• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

Net 1300 denilmişti ama neyse.
tamam işte bende onu diyorum çevirip brüt dicekler alışıla gelmiş şeyler bunlar ki :) yazık insanlar inanıyor bide ya bide ne var biliyomusun kılıçdaroğlu asgari ücret 1500 tl olucak dediğinde vay efendim bütçe zaten en fazla 1000 tl yi karşılayabiliyor kaynak yok bilmem ne diolardı :) nasıl biranda o kaynak 1300 tl yi karşılıcak duruma geldi onu anlamadım :D

Bakıyorumda iyi takip ediyorsun beni.
Senin gibi biri yüzünden banlandım işte naparsın. Polemik diyorsunda gözlerimle gördüm senin nasıl tartiştiğini:)
Deran o değil de apranxx apranxx çok güzel şarkı söylüyor.
Bize bir söylese de dinlesek :)
Seçim akşamı baya döktürdü buralarda. ;)

Bakıyorumda iyi takip ediyorsun beni.
Senin gibi biri yüzünden banlandım işte naparsın. Polemik diyorsunda gözlerimle gördüm senin nasıl tartiştiğini:)
Tartışırım evet...hala da tartışıyorum...ama hiçbirinden hakaret sebebiyle ban yemedim...hakaret etmeden de yazabiliyorum pekala...

Seni görmemek ne mümkün...

Asgari ücret göze alınarak akpye oy verilmediğini hepimiz biliyoruz.
Hatta akpye akp mantığı ile değil reis uğruna oy verildiğinin de farkındayız.
O yüzden çok da önemi yok bunların akp seçmeni için.

Var yahu , önemi olmaz olur mu ?
Reis uğruna açlıktan ölecek mi insanlar ?
Seçim öncesi asgari ücreti % 25 düşürüyorum , emekli maaşlarına yarı yarıya kesinti deseydi , gör bakalım ak parti % sini ?
İnsanın hayat standartlarını etkileyecek her türlü vaadin , eylemin ve söylemin ; tüm parti seçmenlerinde etkisi olduğu gibi Ak Parti seçmenlerinin büyük kısmında da etkisi var .

Ak Parti de dahil hiç bir partinin seçmenini genellemeyin hayyal .

Emin olun ince eleyip sık dokuyan , aklı havsalanın almayacağı detaylara inip oy veren bir seçmen kitlesi var .Tam aksi de var .( Ben tümevarım da , tümdengelim de sevmem )

Deran o değil de apranxx apranxx çok güzel şarkı söylüyor.
Bize bir söylese de dinlesek :)
Seçim akşamı baya döktürdü buralarda. :KK66:
Dik dur eğilme
İnananlar seninle
Allahın emrettiği yolundan geri dönme...
Dünyada müslümanlar elem keder içinde
Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde
Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı
Karşısına dikilmiş bir osmanlı evladı
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Seni mi kırıcam :KK19:

Dik dur eğilme
İnananlar seninle
Allahın emrettiği yolundan geri dönme...
Dünyada müslümanlar elem keder içinde
Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde
Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı
Karşısına dikilmiş bir osmanlı evladı
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Seni mi kırıcam :KK19:

Vay döktürmüşsün yine

bu adam hem cumhuriyete karşı hemde 29 Ekim de Ulu Önder Atatürk ün huzuruna çıkıyor. Bu ne perhiz bune lahana turşusu :D

Back
X