Var yahu , önemi olmaz olur mu ?
Reis uğruna açlıktan ölecek mi insanlar ?
Seçim öncesi asgari ücreti % 25 düşürüyorum , emekli maaşlarına yarı yarıya kesinti deseydi , gör bakalım ak parti % sini ?
İnsanın hayat standartlarını etkileyecek her türlü vaadin , eylemin ve söylemin ; tüm parti seçmenlerinde etkisi olduğu gibi Ak Parti seçmenlerinin büyük kısmında da etkisi var .
Ak Parti de dahil hiç bir partinin seçmenini genellemeyin hayyal .
Emin olun ince eleyip sık dokuyan , aklı havsalanın almayacağı detaylara inip oy veren bir seçmen kitlesi var .Tam aksi de var .( Ben tümevarım da , tümdengelim de sevmem )
Açıkçası ince eleyip sık dokusa idin söylemlerimin tümüne bakarak akp seçmenini değerlendirdiğimi görürdün.
Hiçbir negatif yoruma gelemeyen bir çoğunluğa sahip bir akp seçmeni var.
Ha sen bundan değilsindir anlarım.
İktidar destekçisi bir gazetede ya da kanalda bununla alakalı eleştirisel bir haber görebiliyor muyuz?
Ya da sen akp seçmeni iken yapılmayan ama vaad edilen ya da önce söylenip sonra inkar edilen beyanlarda bunu evet böyle bu yanlış diye değerlendirebiliyor Musun?
Benim için ince eleyip sık dokumak eleştirmek budur işte. Tarafsızlığın da olduğu gibi.
Hoş şu platformda kendim de dahil kimse tarafsız objektif değil. Duygularımızı katıyoruz işin içine.
Tıpkı senin gibi.