- 19 Nisan 2011
- 162
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
selam yedekruh bende senin gittiğin yere gidiyorum sanırım. daha önceden burada alex yoktu yeni gelmiş. bugün onunla ilk seansım oldu. daha az acı hissettim ve memnun kaldım şimdilik ama bakalım:) bu arada bu benim üçüncü seansım. umarım güzel sonuçlar alırız...
zeynep gittiğim yerde sadece alex cihazı var, markası epicare. belki de aynı yere gidiyoruzdur. bende ikinci seansıma gidicem bakalım hayırlısı
merhaba zeynep ara sokakta demişsin ama benim gittiğim yer tam anayolun üstünde. adı m..a estetik. valla isim vermicez diye gizli saklı tarif etmeye çalışıyoruz, umarım böyle şifreli anlatıyorum diye de sorun olmaz :)
Merhabaaaa! Ben de haftaya randevu aldım kadıköyde. Hepsi bitecek dediler. Aynı zamanda güneşe de çıkabilirsin leke meke olmaz dediler. Gerçekten olmaz mı?
merhaba zeynep ara sokakta demişsin ama benim gittiğim yer tam anayolun üstünde. adı m..a estetik. valla isim vermicez diye gizli saklı tarif etmeye çalışıyoruz, umarım böyle şifreli anlatıyorum diye de sorun olmaz :)
BİRAZbilgi verirmisin,,kaç seans oldu,memnunmusun,kontrol seansları varmı,ücreti falan... bende orayı düşünüyorrumda.. sadece alex mi var...?
Ben ne kadar verdiklerini bilmiyorum ama her seans sonrası bana imza attırdıkları kağıda ışın verdiklerini yazıyorlar. Bir sonrakinde senin için bakarım ama ciltten cilde, bölgeden bölgeye değişiyor ışın derecesi. Yani benim sana vereceğim bilgi de snein için doğru olmayabilir. Seanslık gidilen yerlerde bu tarz şeyelr yaptıklarını duymuştum.selam kızlar, gittiğiniz merkezlerde hangi markanın alexandrite cihazını kullanıyorlar ve verdikleri ışının derecesini sorguluyor musunuz? ben gittiğim yerde düşük seviyede ışın verdiklerinden ve seansları uzatmaya çalıştıklarından şüohelenmeye başladım da...