Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bir şey soracağım size. Alex kullanan bir yere bıyık bölgesine gidiyorum. Ama benim dudak üstü tüylerim öyle yanaklardaki filan gibi ince değil, çok kalın da değil ama sertçene çıkıyor. Uygulamadan sonra görünürde tüyler gidiyor ancak elimi dikkatlice üzerinde gezdirdiğimde hafif bir pütür pütürlük var yani sanki kökleri duruyor gibi. Tam anlayamadım ne olduğunu, yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:

normali öyle zaten. bir süre öyle olacak sonra dökülecek.

Evet memnunum, 8 seansım oldu sanırım ve bitti sayılır son bi seans daha olacak.kontrol var evet bi dolu bi boş yöntemi bildiğiniz gibi..40 tl ile başladım ben son seanslarda indi tabi son 2 3 seans 10 tl veriyorum valla daha üzerinden coook zaman gecmediği icin bişi diyemiyeceğim ama su ana kadar cıkmadı hic hatta, başladiğim günden itibaren sadece tüy şeklinde cıktı hep .xxxxxxxx ta Cilem hanım var, kendi ilgileniyor görüşmenizi tavsiye ederim :)

siz nerede yaptırıyorsunuz lazeri, özel mesaj atabilrsiniz burdan yazlmıyorsa :)

seanstan bir süre sonra mı geçer bu durum peki, ben 7 seferdir filan gidiyorum hep böyle :KK43:

ben yüzüme yaptırmıyorum ama lazerden çıktıktan sonra kıllar yanıp toplanmış gibi duruyo.bacaklarımdakiler hemen dökülmüştü 2-3 günde ama genetial zaman aldı.10 gün sürdü hala duran yer var.
mesela eşofman giydigimde bacaklarımdaki kıllar takılıyodu,çok rahatsız edici.
dedigine göre yüzündeki kıllarda kalın ve sertse aynısı olacaktır.
10 gün sonra falan tertemiz gibi durmuyomu peki.

ben yüzüme yaptırmıyorum ama lazerden çıktıktan sonra kıllar yanıp toplanmış gibi duruyo.bacaklarımdakiler hemen dökülmüştü 2-3 günde ama genetial zaman aldı.10 gün sürdü hala duran yer var.
mesela eşofman giydigimde bacaklarımdaki kıllar takılıyodu,çok rahatsız edici.
dedigine göre yüzündeki kıllarda kalın ve sertse aynısı olacaktır.
10 gün sonra falan tertemiz gibi durmuyomu peki.

yani görüntüde temiz, kıl yok. ama elimi gezdirdiğimde biraz pütür pütür. şöyle tarif edeyim koltuk altınızı filan başka yöntemlerle aldığınızda köklerin olduğu yerler pütür pütür olur ya biraz ona benzer bir şey ve geçmiyor da gibi pek sonrasında. neden olur ki acaba...

selam yedekruh senin tarif ettiğim yere başlayacağım sanırım bende şehir dışından geleceğim için hangisi diye karar veremedim bir türlü. ilk seansından memnun musun ?

merhaba kedis48, bir arkadaşımla beraber başladık. daha ikinci seansa gidemedim. ama ilk seansın sonucu fena değil. arkadaşım da genitali yaptırıyor, çok az çıkmış. daha önce gittiğim merkezlere göre bundaki etki daha fazla diyor. ama maddi durumunu ayarlayabilirsen Nd-yag kullanan bi merkeze git derim. mesela bu merkezin az ötesinde bir merkez daha var. orada her cihaz kullanılıyor ama karar senin tabiki :86:

kızlar il senasımı yaptırdım 2 . ayım bitmek üzere tek tük çıkmaya başladılar....
ayın 25 de e2. seansa gideceğim . ama 6 haftalık hamileyim devam etmeyi çok istiyorum
aranızda hamile iken giden varmı
bu arada kontrol seansımda hamileymişim ama bir sorun yaşamadım
sanki devam edebilirim gibi geliyor.
sonuç olarak ışın kılın köküne zor iniyor bebişe zarar vermez di mi?

kızlar il senasımı yaptırdım 2 . ayım bitmek üzere tek tük çıkmaya başladılar....
ayın 25 de e2. seansa gideceğim . ama 6 haftalık hamileyim devam etmeyi çok istiyorum
aranızda hamile iken giden varmı
bu arada kontrol seansımda hamileymişim ama bir sorun yaşamadım
sanki devam edebilirim gibi geliyor.
sonuç olarak ışın kılın köküne zor iniyor bebişe zarar vermez di mi?

canım bence devam etme,sonra tekrar gidersin fakat allah korusun bebeğine bişey olsa çok üzülürsün.bende gidiyorum ve orda başlamadan birtakım sorular soruluyor bunların içinde hamilemisinz sorusuda var.yani işlem sırasında gözlük bile takılıyor ki demek göze zararı olabilir anlamında,bence riske atma,güzelce bebişini kucağına al sonra gidersin,ben öyle yaptımmm:):KK34::KK34:

