• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

Var yahu , önemi olmaz olur mu ?
Reis uğruna açlıktan ölecek mi insanlar ?
Seçim öncesi asgari ücreti % 25 düşürüyorum , emekli maaşlarına yarı yarıya kesinti deseydi , gör bakalım ak parti % sini ?
İnsanın hayat standartlarını etkileyecek her türlü vaadin , eylemin ve söylemin ; tüm parti seçmenlerinde etkisi olduğu gibi Ak Parti seçmenlerinin büyük kısmında da etkisi var .

Ak Parti de dahil hiç bir partinin seçmenini genellemeyin hayyal .

Emin olun ince eleyip sık dokuyan , aklı havsalanın almayacağı detaylara inip oy veren bir seçmen kitlesi var .Tam aksi de var .( Ben tümevarım da , tümdengelim de sevmem )

Açıkçası ince eleyip sık dokusa idin söylemlerimin tümüne bakarak akp seçmenini değerlendirdiğimi görürdün.
Hiçbir negatif yoruma gelemeyen bir çoğunluğa sahip bir akp seçmeni var.
Ha sen bundan değilsindir anlarım.
İktidar destekçisi bir gazetede ya da kanalda bununla alakalı eleştirisel bir haber görebiliyor muyuz?
Ya da sen akp seçmeni iken yapılmayan ama vaad edilen ya da önce söylenip sonra inkar edilen beyanlarda bunu evet böyle bu yanlış diye değerlendirebiliyor Musun?
Benim için ince eleyip sık dokumak eleştirmek budur işte. Tarafsızlığın da olduğu gibi.
Hoş şu platformda kendim de dahil kimse tarafsız objektif değil. Duygularımızı katıyoruz işin içine.
Tıpkı senin gibi.

bu adam hem cumhuriyete karşı hemde 29 Ekim de Ulu Önder Atatürk ün huzuruna çıkıyor. Bu ne perhiz bune lahana turşusu :KK70:
Allah aşkına ne içtin söyle ,ben de istiyorum...
Neden kara murat benimmm diye atladın ortaya :D
Cumhuriyet ne alaka atatürk ne alaka :D

Dik dur eğilme
İnananlar seninle
Allahın emrettiği yolundan geri dönme...
Dünyada müslümanlar elem keder içinde
Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde
Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı
Karşısına dikilmiş bir osmanlı evladı
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Seni mi kırıcam :KK19:

Biz zalimin yanındayız diye beyan veren davudoğlu değil miydi yahu :)
Birlikte mi yıkıyorsunuz yoksa ortalığı :KK53:
Bu şarkı pek olmadı.
Başka bir tane söyle.

Allah aşkına ne içtin söyle ,ben de istiyorum...
Neden kara murat benimmm diye atladın ortaya :KK70:
Cumhuriyet ne alaka atatürk ne alaka :KK70:
ya gülüm sen git önce biraz haber izle.. biraz bilgi edin ondan sonra görüşelim ben seni burda beklerim.. Böyle fransız kalarak konuşman tuhaf kaçıyor :D

Biz zalimin yanındayız diye beyan veren davudoğlu değil miydi yahu :)
Birlikte mi yıkıyorsunuz yoksa ortalığı :KK53:
Bu şarkı pek olmadı.
Başka bir tane söyle.
Cıkssss :KK14:
En sevdiğim bu...bangır bangır dinliyorum evde...sonra süpermene bağlıyorum :KK53:

Açıkçası ince eleyip sık dokusa idin söylemlerimin tümüne bakarak akp seçmenini değerlendirdiğimi görürdün.
Hiçbir negatif yoruma gelemeyen bir çoğunluğa sahip bir akp seçmeni var.
Ha sen bundan değilsindir anlarım.
İktidar destekçisi bir gazetede ya da kanalda bununla alakalı eleştirisel bir haber görebiliyor muyuz?
Ya da sen akp seçmeni iken yapılmayan ama vaad edilen ya da önce söylenip sonra inkar edilen beyanlarda bunu evet böyle bu yanlış diye değerlendirebiliyor Musun?
Benim için ince eleyip sık dokumak eleştirmek budur işte. Tarafsızlığın da olduğu gibi.
Hoş şu platformda kendim de dahil kimse tarafsız objektif değil. Duygularımızı katıyoruz işin içine.
Tıpkı senin gibi.

Yok ben duygu katmam , siyasetle de , siyasetçiyle de duygusal bir bağım yok çünkü .

Eleştirilecek noktaları da eleştiririm . Ama şimdi bu konunun neyini eleştireyim , baştan ofsayt .Babacan konuşmasını Ekimde yapmış , ardından gelen yorumlar ; dakka bir gol bir hemen kıvırdılar diye .

Bunlar üzerinde fazla konuşulmayacak kadar sığ ve yapay tartışmalar , esaslı mevzuları derinlemesine eleştiririz vakti gelince....

ya gülüm sen git önce biraz haber izle.. biraz bilgi edin ondan sonra görüşelim ben seni burda beklerim.. Böyle fransız kalarak konuşman tuhaf kaçıyor :KK70:
Kız 1300 asgari ücret konusundayız...29 ekim geçeli çok oldu...davutoğlu diyoruz asgari ücret diyoruz seçim vaadleri diyoruz...
Anıtkabire nasıl uçtun

Yok ben duygu katmam , siyasetle de , siyasetçiyle de duygusal bir bağım yok çünkü .

Eleştirilecek noktaları da eleştiririm . Ama şimdi bu konunun neyini eleştireyim , baştan ofsayt .Babacan konuşmasını Ekimde yapmış , ardından gelen yorumlar ; dakka bir gol bir hemen kıvırdılar diye .

Bunlar üzerinde fazla konuşulmayacak kadar sığ ve yapay tartışmalar , esaslı mevzuları derinlemesine eleştiririz vakti gelince....
Karşıdan duygularını katmıyorsun görünmüyor o Zaman o kadar diyeyim :)
Dediğin gibi Zamanı gelince tartışırız bunları.

Kız 1300 asgari ücret konusundayız...29 ekim geçeli çok oldu...davutoğlu diyoruz asgari ücret diyoruz seçim vaadleri diyoruz...
Anıtkabire nasıl uçtun
ya gülüm bende sana diorum ki seçim diye bişi var gözünü sevdiğim adama her haltı yaptırıyor :) 29 ekimlerde hastayım diyen adam seçimlerden dolayı ATAMIZIN huzuruna çıkıyor neyi anlamakta zorlandın onu anlamadım ??

ya gülüm bende sana diorum ki seçim diye bişi var gözünü sevdiğim adama her haltı yaptırıyor :) 29 ekimlerde hastayım diyen adam seçimlerden dolayı ATAMIZIN huzuruna çıkıyor neyi anlamakta zorlandın onu anlamadım ??
Asgari ücret vaadiyle bağdaştır öpüjeem :KK19:

Anıtkabire nasıl uçtun
asgari ücretin 1300 tl olacağıda seçim vaadi seçmenden oy alsın diye oylar alındı iş bitti kıvırma senaryoları dönmeye başladı bile onu diorum... ama anlayana işte :)

Back
X