etmesin...kuru ekmek bulamayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?