Kızlar 3. seansta ciddi bir etki gördüm.aralık gibi başlamıştım.beyaz tenli ve tüyleriniz siyahsa Alexandrite süper oluyor.Acıması aynı sıcak rüzgar gibi.Hani deniz kenarında sıcak rüzgar eser ya ben öyle hissediyorum ve dayanılıyor kızlar.ağda ne ilkelmiş.Asıl dayanılmayacak o.Hem yapış yapış.neler çektik o ağdadan.Bence en hijyenik laser olayı.Öneririm de öneririm.:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kızlar merhaba
ben geçen perşembe koltukaltı ve genitale lazer yaptırdım alexandrite ile. bana birgün önceden jilet yap gel dediler öyle de yaptım. şimdi bu tüyler çıkıp dökülecek mi yoksa çıkmayacak mı anlamadım ben. çünkü hiç dökülme yok olduğu gibi çıktı genitalde, koltukaltı ise çok az döküldü.:KK50: sizce bir sorun var mı yoksa böyle mi oluyo.
bu sırada koltuk altına 15
genitale 13 te yaptı. sizce düşük enerji mi verdiler?:26:

kızlar merhaba
ben geçen perşembe koltukaltı ve genitale lazer yaptırdım alexandrite ile. bana birgün önceden jilet yap gel dediler öyle de yaptım. şimdi bu tüyler çıkıp dökülecek mi yoksa çıkmayacak mı anlamadım ben. çünkü hiç dökülme yok olduğu gibi çıktı genitalde, koltukaltı ise çok az döküldü.:KK50: sizce bir sorun var mı yoksa böyle mi oluyo.
bu sırada koltuk altına 15
genitale 13 te yaptı. sizce düşük enerji mi verdiler?:26:

Merak etme 10-15 güne kadar dökülecekler sanki hiçbirşey olmamış gibi uzayıp dökülecekler ama dökülmeyenlerin olursa kalanlarım var de ve kontrol seansına git tatlım derecesine gelincede ten rengine göre yapmışlardır şimdilik herşey normal gözüküyor kılsın günlere.. :KK66::KK15:

Merhaba asyahelin, dediğin yeri biliyorum araştırırken görmüştüm. ama hangi cihazlar kullanılıyor tam bir bilgim yok. bir de fiyatlarını sormadım hiç. bu arada ben alsancak caminin çaprazında bir yere başladım. tüm vücut (kol+tam bacak+kol altı+genital+göğüsucu) 8 seans 2000tl ye anlaştım. kampanyaları varmış. henüz bir seans yapıldı. önümüzdeki ay 2. seans yapılacak. merkezde alexandrite epicare cihazı var. hem ngyad hem alex olan yerler çok yüksek fiyat verdiler. zaten izmirde her ikisine sahip olan yerin sayısı oldukça az. umarım doğru bir karar vermişimdir.

sen kaç seans yaptırdın? hangi bölgeleri yaptırıyorsun? fiyatlar nasıl? umarım iyi sonuçlar alırız, görüşmek üzere :KK16:

Kusura bakma yazını daha yeni farkettim hayırlısı olsun ben şuan 5.seansıma gidicem çıkmadı daha yada bitti tam emin degilim biraz genitalim alt kısmında var onlarda incelmiş durumdalar ben tüm vucud için gidiyorum dediğim yerden(izmir karşıyaka karakolunun tam karşısında izim vermek yasakda sitede bu şekilde açıklama yapıyorum) çok memnunum alex ve ndyağ var yapan kişide çok ilgili fiyatları konusunda telefonla bilgi alabilirsin ben bi tanıdık vasıtasıyla gidiyorum sonuç şuan benim için mukemmel kolaltım bacaklarım ve genital üstüm hiç kalmadı sadece altımda var bakalım ne diyecekler bu sefer gittigimde belkide bitti sadece genital altı için gelin derler bilemiyorum inşallah kılsın kalırız ücreti peşin ödemişsin keşke gittikçe ödeyecegin bi yere gitseydin ben peşin ödemeye karşıyımda :) çünkü bundan önceki yere arkadaşımın vasıtasıyla gidip peşin ödedim ve gitmedim kötü bi yer oldugu için deil şuan gittigim yerin daha iyi oldugu için umarım kılsız kalırız yaz geldi artık kılsız güneşlenme zamanı :KK66:

Bu arada 4. seansımın sadece en son seansında kontrol seansına gittim benim dengesizligimden :) kesinlikle 15gün sonra kontrol seansı için gitmelisiniz buda benden size tavsiye belkide şuan çoktan genital altımda bitmişti ama ben kontrol seanslarına gitmedim :KK43::KK43:

