-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bir şey soracağım size. Alex kullanan bir yere bıyık bölgesine gidiyorum. Ama benim dudak üstü tüylerim öyle yanaklardaki filan gibi ince değil, çok kalın da değil ama sertçene çıkıyor. Uygulamadan sonra görünürde tüyler gidiyor ancak elimi dikkatlice üzerinde gezdirdiğimde hafif bir pütür pütürlük var yani sanki kökleri duruyor gibi. Tam anlayamadım ne olduğunu, yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet memnunum, 8 seansım oldu sanırım ve bitti sayılır son bi seans daha olacak.kontrol var evet bi dolu bi boş yöntemi bildiğiniz gibi..40 tl ile başladım ben son seanslarda indi tabi son 2 3 seans 10 tl veriyorum valla daha üzerinden coook zaman gecmediği icin bişi diyemiyeceğim ama su ana kadar cıkmadı hic hatta, başladiğim günden itibaren sadece tüy şeklinde cıktı hep .xxxxxxxx ta Cilem hanım var, kendi ilgileniyor görüşmenizi tavsiye ederim :)
normali öyle zaten. bir süre öyle olacak sonra dökülecek.
seanstan bir süre sonra mı geçer bu durum peki, ben 7 seferdir filan gidiyorum hep böyle
ben yüzüme yaptırmıyorum ama lazerden çıktıktan sonra kıllar yanıp toplanmış gibi duruyo.bacaklarımdakiler hemen dökülmüştü 2-3 günde ama genetial zaman aldı.10 gün sürdü hala duran yer var.
mesela eşofman giydigimde bacaklarımdaki kıllar takılıyodu,çok rahatsız edici.
dedigine göre yüzündeki kıllarda kalın ve sertse aynısı olacaktır.
10 gün sonra falan tertemiz gibi durmuyomu peki.
selam yedekruh senin tarif ettiğim yere başlayacağım sanırım bende şehir dışından geleceğim için hangisi diye karar veremedim bir türlü. ilk seansından memnun musun ?
kızlar il senasımı yaptırdım 2 . ayım bitmek üzere tek tük çıkmaya başladılar....
ayın 25 de e2. seansa gideceğim . ama 6 haftalık hamileyim devam etmeyi çok istiyorum
aranızda hamile iken giden varmı
bu arada kontrol seansımda hamileymişim ama bir sorun yaşamadım
sanki devam edebilirim gibi geliyor.
sonuç olarak ışın kılın köküne zor iniyor bebişe zarar vermez di mi?
kızlar merhaba
ben geçen perşembe koltukaltı ve genitale lazer yaptırdım alexandrite ile. bana birgün önceden jilet yap gel dediler öyle de yaptım. şimdi bu tüyler çıkıp dökülecek mi yoksa çıkmayacak mı anlamadım ben. çünkü hiç dökülme yok olduğu gibi çıktı genitalde, koltukaltı ise çok az döküldü.sizce bir sorun var mı yoksa böyle mi oluyo.
bu sırada koltuk altına 15
genitale 13 te yaptı. sizce düşük enerji mi verdiler?:26:
Merhaba asyahelin, dediğin yeri biliyorum araştırırken görmüştüm. ama hangi cihazlar kullanılıyor tam bir bilgim yok. bir de fiyatlarını sormadım hiç. bu arada ben alsancak caminin çaprazında bir yere başladım. tüm vücut (kol+tam bacak+kol altı+genital+göğüsucu) 8 seans 2000tl ye anlaştım. kampanyaları varmış. henüz bir seans yapıldı. önümüzdeki ay 2. seans yapılacak. merkezde alexandrite epicare cihazı var. hem ngyad hem alex olan yerler çok yüksek fiyat verdiler. zaten izmirde her ikisine sahip olan yerin sayısı oldukça az. umarım doğru bir karar vermişimdir.
sen kaç seans yaptırdın? hangi bölgeleri yaptırıyorsun? fiyatlar nasıl? umarım iyi sonuçlar alırız, görüşmek üzere
Merak etme 10-15 güne kadar dökülecekler sanki hiçbirşey olmamış gibi uzayıp dökülecekler ama dökülmeyenlerin olursa kalanlarım var de ve kontrol seansına git tatlım derecesine gelincede ten rengine göre yapmışlardır şimdilik herşey normal gözüküyor kılsın günlere..
kızlar ben ıpl ye gidiyorum, etkili değil mi ?