Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

alex ile yaptırmaya başladım daha ilk seansımı yaptırdım iki ay beklemek gerekiyormuş gerçekten ilk seansım olmasına rağmen inanıılmaz memnun kaldım tavsiye kıl kökleriniz kalınsa hiç düşünmeden gidin.

slm dökülmüyor die uzulmuştum ama genital bikini bölgesi ve kol altlarım hepsi nerdeyse 2 günde gidiverdi kalanlarıda jiletledim bu cumartesi kontrol seansına da sanırım kalanlar gider memnun kadım ama sadece bacaklarım sinirimi bozdu onlar ilk yapıldığı andaki gibi kökler nokta nokta siyah duruyor keseliyorum keseliyorum ama sonuç yok nasıl etek giycem yazda geldi buna moralim biraz bozuk

tek tek bütün sayfaları okumadım, bende alexandrite lazere gidiyorum. geçen sene mart ayında başladım. toplamda 4 seans gittim. paket halinde satın almıştım toplam 8 seans olarak. bana 6 seansta genelde bittiği söylenmişti. ben yarım bacak, genital, koltuk altı için gidiyorum. ve inanılmaz memnunum kızlar. beyaz tenliyim, aşırı olmasada koyu renkliydi kıllarım. bacaklarımın sadece küçücük bir bölgesinde kaldı, koltuk altımda çıkmıyor, genitaldede yarı yarıya azalma var ve çıkan tüyler çok zayıf ve seyrek artık. seans aralıkları 3-4 ay sürüyor, dökülmede bende bir hafta ile 10 gün arası sürüyor ve tamamen bütün tüyler dökülüyor. bende geçen seneden beri ne jilet (ki zaten kullandığım birşey değildi) ne ağda hiç kullanmadım çok çok memnunum. düşünenlere tavsiye ederim kızlar tek dezavantajı bana göre acısı, özellikle genital bölgede dayanılması zor korkunç bir acı duyuyorsunuz, buda biraz insanın ağrı eşiğiyle alakalı sanırım. Allahtan süre kısada dayanmak daha kolay oluyor o korkunç acıya

zeynep gittiğim yerde sadece alex cihazı var, markası epicare. belki de aynı yere gidiyoruzdur. bende ikinci seansıma gidicem bakalım hayırlısı

zeynep gittiğim yerde sadece alex cihazı var, markası epicare. belki de aynı yere gidiyoruzdur. bende ikinci seansıma gidicem bakalım hayırlısı

bende aynı yere gittiğimizi düşünüyorum canım ama ilk 2 seansımda başka makine kullanılıyordu benim gittiğim yerde. bu ayki seansımda yeni geldiği söylendi ve ilk kez alexe girdim ben:) diğer makinayı bilmiyorum adını tam olarak o yüzden bişey diyemiyorum:) alsancakta caminin karşısındaki bi ara sokakata hemen gittiğim yer

merhaba zeynep ara sokakta demişsin ama benim gittiğim yer tam anayolun üstünde. adı m..a estetik. valla isim vermicez diye gizli saklı tarif etmeye çalışıyoruz, umarım böyle şifreli anlatıyorum diye de sorun olmaz :)

gerçekten isim vermiycez diye harap ettik kendimizi şurda yok canım ben oraya gitmiyorum senin dediğin yeride anladım ama neresi olduğunu:) sonuçları paylaşalım yine son durumları :) inşallah güzel olur sonucu bu kadar para, acı,uğraş değer umarım ..

ben de Konya'da gidiyorum Eli.. özel polikliniğe, 2 yıldır genital kol altı filan zaten çok memnundum , geçen kasımda bacağa 2. seansa gittim.. 3. seansa geçen hafta gittim.. düşünün ki 5 ay çıkmadı son 1 ay da jilet jilet yapa yapa seansa gidecek kıvama geldim.. baya da dökülmüş, bacaklarıma işlemi uygulayan kız dedi ki, çok iyi sonuç almışsın dedi.. çoğu dökülmüş dedi..