Son düzenleme:
Merak etme 10-15 güne kadar dökülecekler sanki hiçbirşey olmamış gibi uzayıp dökülecekler ama dökülmeyenlerin olursa kalanlarım var de ve kontrol seansına git tatlım derecesine gelincede ten rengine göre yapmışlardır şimdilik herşey normal gözüküyor kılsın günlere.. :KK66::KK15:

teşekkkür ederim.:21: bak rahatladım şimdi. bekleyip göreceğiz artık.

kızlar ben koltuk altına lazere gittim çokta memnun kaldım...genitale başlayayım dedim ama koltuk altı gibi dökülmedi ve canım çok yandı hatta dayanamadığım için derecesini düşürdüler, 10 gün sora kontrole gittim orda da atış yaptılar bir hafta geçti alt taraflar hala dökülmedi,üst taraflarda döküldü ama tek tük kalanlar var ağda gibi temiz değil :KK50: koltuk altımdakiler elimle çekince elime gelirdi ama bunlar gelmiyorda :2: derecesi mi düşük geldi acaba :KK5:

kızlar ben ıpl ye gidiyorum, etkili değil mi ?

yaa cevap vermedeen edemedim.. şu siteyi ara tara evir çevir ipl den memnun olanı bulamazsın... ben cok okudum da ordan biliyorum:) bennce hemen vazgeç ipl den alex veya yüz içinse diod a git... uyarmadan içim rahat etmedi sen de diğerleri gibi aylarca gittim ipl den bırakınca tekrar eski haline döndü diyenlerden olma diye... sen iyice oku bu siteden ipl den menmun kalan yok varsa da tedavi devam ettiği için bırakınca aynen eskisi gibi oldu diyor herkes... zaten ipl lazer değilmiş modern ağda deniyormuş.. kısacası kalıcı değil vüct için alex yüz için diod.. ortak görüşü bu herkesin... umarım işine yarar paran boşa gitsin istemedim:)

kızlar ben de 2 sene önce bıyık için lazere gittim.ama konu hakkında çok da bir bilgim yoktu bana cihazın alexadrite olduğu söylendi.
yaklaşık 10 seans sürdü daha sonrada beyaz ve cansız tüyler için bir kaç ay da iğneli epilasyon yapıldı.
her işlem öncesi jilet yapılıyordu ve jel sürülüyordu.
şimdi tek tük cansız tüyler çıkmaya başladı.
burada yazılanlardan anladığım kadarıyla alexsandrite da jel kullanılmıyormuş.acaba bana ıpl mi kullanıldı.?
şimdi koltuk altı ve bacağa gideceğim.kandırılmamak için neye dikkat etmem gerekir?sizin istanbul da avrupa yakasında önerebileceğiniz güvenilir
bir yer var mı?gideceğimiz yerde hangi cihazın kullanıldığını nasıl anlaya biliriz?

muhakkak cihazın marka ve modelini sorun.
ben alexandrite marka cihaz kullanan biryere gidiyorum; 2 farklı yere gidiyorum farklı bölgeler için;
cihazlardan biri soğuk su püskürterek soğuturken biri soğuk hava üfleyerek soğutuyor;
hassas bölgelerimde hava üfleyene gidiyorum diğer bölgelerde su;
muhakkak marka ve modelini sorun ve bilindik yerlere gidin
ipl cihazlarını kullanarak kalıcı olmayan çözümlerle cebinden bir sürü para çıktığı halde tüm tüyleri yeniden hortlayan bir sürü arkadaşım var maalesef :KK43:
bir de birkaç püf nokta:
lazer cihazının tüyleri etkin yoketmesi için tüylerinizi yani onların renklerini görmesi lazım
tüyler uzun olursa ışık köke inemeden yanar ve etkili olmaz
kaymak gibi giderseniz de tüyleri hiç görmez yine işe yaramaz sadece cildiniz yanar
ben bacaklarım için 600lira verip bilindik bir yere gitmiştim uygulama nasıl olacak bilmiyordum orada bacaklarımı traşlayıp hemen uygulama yaptılar ama tüyler bir türlü uzayıp dökülmedi hepsi kıldönmesi şeklinde derimin altında kaldı maalesef :KK43:
o kadar para verdim ama sırf müşteriyi ellerinden kaçırmamak için yanlış uygulama yaptılar
merkezin sahibiyle görüşüp uygulayıcımı değiştirttim çünkü o modeldeki cihaz başka hiçbir merkezde yoktu
lazerin mantığında dediğim gibi elinize batacak e uçları görünecek şekilde olması gerekir tüylerin
lazer bunları görecek ve ışık doğrudan köke inecek
bölgeye göre 10-15 gün içinde de dökülmeye başlayacaklar
benim bacak bölgem 20 günde döküldü k.altı ve genital bölge ise 10 günde

Kızlar ben de pzartesi gününe randevu aldım. Ümraniyede bir yerde genital ve koltuk altı için .koltukaltından korkmuyorumda genitalden çok utanıyorum ve korkuyorum :S napcam bir de çok acır mı genital?

X