- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Anladım.Esinizle veliniz gibi is gorusmelerine birlikte gitmeniz komik geri donus olmamasi bu sebepten olabilir.
Kendi kararlarinizi kendiniz alin birde disariya guvenmiyor durumlarini birakin size guvenmiyor yada kendi gibi goruyor cevreyi.
Zaten eşimde ille ben de geleyim diye bir durum yok güven konusunda problemimiz de yok bana hep sen insanlara nasıl davranacağını bilirsin der. Onun çalıştığı yerin civarı olduğu icin bana bulabilir misin dedi. Ben de çok dolaştığımız icin karistirabilecegimi söyledi. Odaya bile girmeyecekti sorun olmaz dediler sıkılmasın diye ben gel dedim görüşeceğim kişinin erkek olduğunu da biliyordu oysaki. Adam konuşurken ona çok bakmamıs benimle kontak kurmuş genelde onu öne sürüyor ben neciyim orada erkek erkeği az da olsa muhattaba alır dimi falan diyor adama yani onun kendini kuruşuçalışacak olan kendi kararını kendisi verecek olan sizsiniz eşinize söz hakkı tanımayın şartlar uyuyorsa girin ve çalışın , ben asla bu tarz ortamlara ne eşim ne ailemden biri ile gitmem,seçimlerimi kendime göre yapmışımdır ve çalışmak için yada çalışmayı düşündüğüm yer için eşimden izin almam...
Yorumlarimi yanlis anlamayin lutfen ama asiri kiskanclik gerçekten cok ilkel bir duygu.Bu kadari aslinda kadina saygisizlik geliyor bana.siz sonucta bir bireysiniz.Istediginiz yerde calisabilirsiniz.Calistiginiz uerde erkek olmasi cok normal inanin.Kadinda erkek te kendini bildikten sonra sorun cikmaz.
Daha sen bize kendini anlatmaya çabalıyorsun kötü bir şey deriz güldün diye. Ben bu toplumun değer yargısına....İnanın ön yargı sahibi olmasın diye ılımlı kişi gözükmeye çabasıyla bir guleryuzluk..
Adamla genel olarak ciddi konuştum ve ise hemen yarın başlayacakmisim gibi geldi mutluydum adam aniden 12 kişi daha var deyince hayal kırıklığı içeren bir gülüşle başımı egdim. Nasip o zaman dedim. Bu yani. Çocuk gibi kıskanıyor öyle tartışma değil hani benden başkası gormicek gülüşünü herkesin hatunu kendine güzel falan. Hani yarın belki diretmedigimi görünce git çalış dicek. Kafasındaki o küçük şeyi nasıl yok ederim diye düşünüyorum ama sağolun ne eşimin veliliği ne beni ise cagirmamalari kaldıBen niye gülüyorsun lafına takıldım. Somurtacak mısınız işe başlarsanız, günde kaç kişiyle konuşacaksınız kimbilir, elbette güleryüzlü olacaksınız. Kıskanç bir eşiniz var belli, buluttan nem kapar özellikte biri iş görüşmelerine yalnız gidin o yüzden, buna güldün demiş, yarın başka biriyle görüşseniz bakışınıza, söylediğiniz bir söze takılır, böyle iş bulamazsınız.
Gülüş kısmına öyle dedim çünkü daha önce başka yerlerle de görüştük orada da erkekler vardı adam onları değil bunu kıskanmis demek ki farklı bir tebessumdu düşüncesi yaratmamak için. Ne düşündüğünüz değil beni doğru anlayıp anlamadığınız ve fikirleriniz önemli sonuçta..Daha sen bize kendini anlatmaya çabalıyorsun kötü bir şey deriz güldün diye. Ben bu toplumun değer yargısına....
Neyse eşin de sinirimi bozdu be kıskanç özgüvensiz bir de kadınların olduğu iş yerine sokmaya çalışıyor. Böyle karısına güvenmeyip olay çıkartan dışarda kendi neler yapmaz. Sorsan dışarıya güvenmiyorum yok işte kıskancım bik bik bik. Kişi kendinden bilir işi...
Benden başkası görmeyecek lafı bence size güvensizliğinden, ben olsam bu lafı duyduktan sonra bana güvenmiyor musun diyerek üste çıkar, bırakın ikna etmeye çalışmayı dediğine pişman ederdim.Adamla genel olarak ciddi konuştum ve ise hemen yarın başlayacakmisim gibi geldi mutluydum adam aniden 12 kişi daha var deyince hayal kırıklığı içeren bir gülüşle başımı egdim. Nasip o zaman dedim. Bu yani. Çocuk gibi kıskanıyor öyle tartışma değil hani benden başkası gormicek gülüşünü herkesin hatunu kendine güzel falan. Hani yarın belki diretmedigimi görünce git çalış dicek. Kafasındaki o küçük şeyi nasıl yok ederim diye düşünüyorum ama sağolun ne eşimin veliliği ne beni ise cagirmamalari kaldı
Zaten ben üste çıktım üste çıkmalı bı durumum da yoktu yani ne demek istiyorsun falan filan derken sinirlendiğimi yansittim ama o beni yumuşatmaya çalışınca o denli ciddi bir kıskanma olmadığını kendince adamı yakışıklı bulduğunu ve benim de ne dusundugumu yokladığını farkettim. Diyorum ya yarın gelse tamam başla dese sasirmam çünkü ben ona ne çok hevesli gibi davrandım ne de kızdım orda çalışmamı istemiyor diye kafasında soru işareti bırakmadım. Hadi kızlar öylesine biri değil eşim neyi nasıl düşündüğünü ondan önce biliyorum güvensiz değil ama takıntılı. İlk evlendigimde daha cahil daha fazlaydı ama şimdi bu zamanlara şükredip daha da düzelecek diyorum..Benden başkası görmeyecek lafı bence size güvensizliğinden, ben olsam bu lafı duyduktan sonra bana güvenmiyor musun diyerek üste çıkar, bırakın ikna etmeye çalışmayı dediğine pişman ederdim.
Bu kafasındaki küçük birşey değil çünkü sizin düşündüğünüz gibi. Sonuçta gülmekten gülmeye fark değil mi, insan eşine başka güler yabancı birine başka güler. Benden başkasına gülmeyeceksin ne demek ağır anlam içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?