• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

mrb cnm bu aralar bakamıyorum fazla evet kızım ve oğlum orda tatil bi nevi.kaşı bende severim ama sadece tatil için,sürekli yaşanması zor biyer..:34:

ne güzel tam uygun havalar sımdı kaş için..bende amelıyat olsamda bıkınımı gıyıp o plaj senın bu plaj benım gezsem dıye hayal kuruyorum.. :1:

ne güzel tam uygun havalar sımdı kaş için..bende amelıyat olsamda bıkınımı gıyıp o plaj senın bu plaj benım gezsem dıye hayal kuruyorum.. :1:

evet cnm öyle.inşallah herşey istediğin gibi olur sende kavuşursun memişlerine(bende tabi)ve gezersin sahillerde istediğin gibi:16:

tatlım resimlerini gördüm, bayıldım, çok güzel görünüyorlar, maaşallah
sonra eski resimlerine de baktım, 2 resim birbirinden o kadar farklı ki, aynı kişiye ait değilmiş gibi, iyi yaptırmışsın, çok güzel olmuş,

teşekkür ederim kızlar, sayenizde popom da kalkıyor :52:

Gördüm canım, çok hoş ve mükemmel gözüküyorsun maşallah.. Sevgiler..

hadi senin de darısı başına, bak yaza az kaldı bir an önce toparlamak lazım :16:

alexsus muhteşem olmuşsun cnm ya daha 1.ayında:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı benim başıma inşallah:16:

tatlım resimlerini gördüm, bayıldım, çok güzel görünüyorlar, maaşallah
sonra eski resimlerine de baktım, 2 resim birbirinden o kadar farklı ki, aynı kişiye ait değilmiş gibi, iyi yaptırmışsın, çok güzel olmuş,

alexus cum, yeni fotoların harika. göğüslerin muhteşem olmuş. :nazar: gözün aydıııın yeniden. :3:

evet cnm öyle.inşallah herşey istediğin gibi olur sende kavuşursun memişlerine(bende tabi)ve gezersin sahillerde istediğin gibi:16:

amın canım amın..sıradakı ben olurum ıns..ama benımkı ancak yazın olur, ben doktora karar verıcemde bızımkılerı ıkna edıcemde.. olay yanı..neyse yapıcam ama ;) :51:

canim mesajini yeni gordum, ozel yazamiyorum henuz:(
yaz sonu olacak benim ameliyat insallah, beklemedeyim su an ve simdiden heyecanliyim.
senin izler nasil, gogus olcun kac oldu 1 ay sonra?

fotografina yorumumu yazdim ama bir defa da buradan masallah demek istiyorum:) harikasin..

ben de son zamanlarda seni göremeyince merak etmiştim acaba ameliyatı aradan çıkardın mı diye :1:

benim izim yok gibiydi zaten ameliyattan sonra, şimdi hiç yok bence :52: contratubex sürüyorum izlere yine de. çok çok ince bir çizgi halinde izler, eğer izlere dikkat edip bakmazsan görünmüyor bile. göğüs ucunun kenar çizgisinde olduğu için arada kaynayıp gidiyor ehehe.

ameliyattan önce 75c idim, şu anda aldığım tüm sütyenler 75d ama marka ve modele göre d cuptan bile taşıyorlar. her d cupa sığamıyorum. sütyen almak biraz zahmetli olmaya başladı. ölçü olarak da ameliyattan önce 88cm idi, şu anda 92-93cm gibi.

görüntü ve his olarak da sanki kendi göğüslerimin sönmeden önceki hali gibiler, şişlerim çok çabuk indi benim. ilk haftaki gergin balon görüntü çoktan kayboldu, küçüldü ve yerlerine oturdu bile bana kalsa. yüzüstü yatıyorum son 1 hafta 10 gündür ve çoktan hoplamaya ve yatınca yayılmaya başladılar.

ameliyat olduğumu ve eski halimi bilen arkadaşlarım senin göğüslerin böyleydi zaten diyorlar, bilmeyenlerden de anlayan olmadı henüz :52:

kısaca her şey çok yolunda gitti çok şükür, hem memnunum hem de çok rahatım.

