Var yahu , önemi olmaz olur mu ?
Reis uğruna açlıktan ölecek mi insanlar ?
Seçim öncesi asgari ücreti % 25 düşürüyorum , emekli maaşlarına yarı yarıya kesinti deseydi , gör bakalım ak parti % sini ?
İnsanın hayat standartlarını etkileyecek her türlü vaadin , eylemin ve söylemin ; tüm parti seçmenlerinde etkisi olduğu gibi Ak Parti seçmenlerinin büyük kısmında da etkisi var .
Ak Parti de dahil hiç bir partinin seçmenini genellemeyin hayyal .
Emin olun ince eleyip sık dokuyan , aklı havsalanın almayacağı detaylara inip oy veren bir seçmen kitlesi var .Tam aksi de var .( Ben tümevarım da , tümdengelim de sevmem )
bu adam hem cumhuriyete karşı hemde 29 Ekim de Ulu Önder Atatürk ün huzuruna çıkıyor. Bu ne perhiz bune lahana turşusu
Aynen...Allah açlıkla terbiye etmesin...kuru ekmek bulamayanlar var
Allah aşkına ne içtin söyle ,ben de istiyorum...bu adam hem cumhuriyete karşı hemde 29 Ekim de Ulu Önder Atatürk ün huzuruna çıkıyor. Bu ne perhiz bune lahana turşusu
bide ona şaşırdım yaHasta değilse geliyor işte
Dik dur eğilme
İnananlar seninle
Allahın emrettiği yolundan geri dönme...
Dünyada müslümanlar elem keder içinde
Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde
Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı
Karşısına dikilmiş bir osmanlı evladı
Seni mi kırıcam
ya gülüm sen git önce biraz haber izle.. biraz bilgi edin ondan sonra görüşelim ben seni burda beklerim.. Böyle fransız kalarak konuşman tuhaf kaçıyorAllah aşkına ne içtin söyle ,ben de istiyorum...
Neden kara murat benimmm diye atladın ortaya
Cumhuriyet ne alaka atatürk ne alaka
bide ona şaşırdım yanasıl hasta olup rapor almadı ama seçim işte insanı ne hale sokuyor :)
Freni Patlamış Kamyon Gibi olanlar onlar aslında biliyosun demi :)Neyse frene basmak lazım demi tehlikeli sularda yüzmeyelim sonra..
CıkssssBiz zalimin yanındayız diye beyan veren davudoğlu değil miydi yahu :)
Birlikte mi yıkıyorsunuz yoksa ortalığı
Bu şarkı pek olmadı.
Başka bir tane söyle.
Freni Patlamış Kamyon Gibi olanlar onlar aslında biliyosun demi :)
Açıkçası ince eleyip sık dokusa idin söylemlerimin tümüne bakarak akp seçmenini değerlendirdiğimi görürdün.
Hiçbir negatif yoruma gelemeyen bir çoğunluğa sahip bir akp seçmeni var.
Ha sen bundan değilsindir anlarım.
İktidar destekçisi bir gazetede ya da kanalda bununla alakalı eleştirisel bir haber görebiliyor muyuz?
Ya da sen akp seçmeni iken yapılmayan ama vaad edilen ya da önce söylenip sonra inkar edilen beyanlarda bunu evet böyle bu yanlış diye değerlendirebiliyor Musun?
Benim için ince eleyip sık dokumak eleştirmek budur işte. Tarafsızlığın da olduğu gibi.
Hoş şu platformda kendim de dahil kimse tarafsız objektif değil. Duygularımızı katıyoruz işin içine.
Tıpkı senin gibi.
Kız 1300 asgari ücret konusundayız...29 ekim geçeli çok oldu...davutoğlu diyoruz asgari ücret diyoruz seçim vaadleri diyoruz...ya gülüm sen git önce biraz haber izle.. biraz bilgi edin ondan sonra görüşelim ben seni burda beklerim.. Böyle fransız kalarak konuşman tuhaf kaçıyor
Karşıdan duygularını katmıyorsun görünmüyor o Zaman o kadar diyeyim :)Yok ben duygu katmam , siyasetle de , siyasetçiyle de duygusal bir bağım yok çünkü .
Eleştirilecek noktaları da eleştiririm . Ama şimdi bu konunun neyini eleştireyim , baştan ofsayt .Babacan konuşmasını Ekimde yapmış , ardından gelen yorumlar ; dakka bir gol bir hemen kıvırdılar diye .
Bunlar üzerinde fazla konuşulmayacak kadar sığ ve yapay tartışmalar , esaslı mevzuları derinlemesine eleştiririz vakti gelince....
ya gülüm bende sana diorum ki seçim diye bişi var gözünü sevdiğim adama her haltı yaptırıyor :) 29 ekimlerde hastayım diyen adam seçimlerden dolayı ATAMIZIN huzuruna çıkıyor neyi anlamakta zorlandın onu anlamadım ??Kız 1300 asgari ücret konusundayız...29 ekim geçeli çok oldu...davutoğlu diyoruz asgari ücret diyoruz seçim vaadleri diyoruz...
Anıtkabire nasıl uçtun
Asgari ücret vaadiyle bağdaştır öpüjeemya gülüm bende sana diorum ki seçim diye bişi var gözünü sevdiğim adama her haltı yaptırıyor :) 29 ekimlerde hastayım diyen adam seçimlerden dolayı ATAMIZIN huzuruna çıkıyor neyi anlamakta zorlandın onu anlamadım ??
asgari ücretin 1300 tl olacağıda seçim vaadi seçmenden oy alsın diye oylar alındı iş bitti kıvırma senaryoları dönmeye başladı bile onu diorum... ama anlayana işte :)Kız 1300 asgari ücret konusundayız...29 ekim geçeli çok oldu...davutoğlu diyoruz asgari ücret diyoruz seçim vaadleri diyoruz...
Anıtkabire nasıl uçtun
Tabiki gerçekleştirilemez ama zaten adam 1300 tl olucak demedik demiş, zamanı gelince yapıcaz dememiş ki. Hoş 3 5 sene sonra yapsa ne fayda dimi ama?Ha bak Dk 1 sen kendin söyledin
Dakikasında ,anında vaatler gerçekleştirilemez herhalde
varmı böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?