- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Yok applaaa ben beddua etmem. Gecmis olsun. Hem akpliyiz biz artık sana niye beddua edelimAhahaa sen memnun olacaksan kuru ekmekte yerim ben....bedduan mı tuttu nedir? Kaç gündür hastayım...mide bulantısından yediğim tek şey bayat ekmek
Geçmiş olsun :) geçen gün gecenin Bi vakti soğuklarda bayrak sallayacağım diye sokaklara dökülürsen olacağı oAhahaa sen memnun olacaksan kuru ekmekte yerim ben....bedduan mı tuttu nedir? Kaç gündür hastayım...mide bulantısından yediğim tek şey bayat ekmek
Sorma çok üşüdüm o geceGeçmiş olsun :) geçen gün gecenin Bi vakti soğuklarda bayrak sallayacağım diye sokaklara dökülürsen olacağı o
Ahahaa sen memnun olacaksan kuru ekmekte yerim ben....bedduan mı tuttu nedir? Kaç gündür hastayım...mide bulantısından yediğim tek şey bayat ekmek
Sorma çok üşüdüm o geceiyi salladım ama
Salladım ablaCevab geldi bayrak salladın dimiiisonrada şifayı kaptın
geri vites olmıcak bence şuanda asgari ücreti in brütü 1.273,50 buna 26,50 tl eklerler olur sana 1300 tl asgari ücret ama ele gecen de olur sana 1050 tl :)Geri viteste üstlerine yok.
Hdp nin 2000 tl vaadini yedin ama buna inanmadın öyle miBizde inanmamıştık zaten,inananlar düşünsün kara kara..
Biraz temiz habercilik yapsalar diorum. 1300tl nettir ve uygulama 2016da hayata geçecektir evli olanlar bekar olanlara nazaran biraz daha yüksek alacaklardır. Başladır yine ortalığı bulandırmaya. Hazımsızlık bu olsa gerek.
Yer tabi bak bu yalan haberide yemiş ahahshaHdp nin 2000 tl vaadini yedin ama buna inanmadın öyle mi
Apranaxx ve beyazgri birbirinizi bulmuşsınuz ama sizin adınıza çok üzgünüm,ban geldi:)Hdp nin 2000 tl vaadini yedin ama buna inanmadın öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?