senin de çok zaman varmış ya daha, bu aralar olsaydın da yaza kullanabilseydin keşke. neyse geç olsun güç olmasın diyelim. daha da güzelleri senin olsun inşallah. ameliyatını bi ol, kullacak çok zamanın olacak nasılsa :16:

canim mesajini yeni gordum, ozel yazamiyorum henuz:(
yaz sonu olacak benim ameliyat insallah, beklemedeyim su an ve simdiden heyecanliyim.
senin izler nasil, gogus olcun kac oldu 1 ay sonra?

fotografina yorumumu yazdim ama bir defa da buradan masallah demek istiyorum:) harikasin..

amın canım amın..sıradakı ben olurum ıns..ama benımkı ancak yazın olur, ben doktora karar verıcemde bızımkılerı ıkna edıcemde.. olay yanı..neyse yapıcam ama ;) :51:

olsun cnm geç olsun güç olmasın derler bizde..inşallah herşey yolunda gider hepimiz için istedikten sonra oluyo ya takma kafanı umarım sıradaki sen olursun:34:

bu mesajı yazdıktan sonra tekrar ölçüm yaptım, yanlış bilgi vermiş gibi olmuşum.
geçen hafta göğüs çevrem 92-93cm gibiydi, bugün 95cm ölçtüm. büyüyor mu ne benimkiler :53:

ben de son zamanlarda seni göremeyince merak etmiştim acaba ameliyatı aradan çıkardın mı diye :1:

benim izim yok gibiydi zaten ameliyattan sonra, şimdi hiç yok bence :52: contratubex sürüyorum izlere yine de. çok çok ince bir çizgi halinde izler, eğer izlere dikkat edip bakmazsan görünmüyor bile. göğüs ucunun kenar çizgisinde olduğu için arada kaynayıp gidiyor ehehe.

ameliyattan önce 75c idim, şu anda aldığım tüm sütyenler 75d ama marka ve modele göre d cuptan bile taşıyorlar. her d cupa sığamıyorum. sütyen almak biraz zahmetli olmaya başladı. ölçü olarak da ameliyattan önce 88cm idi, şu anda 92-93cm gibi.

görüntü ve his olarak da sanki kendi göğüslerimin sönmeden önceki hali gibiler, şişlerim çok çabuk indi benim. ilk haftaki gergin balon görüntü çoktan kayboldu, küçüldü ve yerlerine oturdu bile bana kalsa. yüzüstü yatıyorum son 1 hafta 10 gündür ve çoktan hoplamaya ve yatınca yayılmaya başladılar.

ameliyat olduğumu ve eski halimi bilen arkadaşlarım senin göğüslerin böyleydi zaten diyorlar, bilmeyenlerden de anlayan olmadı henüz :52:

kısaca her şey çok yolunda gitti çok şükür, hem memnunum hem de çok rahatım.

senin de çok zaman varmış ya daha, bu aralar olsaydın da yaza kullanabilseydin keşke. neyse geç olsun güç olmasın diyelim. daha da güzelleri senin olsun inşallah. ameliyatını bi ol, kullacak çok zamanın olacak nasılsa :16:

ben seni pek azimli gördüm :1: sen aileni ikna edersin hiç merak etme. doktor konusunu burda kızlarla hep birlikte çözüyoruz bak. herkes kendi doktorunda iyi bulduğu özellikleri yazıyor zaten, sen de aklına yatan bir kaç tanesiyle görüşüp kararını verirsin. sonuca inanamayacaksın.

senin tereddütlerin benimkilerle aynı, ben 1 ay olmadan sporumu hiç sorunsuz yapmaya başlamıştım bile, sadece tenis yasak henüz bana. zaten çok seyrek tenis oynarım, o da tenis kıyafetlerimi göstermiş olmak için :52: o yüzden tenis oynamamak beni hiç germedi.
dansa gelince hiç sıkıntı yaratmadı zaten, ilk haftadan beri dansediyorum. sadece darbe almamak için daha dikkatli davranıyorum o kadar.

bence sen bu işi bir an önce aradan çıkarmalısın :10:

tembel kızlar günaydınnnnnnn :52:
saat burda 9.30 ve ben spordan geldim :16 hadi herkes hareket etsin, yaza az kaldııııııı

Back