ben seviyorum bu aleti ya.. bana çok iyi geldi.. çok simsiyah kıllı çok fazla kılı olan biri değilim ama etkisini gösterdi baya bende.. inşallah genitalim de bir an önce dökülür..
orada 2 yıldır 7. 8. seans oldu ama çok dökülmem yok sadece çok inceldiler, bir dhakine alexandrite a değil IPL e girecekmişim, çok sararmaya başlamışlar çünkü cihaz görmezmiş..

merhabaaa..ben bursada oturuyorum..bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum genital için ama hiç karar veremiyor ve güvenemiyorum..özellikle özel hastanelere bakıyorum fakat onlarda bile kararsız kalıyorum..bir fikri olan lütfen yardımcı olabilirmi?
özel xxxx hastanesi diode uyguluyormuş dediklerine göre 10 yıldır yapıyorlarmış ve türkiyede sadece 3 tane olan bir cihaz kullanıyorlarmış. birde yyyy hastanesi var oradada xxxxun yarısı fiyatına ama özellikle şunu kullanıyoruz demedi sitesinde bikaç yöntem var ama ikisindede alex yok sanırım..güzellik merkezlerinden korkuyorum biraz..sonuçta öğrenciyim bi kere olsun iyi olsun istiyorum..:18:

Son düzenleme:

selam yedekruh senin tarif ettiğim yere başlayacağım sanırım bende şehir dışından geleceğim için hangisi diye karar veremedim bir türlü. ilk seansından memnun musun ?

BİRAZbilgi verirmisin,,kaç seans oldu,memnunmusun,kontrol seansları varmı,ücreti falan... bende orayı düşünüyorrumda.. sadece alex mi var...?

Evet memnunum, 8 seansım oldu sanırım ve bitti sayılır son bi seans daha olacak.kontrol var evet bi dolu bi boş yöntemi bildiğiniz gibi..40 tl ile başladım ben son seanslarda indi tabi son 2 3 seans 10 tl veriyorum valla daha üzerinden coook zaman gecmediği icin bişi diyemiyeceğim ama su ana kadar cıkmadı hic hatta, başladiğim günden itibaren sadece tüy şeklinde cıktı hep .xxxxxxxx ta Cilem hanım var, kendi ilgileniyor görüşmenizi tavsiye ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar, gittiğiniz merkezlerde hangi markanın alexandrite cihazını kullanıyorlar ve verdikleri ışının derecesini sorguluyor musunuz? ben gittiğim yerde düşük seviyede ışın verdiklerinden ve seansları uzatmaya çalıştıklarından şüohelenmeye başladım da...

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. Ben Alex ile epilasyon yaptırıyorum. Epilasyon işleminden 4-5 gün sonra tüylerin kendi kendine dökülmesi beklemeden jiley yapabilir miyim? Kollarıma da yaptırıyorum, seansımdan 4-5 gün sonra arkadaşımın düğününe gideceğim için bir an önce onlardan kurtulmak istiyorum :86:
Bilgisi olan varsa ve benimle paylaşorsa çok sevinirim.

Ben ne kadar verdiklerini bilmiyorum ama her seans sonrası bana imza attırdıkları kağıda ışın verdiklerini yazıyorlar. Bir sonrakinde senin için bakarım ama ciltten cilde, bölgeden bölgeye değişiyor ışın derecesi. Yani benim sana vereceğim bilgi de snein için doğru olmayabilir. Seanslık gidilen yerlerde bu tarz şeyelr yaptıklarını duymuştum.

Arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bir şey soracağım size. Alex kullanan bir yere bıyık bölgesine gidiyorum. Ama benim dudak üstü tüylerim öyle yanaklardaki filan gibi ince değil, çok kalın da değil ama sertçene çıkıyor. Uygulamadan sonra görünürde tüyler gidiyor ancak elimi dikkatlice üzerinde gezdirdiğimde hafif bir pütür pütürlük var yani sanki kökleri duruyor gibi. Tam anlayamadım ne olduğunu, yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…