Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

ben kliniğe de gittim güzellik merkezine de. kliniği şehir değiştirdiğim için bıraktım fakat gerçek bir makina buldum. güzellik merkezi denince kuaförden bozma , ara mahallede olanlardan bahsetmiyorum elbette bir çoğunda sahte var katılıyorum ama ben gerçek alexandrite cıhazı bulmuştum. bir tıp merkezide bulmuştum aynı cihaz hastanelerde, tıp merkezlerinde daha pahalı herhalde oraya bir hizmet bedeli de hastaneye falan ödeniyor o yüzden kişisel yerler daha ucuz. tabi şu bitiş garantili aşırı ucuzları demiyorum. kıyasla biraz daha ucuz oluyor

Merhaba ankarada ilhan pekdemir klinikte lazer epilasyona başladım. 1 seans 1 kontrol seansı yapıldı. Seansta cynosure kontrolde ise epicare cihazı kullanıldı. Aralarındaki fark ne bilmiyorum sizce hangisinde devam etmeliyim.

Bende 8 seans yaptırdım buz lazer ilk seansta bile hepsi dokuldu tek tuk cıkan lar oldu seanslar bitti 3 ay sonra tekrar cıktılar kıllar incelmiş ama yinede cıktı sanırım bitmiyor bu tüyler hormon sorunum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…